واشنگتن ۵۰۰۰ ماسک پوسیده به ایالت آلاباما ارسال کرد
مقامات ایالت آلاباما اعلام کردند که دولت آمریکا ۵ هزار ماسک پوسیده و تاریخ مصرف گذشته برای استفاده در بیمارستانها به این ایالت ارسال کرده است.
خبرگزاری فارس: مقامات شهر «مونتگومری» در ایالت آلاباما گفتند که هزاران ماسک پزشکی که هفته پیش از انبار ملی آمریکا به این منطقه ارسال شده، پوسیده و تاریخ گذشته هستند.
به گزارش پایگاه خبری «هیل»، «کریستی تورنتون» از مدیران مدیریت بحران ایالت آلاباما گفت که بسته ۵۸۸۰ عددی ماسکهایی که به این ایالت ارسال شده خراب هستند چون پوسیده شدهاند و تاریخ انقضای این ماسکها به سال ۲۰۱۰ باز می گردد.
ایالتهای دیگر آمریکا نیز از خراب و فاسد بودن تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستانها که از انبار ملی آمریکا ارسال شده بود خبر دادند.
«گاوین نیوسام» فرماندار ایالت کالیفرنیا گفت ۱۷۰ دستگاه اکسیژنی که از انبار ملی به شهر «لسآنجلس» ارسال شدهاند شکسته بودند.
در پی کمبود ماسک و تجهیزات حفاظتی در آمریکا، «جرد پولیس» فرماندار ایالت «کلورادو» در غرب این کشور از مردم این ایالت خواست تا از ماسکهای خانگی خود یا با روسری اقدام به بستن دهان و بینی خود کنند. (جزئیات بیشتر)
وی در کنفرانس خبری گفت: «شهروندان کلورادو هنگام بیرون رفتن از ماسکهای پارچهای غیرپزشکی یا روسری استفاده کنند. آنها باید دهان و بینی خود را بپوشانند. سپس زمانی که به خانه بازگشتند این ماسکها را با آب گرم بشورند.»
یک چهارم مبتلایان به کرونا در جهان «آمریکایی» هستند
آخرین آمارها نشان میدهد که آمریکا با ۲۸۰ هزار مبتلا به کرونا، یک چهارم مبتلایان به این ویروس را در جهان دارد. آخرین آمارها از آمریکا حاکی از آن است که تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۲۸۰ هزار نفر رسیده است.
از سوی دیگر، تعداد قربانیان ویروس کرونا در آمریکا همچنان روند صعودی خود را حفظ کرده و بر اساس آخرین آمار تعداد تلفات کرونا در آمریکا به ۷ هزار و ۴۵۷ نفر رسیده است.
تا کنون بیش از یک میلیون و ۱۴۱ هزار نفر در سرتاسر جهان به ویروس کرونا مبتلا شدهاند که از این تعداد بیش از ۶۱ هزار نفر جان خود را از دست دادهاند.
کمبود تجهیزات پزشکی برای کادر درمانی و مردم آمریکا به یکی از چالشهای دولت این کشور تبدیل شده و کمبود این تجهیزات ، انتقاد بسیاری از سناتورها و نمایندگان کنگره را برانگیخته و «برنی سندرز» سناتور ایالت ورمونت و یکی از نامزدهای دموکراتها برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲ آمریکا اخیراً در پیامی در توئیتر از کمبود امکانات برای کادر درمانی آمریکا که خط مقدم مقابله با شیوع ویروس کرونا در این کشور هستند انتقاد کرد.
وی در پیامی در توئیتر نوشت: «این تکاندهنده است که کادرهای خط مقدم، نظیر پرستاران که در حال درمان مبتلایان به کووید-۱۹ هستند هنوز تجهیزات حفاظتی کافی در بحبوحه این بحران ندارد.»
دیدگاه تان را بنویسید