اخبار کرونا در جهان/شناسایی اولین مورد ابتلا به کرونا با منشأ نامشخص در آمریکا

کد خبر: 979644

مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا (CDC) از شناسایی اولین مورد ابتلا به ویروس کرونا بدون مشخص بودن منشأ آن خبر داد.

اخبار کرونا در جهان/شناسایی اولین مورد ابتلا به کرونا با منشأ نامشخص در آمریکا

خبرگزاری تسنیم: به نقل از شبکه خبری سی‌ان‌ان، مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا (CDC) روز پنج‌شنبه اعلام کرد یک شهروند آمریکایی در ایالت کالیفرنیا بدون اینکه به نقاط آلوده به ویروس کرونا سفر کرده و یا برخوردی با افراد آلوده به این ویروس داشته باشد، به کرونا مبتلا شده است.

مبتلا شدن این شهروند آمریکایی به ویروس کرونا بدون مشخص بودن منشأ ویروس می‌تواند نشان‌دهنده شیوع عمومی این ویروس باشد.

دکتر «دین بلامبرگ» متخصص بیماری‌های عفونی در مرکز پزشکی دانشگاه کالیفرنیا در دیویس، در این خصوص به خبرنگار سی‌ان‌ان گفت: «شناسایی این مورد بدین معناست که ویروس در اجتماع شیوع پیدا کرده و همه در معرض ابتلا به آن هستند. ما نمی‌دانیم چه کسی ناقل این ویروس است. ما نمی‌دانیم که ممکن است از چه کسی این ویروس را بگیریم. »

بر اساس آخرین آمارهای اعلام شده از سوی مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا، تاکنون دست‌کم 60 نفر در این کشور به ویروس کرونا (بیماری کووید-19) مبتلا شده‌اند.

تعداد مبتلایان به کرونا در مسقط به ۵ نفر رسید منابع خبری از ثبت پنجمین مورد ابتلا به ویروس کرونا در سلطان‌نشین عمان خبر دادند.

به نقل از رسانه‌های عربی،‌ پنجمین مورد ابتلا به ویروس کرونا به صورت رسمی اعلام شد.

وزارت بهداشت عمان امروز پنجشنبه از ثبت پنجمین مورد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.

این وزارتخانه مدعی شده است جدیدترین مورد ابتلا به ویروس کرونا مربوط به سفر به ایران بوده است.

منابع خبری پیشتر از شیوع ویروس کرونا در کشورهای کویت،‌ بحرین، امارات و عربستان خبر داده بودند.

2 فرد مبتلا به کرونا در امارات بهبود یافتند

وزارت بهداشت امارات عربی متحده ضمن اعلام ثبت موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا، اعلام کرد که دو تن دیگر از مبتلایان به این ویروس بهبود یافته‌اند. وزارت بهداشت و پیشگیری جامعه از بیماری‌ها در امارات عربی متحده اعلام کرد که دو فرد مبتلا به ویروس کرونا در این کشور، بهبود یافته‌اند.

به گزارش خبرگزاری رسمی امارات (وام)، وزارت بهداشت این کشور گفت که این دو فرد شهروند چین بودند و غیر از دو مورد قبلی هستند که سلامتی خود را به دست آورده‌اند.

امارات عربی اعلام کرده است که شش مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا شناسایی کرده است که چهار تن از آن‌ها ایرانی و یکی چینی و دیگری نیز شهروند بحرین است که همگی از ایران وارد امارات شده‌اند. بنا به گفته مقامات اماراتی تعداد مبتلایان به کرونا در امارات، ۱۹ نفر است.

ویروس‌های کرونا (یا کروناویروس‌ها) خانواده‌ای از ویروس‌ها هستند که بیماری‌های مربوط به دستگاه تنفسی از سرماخوردگی معمولی گرفته تا برونشیت و عفونت مجاری تنفسی را منجر می‌شود.

ویروس «کووید۱۹»، از طریق تنفس و تماس هم منتقل می‌شود و همین امر کنترل آن را دشوار کرده است. این ویروس، بیماری «سندرم زجر تنفسی حاد» یا ARDS را در فرد مبتلا ایجاد می‌کند، یک بیماری خطرناک و نارسایی دستگاه تنفسی است که با گسترش سریع التهاب و عفونت در ریه‌ها شروع می‌شود. در ادامه، به دلیل پر شدن کیسه‌های هوایی شُش‌ها از مایع میان‌بافتی، اکسیژن کافی به فرد نمی‌رسد و در صورت عدم رسیدگی به‌موقع بیمار با خطر مرگ مواجه خواهد بود.

اتحادیه اروپا بستن مرزها برای مقابله با ویروس کرونا را رد کرد

سخنگوی کمیسیون اروپا گفت، عدم پذیرش افراد دارای علائم بیماری ناشی از ویروس کرونا ابین مرزهای داخلی اتحادیه اروپا اقدامی غیرسازنده است و درعوض مبتلایان باید مورد قرنطینه قرار گیرند. کارشناسان اتحادیه اروپا به این توافق رسیدند که بستن مرزهای میان کشورهای عضو، اقدامی غیرسازنده است و بهتر است در عوض افراد مشکوک به ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» در قرنطینه قرار گیرند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، سخنگوی کمیسیون اروپا گفت، اتحادیه اروپا و کشورهای حوزه «شنگن» تصمیمی برای انجام بازرسی در مرزها جهت مقابله با شیوع کرونا ندارند.

این مقام اتحادیه اروپا با اشاره به تصمیمات اتخاذ شده در جلسه روز چهارشنبه کمیسیون اروپا افزود: «ممانعت از ورود [به یک کشور] اقدام پیش‌گیرانه یا درمانی مناسبی برای جلوگیری از انتشار بیشتر بیماری نیست».

او در ادامه گفت، قرنطینه افرادی که علائم بیماری را داشته باشد اقدام مؤثرتری خواهد بود و بازگرداندن افراد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا تنها به شیوع بیش‌تر آن کمک خواهد کرد. کارشناسان کشورهای خارج از اتحادیه اروپا نیز بازرسی «سیستماتیک» به هنگام ورود به کشورها را توصیه کرده‌اند.

وی افزود تا کنون محدودیت تردد مرزی به خاطر جلوگیری از شیوع یک بیماری در اتحادیه اروپا اقدامی بی‌سابقه است اما کشورهای عضو می‌توانند چنین رویکردی را اتخاذ کنند.

تصمیم درخصوص بازرسی موقت در مرزها به مقامات کشورهای عضو بستگی دارد و قابل رأی‌گیری در کمیسیون اروپا نیست. اما این کشورها موظف هستند اقدامات جدید خود را به اتحادیه اروپا گزارش کنند.

همچنین تصمیم‌گیری درخصوص بسته شدن مرزها برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در اتحادیه اروپا، به صورت هفتگی به‌روز رسانی خواهد شد.

در حال حاضر ۶ کشور آلمان، فرانسه، اتریش، دانمارک، سوئد و نروژ بازرسی‌های موقتی را به‌منظور مبارزه با تروریسم و مهاجرت‌های غیرمتعارف در مرزهای خود اعمال کرده‌اند. این محدودیت‌های مرزی تا ماه می ادامه خواهد داشت.

ویروس کرونا برای اولین بار هفته گذشته در ایتالیا مشاهده شد و پس از آن این بیماری در سایر کشورهای اروپایی نیز گزارش شد.

شیوع کرونا در آمریکا با ۲۸ میلیون نفر بدون بیمه فاجعه‌بار خواهد بود

یک رسانه آمریکایی با اشاره به اینکه ۲۸ میلیون نفر در آمریکا فاقد خدمات بیمه هستند شیوع ویروس کرونا در این کشور را فاجعه‌بار دانسته است. یک رسانه آمریکایی در گزارشی با اشاره به اینکه ۲۸ میلیون نفر در آمریکا از بیمه خدمات درمانی برخوردار نیستند به بررسی تبعات فاجعه‌بار شیوع ویروس «کرونا» در این کشور پرداخته است.

پایگاه «تروث‌اوت» نوشته صرفنظر از تلاش‌های «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا برای کوچک‌نمایی خطر ویروس کرونا این کشور از تبعات شیوع این بیماری مصون نخواهد بود.

کارشناسان مرکز پیشگیری بیماری‌ها در آمریکا چند روز پیش هشدار دادند که آمریکا دیر یا زود با شیوع جدی این بیماری مواجه خواهد شد.

تروث‌اوت نوشته اینکه چهارشنبه شب اعلام شد فردی که در کالیفرنیا بدون سفر برون‌مرزی یا داشتن تماس نزدیک با یک فرد مبتلا به ویروس به علائم این بیماری مبتلا است نشان‌دهنده این است که این بیماری شروع به چرخیدن در داخل آمریکا کرده است.

این رسانه نوشته است: «اگر اینطور باشد، اثرات عظیمی نه فقط روی نظام سلامت کم‌رمق آمریکا بلکه روی زیرساخت‌های سیاسی و اقتصادی این کشور بر جا خواهد گذاشت.»

رسانه آمریکایی نوشته نزدیک به ۲۸ میلیون آمریکایی فاقد بیمه سلامت هستند. این رقم از زمان به قدرت رسیدن دونالد ترامپ به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا هر ساله افزایش یافته است/

تروث‌اوت نوشته میلیون‌ها نفر دیگر از آمریکایی‌ها هم که بیمه‌های سلامت دارند از خدمات اندک بیمه بهره‌مندند و بخش اعظمی از آنها به اندازه‌ای که لازم است به پزشک مراجعه نمی‌کنند.

رسانه آمریکایی نوشته در صورتی که مردم فقیر و فاید خدمات بیمه در مراکز درمانی مناسب تحت درمان قرار نگیرند سایر اقشار جامعه را به سرعت مبتلا کرده و شیوع بیماری را تسریع می‌کنند.

در ادامه آمده است: «در صورتی که بخش عظیمی از جمعیت توان دسترسی به پزشک را نداشته باشند (چه از بیم ورشکست شدن به دلیل هزینه‌های سنگین درمان و چه از بیم احتمال اخراج از کشور توسط دولت با معرفی خودشان به نظام سلامت- جلوگیری از شیوع منطقه‌ای آن بیماری امکان‌پذیر نخواهد بود.»

در روزهای گذشته عدم آمادگی دولت ترامپ برای مقابله با ویروس کرونا هم به شدت مورد انتقاد محافل سیاسی در این کشور قرار گرفته است.

«نانسی پلوسی»، رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا روز گذشته (چهارشنبه/ ۷ اسفند) پاسخ دولت آمریکا به بیماری کرونا را «خجالت‌آور» و «کم‌رمق» توصیف کرد.

ترامپ برای مقابله با این ویروس مرگبار ۲.۵ میلیارد دلار بودجه درخواست کرده، اما نمایندگان دموکرات گفته‌اند محافظت از آمریکایی‌ها در برابر کرونا نیازمند ۸.۵ میلیارد دلار بودجه خواهد بود.

نانسی پلوسی گفت: «[پاسخ ترامپ به کرونا] خجالت‌آور است. او حالا پیشنهادی را مطرح کرده که برای مقابله با این ویروس بسیار ضعیت و کم‌رمق است. ما برای ایبولا ۵ میلیارد دلار هزینه کردیم.»

او در ادامه گفت: «او کار را بسیار دیر و کم‌رمق شروع کرده است. جای امیدواری است که می‌توانیم این فوت وقت را جبران کنیم ولی لازم است آدم‌های حرفه‌ای و منابع کافی داشته باشیم و برای مردمی که به کشورمان برمی‌گردند از تاکتیک‌های هراس استفاده نکنیم.»

پیش از این سایر نمایندگان کنگره آمریکا هم سیاست‌های ترامپ برای مقابله با کرونا را مورد انتقاد قرار داده بود.

به عنوان مثال، «میت رامنی»، نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا روز سه‌شنبه گفته که کشورش آمادگی مناسبی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا ندارد.

رامنی در جلسه‌ای پشت درهای بسته در کنگره از «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بابت کوچک‌نمایی نگرانی‌ها درباره شیوع این بیماری انتقاد کرد.

ترامپ در دهلی نو به خبرنگاران گفته بود که اوضاع این بیماری در آمریکا «تحت کنترل» است و این بیماری، مسئله‌ای است که به زودی رفع خواهد شد.

میت رامنی که عضو کمیته بهداشت، آموزش و کار مجلس سنای آمریکا است گفت دولت آمریکا اقدامات کافی را برای آماده شدن جهت مقابله با شیوع این بیماری انجام نداده است.

او گفت: «من از اینکه ما چه اندازه برای همه‌گیری این بیماری هم از لحاظ تجهیزات ایمنی و هم از لحاظ دستگاه‌های پزشکی برای کمک به مبتلایان آمادگی داریم، مأیوس هستم.»

رامنی اضافه کرد: «در مرحله کنونی، فکر می‌کنم سرمایه‌گذاری ما پایین‌تر از حد لازم برای شرایطی است که ممکن است جدی شود. به نظرم باید از همه منابعمان استفاده کنیم.»

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت