معرفی انواع روش های اخذ اقامت در ترکیه
کشور ترکیه به جهت نزدیکی فرهنگی که با ایران دارد به یکی از مقاصد مهاجرتی اصلی ایرانی ها تبدیل شده است و فاصله کم بین ایران و ترکیه و امکان استفاده از پاسپورت این کشور برای سفرهای اروپایی بدون نیاز به ویزا یکی از دلایل اصلی علاقه ایرانی ها برای مهاجرت و یا حداقل اخذ اقامت ترکیه است. اما سوال اساسی در اینجا این است که چه مراحل و مدارکی برای شروع کار اخذ اقامت در ترکیه لازم است؟ چند نوع اقامت در ترکیه ارائه می شود و با چه روش هایی می توان انواع اقامت در ترکیه را گرفت؟ هزینه مهاجرت به ترکیه چقدر است و .... در ادامه به بررسی این سوالات می پردازیم.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اقامت و خرید ملک در ترکیه به صفحه روتس کپیتال مراجعه کنید
انواع اقامت ترکیه
به طور کلی دو نوع اقامت دائم یا موقت در ترکیه صادر می شود که هر یک انواع مختلفی دارد؛ در ادامه این مطلب به بررسی مهمترین روش های اخذ اقامت موقت یا دائم ترکیه می پردازیم.
چرا ایرانی ها به مهاجرت به ترکیه علاقه مند هستند؟
کشور ترکیه که در لیست مقاصد توریستی جهان در رده های بالای بهترین کشورهای توریست پذیر قرار دارد و بخش مهمی از درآمد این کشور را توریست ها تامین می کنند، به واسطه نزدیکی به ایران و آینده نگری بسیاری از ایرانی ها برای تامین آینده فرزندانشان به مقصد اصلی اکثر ایرانیانی تبدیل شده که قصد مهاجرت به کشوری دیگر را دارند.
نرخ بیکاری پائین، اقتصاد رو به رشد و مراکز اموزشی سطح بالا و همچنین نزدیکی فرهنگی با ایران باعث شده تا این کشور از محبوبیت ویژه ای نزد ایرانی ها برای مهاجرت برخوردار باشد.
برای مهاجرت به ترکیه از کجا شروع کنیم؟
برای شروع پروسه مهاجرت به ترکیه ابتدا باید تحقیقات لازم در خصوص اینکه کدام نوع اقامت را در نظر گرفته اید، انجام داده باشید و سپس برای تهیه مدارک مورد نیاز برای آن نوع اقامت اقدام کنید. از آنجا که بسیاری از افراد حقیق و حقوقی به قوانین و مقررات جدید مهاجرت به ترکیه آگاهی ندارند، توصیه می شود از همان ابتدا، کارهای مربوط به مهاجرت خود را به موسسه ای مجرب در این زمینه بپسارید.
شما می توانید با مشاوره رایگان با کارشناسان موسسه ما ابتدا بهترین تصمیم را برای انتخاب نوع اقامت خود بگیرید و سپس با سپردن کلیه امور مربوط به مهاجرت خود به ترکیه به موسسه ما، خیال خود را از درست انجام شدن پروسه مهاجرت راحت کنید.
درخواست ویزای ترکیه
با آگاهی نسبت به شرایط خود و امکانات کشور ترکیه، پس از تعیین نمودن بهترین روش مهاجرت به ترکیه، حال نوبت ارسال درخواست اخذ ویزا میرسد.
تهیه و تکمیل مدارک لازم برای اقامت ترکیه
هر کدام از روش های اخذ اقامت ترکیه نیاز به مدارکی دارد که باید از سوی متقاضیان تهیه و برای ارائه به اداره مهاجرت ترکیه جمع آوری شود.
ارائه درخواست به سفارت ترکیه
آخرین مرحله، به ثبت درخواست در سفارت ترکیه تعلق میگیرد. جایی که پس از بررسی و ارزیابی کامل پرونده شخصی، نشان میدهد که آیا از شایستگی گرفتن اقامت ترکیه برخوردارید یا خیر.
مدارک لازم برای اخذ اقامت ترکیه
پاسپورت (گذرنامه) با اعتبار حداقل ۶۰ روز
دو قطعه عکس پاسپورتی
تکمیل و ارائه فرمهای پروسه مهاجرتی مبتنی بر اطلاعات شخصی و خانوادگی
داشتن بیمه درمانی
ارائه پیشنهاد شغلی در صورت مهاجرت از طریق کار
در اختیار قرار دادن بلیتهای رفت و برگشت به منظور اثبات برخورداری از توانایی مالی جهت خرید بلیت برگشت
مدارک تمکن مالی جهت نمایش تامین هزینههای زندگی
انواع روشهای مهاجرت به ترکیه
روشهای متعدد و متنوعی نظیر خرید ملک، اجاره ملک، کار در ترکیه، تحصیل و سرمایه گذاری که امکان ورود به این کشور، اخذ اقامت ترکیه و شهروندی ترکیه را بهراحتی برای مهاجران مهیا میسازد.
اقامت ترکیه از طریق خرید ملک
در صورت برخورداری از شرایط، میتوانید اقامت دائم ترکیه را با خرید ملک بدست آورید. یکی از مهمترین شرایطی که مهاجران را به سوی کشور ترکیه میکشاند، قوانین مهاجرتی است که این کشور در قبال خرید ملک مطرح کرده است. بر مبنای این قوانین، برخی از مهاجران بین المللی و متقاضیان خارجی که ایرانیان نیز مشمول آن میشوند، با خرید ملک حداقل به ارزش ۲۵۰ هزار دلار آمریکا، میتوانند شهروندی و اقامت ترکیه را به دست آورند. روال اقامت از طریق خرید ملک در ترکیه ابتدا با اخذ ویزای ترکیه به مدت موقت یکساله آغاز میشود و سپس با هر سال تمدید ویزای اقامتی، پس از پایان دوره ۵ تا ۸ ساله، متقاضیان از اقامت دائم، تابعیت و پاسپورت ترکیه برخوردار می شوند.
البته موضوعی که بیشتر از همه بر محبوبیت خرید ملک در ترکیه افزوده است، مزایا و امتیازاتی است که این روش در اختیار متقاضیان قرار میدهد. مزایایی نظیر سرمایه گذاری بدون محدودیت در ترکیه، اقامت در ترکیه به همراه اعضای خانواده، بهرهمندی از خدمات دولتی بطور رایگان، افتتاح حساب بانکی، دریافت شماره مالیاتی برای ورود به بازار کار و معافیت از اخذ ویزا برای سفرهای خارجی.
علیرغم همه این صحبتها، گفتنی است که این مزایا تنها شامل حال کسانی میشود که ملکی را حداقل به مبلغ ۲۵۰ هزار دلار آمریکا خریداری کردهاند و تا مدت سه سال آن را در اختیار دارند. در غیر اینصورت و خرید ملکی کمتر از مبلغ ۲۵۰ هزار دلار آمریکا، متقاضیان فقط به مدت سه سال به اقامت در ترکیه (اقامت توریستی) دست پیدا خواهند کرد.
اقامت ترکیه از طریق اجاره ملک
یکی دیگر از روش های گرفتن اقامت ترکیه، اجاره منزل در این کشور است که البته منجر به اعطای اقامت موقت سه ساله به متقاضی خواهد شد.
بر اساس جدیدترین قوانین دولت ترکیه، با دریافت ویزای توریستی ترکیه و اجاره ملک، دیگر امکان تغییر ویزای توریستی به اقامت یکساله و تمدید سالیانه اقامت موجود نمیباشد. چنانچه با مهاجرت به ترکیه در فکر سکونت دائمی در این کشور هستید، پیشنهاد میشود یا با خرید ملک یا از طریق دیگر روشها، درخواست خود را ارائه دهید.
برای اطلاعات بیشتر در این زمینه با مشاورین روتس کپیتال در تماس باشید. مشاوره مهاجرت به ترکیه در روتسکپیتال به طور رایگان انجام می شود و در صورت نیاز به اقدام برای اخذ اقامت ترکیه ز طریق خرید ملک، به صورت تضمینی اینکار برای متقاضیان انجام می شود.
مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل
کشور ترکیه، تحصیل متقاضیان خارجی را از مقطع ابتدایی (مدارس) تا دانشگاهی (دکترا) تحت پوشش قرار میدهد. این روش با وجود دانشگاههای معتبر با سطح علمی عالی، گرچه انتخاب ایده آلی میتواند برای محصلان باشد؛ ولی پیش نیاز آشنایی به زبان ترکی استانبولی و انگلیسی را میطلبد. تحصیل در دانشگاههای دولتی ترکیه به زبان ترکی و در دانشگاههای خصوصی به زبان انگلیسی رایج میباشد.
به همین جهت است که پس از دریافت نامه پذیرش از سوی یکی از مراکز و موسسات آموزشی این کشور، متقاضیان علاقهمند به تحصیل در مراکز دولتی ترکیه (ترک زبان)، نیاز به ارائه مدرک آزمونی تحت عنوان Yos را دارند. در صورتی که تحصیل در ترکیه و موسسات انگلیسی زبان، مستلزم ارائه مدرک Sat میباشد.
دیدگاه تان را بنویسید