اعتراف دولت ترامپ: شواهدی درباره اصابت موشک به بوئینگ اوکراین وجود ندارد

کد خبر: 970324

دست‌کم سه مقام ارشد دولت آمریکا در جلسه‌ای غیرعلنی با اعضای کنگره این کشور اعتراف کرده‌اند شواهدی که نشان‌دهنده اصابت موشک به بوئینگ ۷۳۷-۸۰۰ خطوط هوایی اوکراین باشد در دست نیست.

اعتراف دولت ترامپ: شواهدی درباره اصابت موشک به بوئینگ اوکراین وجود ندارد

خبرگزاری تسنیم: مقام‌های آمریکایی با آنکه به دنبال راه‌اندازی جنگ تبلیغاتی درباره حادثه سقوط بوئینگ ۷۳۷ - ۸۰۰ خطوط هوایی اوکراین در ایران هستند در یک جلسه محرمانه با اعضای کنگره چند روز پیش اعتراف کرده‌اند شواهدی از ساقط شدن این هواپیما بر اثر اصابت موشک وجود ندارد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس در بخشی از گزارش خود روز پنجشنبه به نقل از یک نماینده کنگره که در جلسه توضیحی مقام‌های دولت ترامپ با قانونگذاران آمریکایی حاضر بوده نوشته سه مقام دولت آمریکا گفته‌اند شواهدی در دست نیست که نشان دهد هواپیمای بوئینگ اوکراینی بر اثر اصابت موشک ایران سرنگون شده است.

رسانه آمریکایی نوشته است: «یک قانونگذار آمریکایی که یکی از حاضران در جلسه توضیحی مقام‌های آمریکایی با اعضای کنگره برای تشریح وضعیت تنش‌های میان ایالات متحده و ایران بود به شرط عدم افشای نام گفت که مقام‌های آمریکایی گفتند هیچ اطلاعاتی حاکی از آن نیست که این هواپیما مورد اصابت قرار گرفته است.»

آسوشیتدپرس نوشته «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا «مارک اسپر»، وزیر دفاع آمریکا و «جینا هاسپل»، رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) از جمله مقام‌های حاضر در این جلسه بوده‌اند.

محور اصلی گزارش آسوشیتدپرس بحران تازه‌ای است که شرکت «بوئینگ» بعد از سقوط هواپیمای اوکراینی به آن دچار شده است. آسوشیتدپرس یادآوری کرده بوئینگ بعد از سقوط‌های مکرر نسخه ۷۳۷ مکس این شرکت هواپیماسازی هنوز با بحران دست و پنجه نرم می‌کند.

این رسانه نوشته است: «هنوز برای اظهارنظر درباره علت این حادثه و اینکه آیا شرکت بوئینگ مسئولیتی در از دست رفتن جان ۱۷۶ نفر داشته یا خیر، زود است، اما این فاجعه دست‌کم به مشکلات مدیر عامل آتی شرکت بوئینگ، "دیوید کاهلون"که قصد بازسازی وجهه این شرکت را دارد خواهد افزود.»

یک روز بعد از این گزارش، مقام‌های آمریکایی در ادعایی که به شدت از سوی مسئولان در ایران تکذیب شد گفتند که هواپیمای بوئینگ اوکراین بر اثر اصابت موشک ایران ساقط شده است. تهران، از کشور اوکراین به عنوان صاحب هواپیما و کمپانی بوئینگ به عنوان سازنده آن برای مشارکت در تحقیقات درباره سقوط آن دعوت به عمل آورده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت