ترامپ آزمایشهای کرونا را با تماس تلفنی جنجالی اوکراین مقایسه کرد
رئیس جمهور آمریکا آزمایشهای انجام شده درباره تشخیص ویروس کرونا را با تماس تلفنی جنجالیاش با رئیس جمهور اوکراین مقایسه کرده است.
خبرگزاری تسنیم: به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کنگره، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز جمعه با "کامل" توصیف کردن آزمایش های مربوط به ویروس کرونا در آمریکا، سعی کرد تا این مسئله را با گفتگوی تلفنی جنجالی اش با رئیس جمهور اوکراین مقایسه کند.
بر اساس این گزارش، ترامپ این مقایسه را در شرایطی انجام داد که در حال بازدید از مرکز جلوگیری و کنترل بیماری در آتلانتا به همراه آلکس آزار وزیر بهداشت و خدمات انسانی آمریکا بوده است.
ترامپ در جمع خبرنگاران گفت: هر کسی که نیاز به آزمایش داشته، آن را دریافت کرده و مورد آزمایش قرار گرفته است. آنها آزمایش داشته اند و آزمایش ها زیبا و خوب بوده است.
این اظهارات در شرایطی است که تاکنون ابتلای بیش از 300 نفر در ایالت های مختلف آمریکا به کرونا مثبت اعلام شده است.
وی اظهار داشت: آزمایش ها همگی کامل بوده است، مانند نامه ای که کامل بود، متن مکالمات تلفنی که کامل بود.
این در حالی است که نمایندگان آمریکایی و مقام های بهداشت و سلامت از عملکرد دولت ترامپ برای مقابله با ویروس کرونا به شدت انتقاد کرده اند.
در حالی که وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا اعلام کرده است که تا پایان هفته 75 هزار کیت آزمایشی ارسال خواهد شد ولی سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرده است که بیش از یک میلیون کیت آزمایشی ساخته شده توسط شرکتهای خصوصی قرار است تا پایان هفته به بیمارستان ها و آزمایشگاه ها تحویل داده شود.
ترامپ بارها از مکالمه تلفنی جنجالی خود با رئیس جمهور اوکراین در جولای 2019 میلادی دفاع کرده است. بخشی از مکالمه تلفنی ترامپ با رئیس جمهور اوکراین نشان می دهد که رئیس جمهور آمریکا از همتای اوکراینی خود خواسته است تا درباره فعالیت های اقتصادی و تجاری جو بایدن و پسرش در اوکراین و فساد مالی احتمالی وی تحقیق کند.
دموکراتها بر این باورند که این اقدام ترامپ سوء استفاده از قدرت و درخواست از یک رهبر خارجی برای تحقیق درباره یک رقیب سیاسی است. ولی ترامپ این ادعاها را رد کرده است.
ترامپ ۱۶۰ سرباز دیگر به مرز مکزیک اعزام میکند
دولت آمریکا در اقدامی پیشدستانه قرار است ۱۶۰ سرباز دیگر را به مرز با مکزیک اعزام کند.
به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در آستانه تشکیل دادگاه درباره بازنگری در پروتکلهای مهاجرتی دولت آمریکا، کاخ سفید در نظر دارد ۱۶۰ نیرو را برای کمک به گارد مرزی و ممانعت از هجوم مهاجران به مرز مکزیک بفرستد.
اعزام این تعداد سرباز نه تنها اقدامی ضروری برای تقویت کنترل مرز پیش از افزایش تعداد مهاجران در ۱۲ مارس است، بلکه اقدامی است که میتواند از ورود مهاجران مبتلا به کووید ۱۹ به داخل ایالات متحده نیز ممانعت به عمل آورد.
یکی از مقامهای ارشد مهاجرتی آمریکا گفته است: ماموریت آژانس حفاظت مرزی و گمرکی ایالات متحده تضمین مرزهای ملی و اقداماتی نظیر استقرار نیروی واکنش بحران است.
دیدگاه تان را بنویسید