ایمپلنت سینه یا پروتز سینه چیست ؟

کد خبر: 1139697
ایمپلنت سینه یا پروتز سینه چیست ؟

ایمپلنت سینه یا پروتز سینه در حقیقت روشی برای افزایش سایز و حجم سینه‌ها به کمک ایمپلنت یا پروتز است. جنس پروتزها برای سینه معمولا از سیلیکون است که جراح با ایجاد برشی در ناحیه زیربافت سینه آن رادر داخل سینه قرارمی دهد. پروتزها معمولا یک پوسته سیلیکونی دارند  که با ژل سیلیکونی و یا محلول نمکی پرمی شود.

ایمپلنت و یا پروتز سینه برای فرم دهی و همچنین حجم دهی به سینه ها انجام می شود و این عمل در بین خانم ها طرفداران زیادی پیدا کرده است زیرا تمامی خانم ها به سینه های زیبا و خوش فرم علاقمند هستند.

چرا جراحی پروتز سینه انجام دهیم ؟

جراحی پروتز سینه بیشتر به دلایل زیر انجام می شود:

  • به دلیل مشکلات مادرزادی مانند تفاوت در شکل سینه ها یا در سایز آنها
  • گذاشتن پروتز به دلیل بازسازی و ترمیم سینه
  • انجام پروتز سینه برای داشتن سینه خوش فرم و سایز سینه دلخواه
  • برطرف کردن مشکلاتی مانند نامتقارن نامنظم در سینه ها

جراحی پروتز سینه چگونه انجام می‌شود؟

به طور کلی جراحی پروتز سینه نسبت به دیگر جراحی های  زیبایی، عملی کاملا کم تهاجم و ایمن محسوب می شود . مدت ‌زمان لازم برای این جراحی زیبایی حدود دو ساعت است و دوره نقاهت بعد از جراحی ایمپلنت سینه یا پروتز سینه مانند دیگر عمل‌های جراحی سینه یک تا دو هفته خواهد بود.

معمولا لازم است قبل از انجام این عمل زیبایی با جراح خود چند جلسه مشاورهداشته باشید  تا شرایط جسمی شما به‌طور کامل بررسی شود. در طول این جلسات مشاوره پزشک اطلاع از وضعیت سلامت شما  ، از انتظارات شما نسبت به این جراحی آگاه می شود و با توجه به تجربه خود وهمچنین  فرم سینه های شما نوع پروتزواندازه آن را به شما پیشنهاد می دهد. پزشک معمولا سایز پروتز سینه را با توجه بافت فعلی سینه های شما و، پهنای آن تعیین می‌کند.

برای جراحی بعد از بیهوشی جراح  بسته به نوع و اندازه پروتز چیست برشی برای داخل کردن پروتز ایجاد می کند این برش‌ها بسته به بافت سینه و نوع پروتز در زیر بغل شما،همین طور بافت قهوه‌ای رنگ نوک سینه یا در زیربافت سینه زده خواهد شد. البته برش‌های پروتز سینه خیلی عمیق نیستند و معمولا در محلی قابل مشاهده نیستن زده می شود.

بهترین افراد برای جراحی پروتز سینه

به طور کلی جراحی پروتز سینه مناسب افرادی است که از لحاظ جسمی کاملا سالم هستندو دوست دارن با جراحی پروتز سینه ظاهر وفرم زیبایی به سینه های خود بدهند.

بهترین افراد برای جراحی پروتز سینه کسانی هستند که تمایل دارند سینه‌‌هایی بزرگتر داشته باشند و فرم زیبا تری به سینه های خود بدهند، و یا اینکه سینه‌های آنها با دیگر قسمت‌های بدنشان متناسب باشد. همچنین خانم های که به دلیل شیردهی تغییرات در شکل، اندازه و ظاهر سینه‌هایی خود داشتند گزینه مناسبی برای این جراحی زیبایی سینه محسوب می شوند.

اقدامات لازم قبل از انجام پروتز سینه

  • ده روز قبل از این عمل جراحی مصرف هرگونه داروها و مواد غذایی رقیق‌کننده خون و همچنین مصرف مکمل‌های گیاهی و داروهای مسکن باید قطع کنید.
  • لازم است طبق تجویز پزشک تمام آزمایش‌های ماموگرافی و آزمایشات قبل از جراحی را انجام دهید تا از سلامت سینه‌هایتان مطمئن شوید.
  • اگر به هر دلیلی داروی خاصی مصرف می‌کنید یا دچار بیماری خاصی هستید، حتما قبل از جراحی با پزشک خود در میان بگذارید.
  • اگر در دوران شیردهی هستید ،برای جراحی پروتز سینه باید تا پایان آن صبر کنید . برای انجام این جراحی لازم است ۴ تا ۸ هفته از اتمام شیردهی شما گذشته باشد. زیرا بعد از این مدت فرم و اندازه واقعی سینه‌های مشخص می‌شود و پزشک می‌تواند پروتز سینه مناسب شما را پیشنهاد دهد.

دوره نقاهت جراحی ایمپلت سینه

یکی الی دو روز بعد از جراحی سینه  شما تا حد زیادی سلامتی خود را بازخواهید یافت و هرگونه درد و ناراحتی با داروهایی که پزشک شما تجویز شده برطرف خواهد شد.یک هفته بعد از عمل برای ویزیت بعد از عمل و همچنین کشیدن بخیه‌ها به مطب جراح خود مراجعه کنید. شما می‌توانید در این دوران رابطه جنسی داشته باشید اما درمورد سینه‌ها احتیاط لازم را داشته باشید.

یک هفته بعد از جراحی می‌توانید به کار خود باز گردید.تا مدتی لازم است فعالیت‌های که نیاز به بلند کردن اشیاء، هل دادن اشیا یا کارهایی که موجب کشیده شدن بازوها می شود را متوقف کنید و همچنین تامدتی این مراقبت ها را درمحیط کار خود نیز رعایت کنید. البته در صورتی که پروتز در زیر عضله سینه قرار داده ‌شود زمان بیشتری لازم است تا درد شما کاهش یابد.

 انجام پروتز سینه در دوران بارداری و شیردهی

برای بسیاری از خانم‌هاکه قصد دارند در آینده باردار شوند این سوال وجود دارد.که شیردهی بعد از پروتز سینه برای آنها  مشکلی بر ایجاد نمی‌کند به طور کلی پروتز سینه اگر توسط جراح ماهر انجام شود مشکلی برای فرد ایجاد نخواهد کرد.

با این وجود باید گفت که پروتز سینه به هرحال بر روی غدد شیر شما تاثیر خواهد گذاشت و در برخی مواقع ممکن است در فرایند تولید شیرو شیردهی مادر مشکل ایجاد کند .

اما همان گونه که در بالا اشاره شد در صورتی  که جراحی پروتز سینه توسط جراح ماهر و با تجربه  انجام شده باشد، این مشکل خیلی کم اتفاق می افتد.زیرا دلیل بروز چنین مشکلی در حقیقت آسیب دیدگی غده‌های شیری به دلیل برش جراحی، فشار روی سینه در هنگام قرار دادن پروتز سینه ایجا می شود البته انجام پروتز سینه در دوران بارداری و شیردهی توصیه نمی شود زیرا در دوران بارداری و شیردهی سینه‌ها دچار تغییر شکل و کمی حالت افتاده می‌شوند.

پروتز سینه موجب لیفت سینه می‌شود؟

این را بدانید که جراحی پروتز سینه برای رفع افتادگی یا  لیفت سینه‌ها نیست. جراحی پروتز سینه تنها برای فرم دهی سینه‌ها و همچنین  افزایش حجم سینه و در صورتی که نامتقارنی کمی در سینه وجود داشته باشد برای اصلاح تقارن سینه‌ها انجام می شود. شما برای رفع افتادگی‌های شدید سینه یا بالاتر بردن آن‌ها، بهتر است  جراحی پروتز سینه همراه با جراحی لیفت سینه دهید.

 هزینه انجام پروتز سینه

همان گونه که می دانید جراحی پروتز سینه جزء جراحی های زیبایی محسوب می شود بنابر این هزینه کامل آن باید تماما توسط خود شخص پرداخت شود و هیچ بیمه ای آن را تحت پوشش قرار نمی‌دهد. هزینه پروتز سینه به طور کلی  به نوع و برند پروتز ،محل کلینیک و میزان تخصص و مهارت پزشک بستگی دارد.

برای مشاهده منبع مقاله به سایت شفاجو مراجعه کنید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت