قیمت پراید امروز 14 اسفند 1400| قیمت پراید کاهشی شد
قیمت پراید صفر SE ۱۵۱ مدل ۹۹ نیز در رنج ۱۶۲ میلیون تومان ثابت ماند.
امروز ( شنبه 14 اسفند ماه) قیمت پراید در بازار اعلام شد.قیمت پراید در روزهای اخیر با کمی کاهش قیمت روبرو شد؛ هر چند که واردات خودرو به کشور، آزاد شده ولی قیمت پراید چندان تغییری نکرده است. در روزهای اخیر قیمت پراید با روندی صعودی روبرو بود و قیمت پراید به بالای 180 میلیون تومان رسیده است. قیمت پراید صفر ۹۹ مدل ۱۳۱ SE را حوالی ۱۷1میلیون تومان اعلام کردند.
قیمت پراید صفر SE ۱۵۱ مدل ۹۹ نیز در رنج ۱۶۲ میلیون تومان ثابت ماند. پراید ۱۵۱ پلاس مدل ۹۹ حوالی ۱۷۲ میلیون تومان قیمت خورده است
قیمت پراید صفر SE ۱۵۱ مدل ۱۴۰۰ هم به ۱۶۷میلیون تومان رسید. معاملهکنندگان قیمت پراید صفر ۹۹ مدل ۱۳۱ SE را حوالی ۱۷۰میلیون تومان اعلام کردند.
پراید وانت صفر مدل ۱۴۰۰ حوالی ۱۸۱میلیون تومان ارزش گذاری شد. قیمت پراید صفر (۱۱۱ SE مدل ۹۹) به حوالی ۱۸۵ میلیون تومان رسید. قیمت پراید صفر ۱۳۲ SE مدل ۹۸ نیز در رنج ۱۶۰ میلیون تومان بدون تغییر م
قیمت پراید این روزها جنجالی شده، شرکت سایپا هم قیمت پراید را هرروز بالاتر می برد، به دلیل پرطرفدار بودن قیمت پراید را بالا می برند، قیمت پراید تسبت به ماشین های دیگر ارزان تر است.
امروز 2 بهمن ۱۴۰۰ معاملهکنندگان قیمت پراید صفر ۹۹ مدل ۱۳۱ SE را حوالی ۱۷۲میلیون تومان اعلام کردند که نسبت به معاملات دو روز گذشته ۲میلیون گران شده است.
پراید وانت صفر مدل ۱۴۰۰ حوالی ۱۸۱میلیون تومان ارزش گذاری شد که به معنای کاهش ۲میلیونی طی یک روز گذشته است. قیمت پراید صفر ۱۳۲ SE مدل ۹۸ در رنج ۱۶۰ میلیون تومان بدون تغییر ماند.
قیمت پراید صفر (۱۱۱ SE مدل ۹۹) امروز حوالی ۱۸۸ میلیون تومان ثابت ماند با این حال این خودرو طی هفته گذشته حدود دو میلیون افزایش قیمت داشته است.
قیمت پراید صفر SE ۱۵۱ مدل ۹۹ با کاهش یک میلیونی به ۱۶۲ میلیون تومان رسید. پراید ۱۵۱ پلاس مدل ۹۹ حوالی ۱۷۳ میلیون تومان قیمت خورده است که نسبت به روز گذشته یک میلیون تومان ارزان شده است. قیمت پراید صفر SE ۱۵۱ مدل ۱۴۰۰ هم با ریزش ۲ میلیونی به ۱۶۸میلیون تومان رسید.
بررسی های فنی نشان می دهد که حدود 90 درصد از وزن یک خودرو را فولاد تشکیل می دهد و باقی آن پلاستیک و آلیاژهای مختلف است که با محاسبات روشن می توان قیمت پراید را تعیین کرد. در مورد خودرو پراید با وزن 915 کیلوگرم، حدود 800 کیلو فولاد به کار رفته است که با قیمت ورق داخل که کیلویی 35 هزار تومان است، 28 میلیون تومان ورق برای آن استفاده شده است. 20 درصد هزینه سربار را هم که به مبلغ فوق اضافه کنیم کمتر از 33 میلیون تومان هزینه مواد اولیه و سربار این خودرو جاودانه بازار ایران است.
هزینه متوسط بلند مدت پلتفورم این خودرو عملا باید صفر در نظر گرفته شود (به دلیل تولید به مدت بیش از 5 دهه) و قطعات حساس چندانی هم در آن به کار نرفته است و حدود 20 تا 30 درصد هزینه مواد و فناوری به کار رفته در آن است که نشان می دهد قیمت تمام شده خودرو پراید نمی تواند بیش از 50 میلیون تومان باشد که با سود خودروساز نهایتا باید 60 میلیون تومان به بازار عرضه شود.
اما به دلیل بازی ارزی ذی نفعان گیرنده دلار 4200 تومانی و قیمتگذاری بی منطق دولت برای خودروسازان، هم اکنون قیمت پراید با دو متغیر کاهش شدید عرضه (تا قبل از اعلام توقف تولید و به تبعیت از توقف عرضه مدل های جایگزین) و بازی با نرخ ارز به 150 میلیون تومان رسیده است. در صورتی که واردات خودرو آزاد شده و دلار 4200 تومانی نیز حذف شود، مردم خواهند شنید که قیمت پراید به حداکثر 70 میلیون تومان (10 میلیون بالاتر از نرمال به دلیل چسبندگی قیمتی) رسید.
دیدگاه تان را بنویسید