ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل درباره ایران چه گفت؟

کد خبر: 955702

رئیس جمهور آمریکا با حضور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، گفت: شکافی که در جهان ایجاد شده در تاریخ بی نظیر است.

ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل درباره ایران چه گفت؟

خبرگزاری مهر: «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا با حضور در مجمع عمومی سازمان ملل، سخنان سالانه خود را ایراد کرد.

ترامپ در ابتدای سخنان خود به تاریخ سازمان ملل اشاره کرد و در ادامه گفت: شکافی که در جهان ایجاد شده در تاریخ بی نظیر است و در بحرانی ترین زمان خود رسیده و این شکاف باعث شده تا برخی به دیگران زور بگویند، ولی ملت ها سرنوشت خودشان را در دست می گیرند.

ترامپ در ادامه گفت: من به عنوان رهبری منتخب، بیشتر از دو میلیارد دلار هزینه ارتش کشورم کردم تا ارتش خود را بازسازی کنیم و امروز ما قوی ترین ارتش جهان هستیم و امیدواریم که هیچ گاه از این قدرت استفاده نکنیم.

ترامپ همچنین افزود: آمریکا برنامه فوق العاده‌ اصلاح ملی را در دست دارد و به دنبال توانمند سازی شهروندان خود هستیم و به لطف خط مشی اقتصادی، نرخ بیکاری به کمترین میزان در قرن رسیده و آمارها بسیار خوب است. شش میلیون آمریکایی به شاغلان اضافه شده است و از نظر نرخ بیکاری به کمترین میزان رسیده‌ایم.

وی گفت: آمریکا امروز اولین تولید کننده نفت در جهان است و دستمزدها افزایش پیدا کرده و دو و نیم میلیون نفر از فقر در آمریکا نجات یافته‌اند و الان منتظریم تا با تمام شرکا بودجه دفاعی خود را پرداخت کنند.

ترامپ همچنین افزود: آمریکا برنامه فوق العاده‌ اصلاح ملی را در دست دارد و به دنبال توانمند سازی شهروندان خود هستیم و به لطف خط مشی اقتصادی، نرخ بیکاری به کمترین میزان در قرن رسیده و آمارها بسیار خوب است. شش میلیون آمریکایی به شاغلان اضافه شده است و از نظر نرخ بیکاری به کمترین میزان رسیده‌ایم. آمریکا امروز اولین تولید کننده نفت در جهان است و دستمزدها افزایش پیدا کرده و دو و نیم میلیون نفر از فقر در آمریکا نجات یافته‌اند و الان منتظریم تا با تمام شرکا بودجه دفاعی خود را پرداخت کنند.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه گفت: آمریکا در حال اقدامات قاطعانه در اقتصاد برای مبارزه با بی عدالتی اقتصادی است. با شرکای خودمان در مورد توافقات صحبت می کنیم و با مکزیک، کانادا، ژاپن و انگلیس درباره توافقات تجاری جدید صحبت می کنیم و در حالی که بریتانیا در حال خروج از اتحادیه اروپاست، اما در کنار لندن هستیم.

وی افزود: مهمترین تلاش ما برای دستیابی به توافق جدید با چین است و رهبران با چین مذاکره می کنند تا اقتصاد خود را آزاد کند و مالکیت معنوی و قانون را مد نظر قرار دهد، چون در گذشته موضوعاتی به ضرر ما بوده است.

ترامپ گفت: چین در ارز خود دستکاری می کند که این به ضرر همه ما بوده است و در حوزه تجارت اتفاقاتی افتاده که به نفع هیچ کس نبوده است. چین برخی تکنولژی های ما را به سرقت برده است و محصولات مشابهی را به نفع خودشان تولید کرده است. تا کنون بعد از ورود چین به سازمان تجارت جهانی، آمریکا 60 هزار کارخانه خود را از دست داده است.

وی افزود: سازمان تجارت جهانی باید اصلاح شود. چین اصلاحات مورد نظر سازمان تجارت جهانی را اعمال نکرد. جهانی گرایی و رهبران گذشته باعث شدند تا بخاطر جهانی گرایی، منابع ملی آمریکا در نظر گرفته نشوند و من به همین دلیل بیشتر از 500 میلیارد دلار تعرفه بر کالاهای چینی اعمال کردم و من امیدوارم با چین به توافقی که به نفع هر دو طرف باشد دست یابیم. ما وضعیت در هنگ کنگ را نیز دنبال می کنیم و چین باید به تعهدات خود پای بند باشد و ما از حق دموکراتیک هنگ کنگ دفاع می کنیم، ولی به دنبال مواجه به هیچ کسی نیستیم.

ترامپ همچنین مدعی شد: یکی از بزرگترین تهدیدات امنیتی امروز جهان ایران است. ایران بزرگترین تروریست دولتی است و جنگ های زیادی در سوریه و یمن رقم زده و آینده ما را با دنبال کردن تسلیحات هسته‌ای با خطر روبرو کرده است و من از ان توافق هسته‌ای بد خارج شدم، چون ایران اجازه بازرسی از سایت ‌ها ی خود نمی دهد.

وی مدعی شد: ما ایران را تحریم کردم و ایران برای خلاص شدن از تحریم ها به عربستان حمله کرد و ما هم بانک مرکزی را تحریم کردیم و چون این تهدیدات ادامه دارد، تحریم‌ها علیه ایران برداشته نخواهد شد.

ترامپ مدعی شد: از مشکلاتی که ایران در جهان بوجود آورده، همه آگاه هستند و آن ها همیشه شعار مرگ بر آمریکا می دهند. سال گذشته رهبر جمهوری اسلامی گفت که اسرائیل یک سرطان است و آنها همیشه به دنبال حذف اسرائیل هستند.

وی مدعی شد: ایران حامی شماره یک تروریسم در جهان است و حالا در درگیری‌های منطقه‌ای هم حضور دارد. نمی‌گذاریم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند. ایران مسئول حمله به عربستان بوده و به همین خاطر تحریم‌های بزرگی علیه ایران وضع کرده‌ایم. اگر ایران به رفتار خود ادامه دهد، تحریم‌ها بیشتر هم خواهد شد.

وی افزود: کشورهای خاورمیانه‌ای زمینه مشترکی برای مبارزه با افراط گرایی دارند و برای ما مهم است که اسرائیل روابط خوبی با همسایگان خود داشته باشد. شهروندان ایران لیاقت حکومت بهتر را دارند و الان وقت آن رسیده که رهبران ایران مردم ایران در اولویت قرار دهند و آمریکا آماده است تا دست دوستی خود را دراز کند. ما به دنبال جنگ نیستیم، ما به دنبال صلح هستیم همان طور که از طریق دیپلماسی با کره گفتگو کردیم و کره هم وضعیتی مانند ایران دارد. آمریکا آماده دوستی با تمام کشورهایی است که صادقانه به دنبال صلح و احترام متقابل هستند. آمریکا هرگز اعتقادی به دشمنان ابدی ندارد.

ترامپ در ادامه گفت: هدف ما ورود به جنگ های بی پایان نیست و با توجه به این هدف دولت من به دنبال آینده بهتر در افغانستان است و متاسفانه طالبان به حرکات جنگی خود ادامه دادند، اما با شرکای خود در افغانستان برای ایجاد صلح کار می کنیم تا در کل منطقه صلح برقرار کنیم.

ترامپ در ادامه ادعاهای خود به مسئله مهاجرت اشاره کرد و گفت دنیای بدون مرز خط مشی شیطانی است و این خط مشی فقط باعث قدرت سازمان های جنایتکار خواهد شد و جان مردم به خطر خواهد افتاد. کشورهای زیادی امروز با موضوع مهاجرت غیرقانونی مواجه هستند. امروز ما باید جلو قاچاق انسان را بگیریم و تمام شبکه قاچاق را از بین ببریم. ما به شدت در حال کار با دوستان خود با مکزیک و کانادا برای حفظ یکپارچگی مرزی هستیم.

رئیس جمهور آمریکا همچنین به مهاجران هشدار داد که به آمریکا وارد نشوند، چون بازگردانده خواهند شد. به گفته ترامپ تا زمانی که او رئیس جمهور است اجازه ورود مهاجران را نخواهد داد. ترامپ در ادامه به موضوع ونزوئلا اشاره کرد و گفت: مردم در ونزوئلا تحت فشار هستند و بیشتر از 15 هزار نفر به عنوان زندانی سیاسی دستگیر شده‌اند و اعدام ها ادامه دارد. ترامپ همچنین مدعی شد که مادورو خود را از مردم پنهان می کند و آمریکا ائتلافی با 55 کشور را برای به رسمیت شناختن گوایدو تشکیل داده است تا به مردم ونزوئلا کند و دموکراسی در این کشور احیا شود و ما به پیروزی برسیم.

ترامپ یکی از مهمترین چالش‌ها را مسئله سوسیالیسم عنوان کرد که باعث نابودی زندگی‌ها می شوند. ترامپ در این ارتباط گفت که تجربه ونزوئلا نشان می‌دهد که سوسیالیسم و کمونیسم عدالت را به ارمغان نمی آورد و امروز تکرار می کنم که امریکا هیچ وقت سوسیالیست نخواهد شد. ترامپ همچنین گفت: در ونزوئلا هزاران نفر در حال نابودی و مرگ هستند و به همین دلیل آمریکا گام هایی را برای امنیت بیشتر دنبال می کند.

موضوع رسانه‌ها از دیگر محورهای سخنان ترامپ بود که در این ارتباط او گفت: آزادی و دموکراسی باید مورد توجه در خارج و داخل آمریکا باشد و باید با تمامیت خواهان مقابله شود. در برخی کشورها چالش‌هایی برای آزادی بوجود آمده و برخی رسانه‌ها قدرت بی سابقه‌ای پیدا کرده‌اند به گونه‌ای که آن‌ها اجازه می‌دهند که ما چه بگوئیم و یا نگوئیم و این دشمن دموکراسی است که به ارزش‌های آمریکایی حمله می کنند و ما در آمریکا به رسانه‌ها اعلام کرده‌ایم که از آزادی محافظت می‌کنیم و ما اجازه خاموش شدن صدای مردم از سوی رسانه‌ها را نخواهیم داد.

موضوع آزادی اسلحه نیز از دیگر موضوعات سخنان ترامپ بود و او در این ارتباط گفت: همه حق دارند اسلحه داشته باشند و این بنیان اصلی قانون اساسی ماست که هرکسی که خواست بتواند اسلحه داشته باشد.

ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل درباره ایران چه گفت؟

موضع‌گیری گوترش در سخنرانی مجمع عمومی درباره حمله آرامکو دبیرکل سازمان ملل طی سخنرانی در آغاز نشست سران مجمع عمومی، با نگران‌کننده دانستن احتمال بروز درگیری نظامی در خلیج فارس، گفت جهان تاب تبعات درگیری در منطقه را ندارد.

هفتاد و چهارمین نشست سران مجمع عمومی سازمان ملل دقایقی پیش در مقر این سازمان در نیویورک آغاز شد.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل به عنوان سخنران آغازکننده این نشست، گفت: «پیشرفت جدیدی در راهکار سیاسی برای بحران سوریه و در راستای قطعنامه 2254 حاصل شده است. همانطور که روز گذشته اعلام کردم، با تمام طرف‌ها به توافق رسیدیم تا کمیته فراگیر، متعادل و معتبر برای [بازنویسی] قانون اساسی سوریه تشکیل شود».

گوترش در ادامه افزود: «فرستاده ویژه من اخیرا بعد از نهایی کردن آخرین جزئیات با دولت و معارضان سوریه، از این کشور بازگشت. سازمان ملل امیدوار است که این کمیته طی هفته‌های آینده در ژنو تشکیل شود».

وی با اشاره به گسترش تروریسم و آغاز رقابت تسلیحاتی جدید در جهان، گفت:‌ «تداوم اقدامات یکجانبه، اجرای راهکار دو دولتی بین اسرائیل و فلسطین را تهدید می‌کند».

دبیر کل سازمان ملل ضمن هشدار درباره اینکه با تهدید درگیری مسلحانه در منطقه خلیج فارس مواجه هستند، تصریح کرد: «جهان تاب تبعات این درگیری را ندارد. حمله اخیر به تأسیسات نفتی عربستان سعودی کاملا غیرقابل قبول بود».

گوترش با بیان اینکه یک سوء محاسبه کوچک، می‌تواند به تقابلی بزرگ منجر در منطقه منجر شود، ادامه داد: «باید هرآنچه در توان داریم، برای پیشبرد عقلانیت و خویشتنداری به کار گیریم. من به آینده‌ای امید دارم که کشورهای این منطقه بتوانند با احترام متقابل و به دور از مداخله در امور یکدیگر، با هم زندگی کنند».

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که بتوانند پیشرفت به دست آمده در زمینه منع گسترش تسلیحات اتمی، که نماد آن را توافق هسته‌ای ایران (برجام) دانست، حفظ کنند.

دبیرکل سازمان ملل با اشاره به لغو معاهده منع موشک‌های میان‌برد (INF) بین آمریکا و روسیه، اظهار داشت: «توافق جدید "استارت"‌را باید گسترش داد. ما باید با یکدیگر همکاری کنیم تا تهدید روزافزون موشک‌های بالستیک را برطرف کرده و از بازنگری موفق معاهده منع گسترش تسلیحات اتمی مطمئن شویم».

گوترش درباره بحران کره شمالی نیز توضیح داد: «وضعیت شبه جزیره کره هنوز هم نامعلوم است. من به طور کامل از تلاش‌ها برای برنامه‌ریزی دیدار بعدی بین رئیس‌جمهور آمریکا و رهبر جمهوری دموکراتیک خلق کره حمایت می‌کنم».

ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل درباره ایران چه گفت؟

اردوغان: سلاح هسته‌ای یا برای همه یا برای هیچ‌کس

رئیس‌جمهور ترکیه در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد خواستار اصلاح شورای امنیت شد.

«رجب طیب اردوغان»، رئیس‌جمهور ترکیه در سخنرانی خود در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد بار دیگر خواستار اصلاح شورای امنیت شد.

اردوغان گفت: «سازمانی که ما امروز در آن جمع شده‌ایم بعد از جنگ جهانی دوم با هدف از بین بردن بی‌عدالتی ایجاد شده است. در واقع، جامعه بین‌الملل به تدریج در حال از دست دادن توانایی خود برای یافتن راه‌حل‌های پایدار در برابر چالش‌هایی مانند تروریسم، گرسنگی، فلاکت و تغییرات جوی است که همه آینده خودمان را تهدید می‌کنند.»

وی با اشاره به شایع بودن فقر، فلاکت و گرسنگی در برخی مناطق دنیا گفت: «نمی‌توانیم این حقیقت را نادیده بگیریم که اگر همه امنیت نداشته باشیم نمی‌توانیم در امنیت زندگی کنیم.»

رئیس‌جمهور ترکیه در ادامه گفت: «سالیان متعددی است که من گفته‌ام نمی‌توانیم سرنوشت بشریت را به صلاحدید چند کشور معدود بسپاریم.»

وی سپس در اظهاراتی که به حق وتوی پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد اشاره داشت گفت: «دنیا بزرگتر از ۵ کشور است. وقت آن است که ما ذهنیت فعلی، سازمان‌ها و قواعدمان را تغییر دهیم.»

اردوغان در ادامه گفت: «نابرابری میان کشورهای دارنده و غیردارنده سلاح‌های هسته‌ای به تنهایی برای بر هم زدن توازن روابط در دنیا کافی است. این مسئله ما را همانند دیگران آزار می‌دهد که سلاح‌های کشتار جمعی به جای آنکه کاملاً نابود شوند، در هر بحرانی به عنوان اهرم فشار مورد استفاده قرار می‌گیرند.»

وی اضافه کرد: «تملک سلاح هسته‌ای یا باید برای همه ممنوع شود یا برای همه مجاز باشد.»

رئیس‌جمهور ترکیه در بخش دیگری از سخنانش به اشغالگری‌های رژیم صهیونیستی پرداخت و گفت: «امروز، اراضی فلسطین که تحت اشغال اسرائیل قرار گرفته‌ یکی از مهم‌ترین نقاط بی‌عدالتی است.»

وی اضافه کرد: «راه حل، تشکیل فلسطین مستقل بر اساس مرزهای ۱۹۶۷ به پایتختی بیت‌المقدس شرقی است. جامعه بین‌الملل بایستی فراتر از وعده و وعیدها از فلسطینی‌ها حمایت ملموس به عمل آورد.»

رئیس‌جمهور ترکیه پرسید: «من می‌پرسم مرزهای اسرائیل کجاست؟ همان طرح سال ۱۹۴۸ نیست؟ تازه اسرائیل راضی نیست و می‌خواهد مابقی فلسطین را هم بگیرد.»

او گفت: «نقش سازمان ملل، اگر نتواند قطعنامه‌های خودش علیه اسرائیل را اجرا کند، چیست؟»

اردوغان در بخشی از سخنان خود درباره ایران گفت: «امیدواریم مباحثات درباره فعالیت‌های ایران و همچنین تهدیدها علیه این کشور در یک چارچوب منطقی حل و فصل شود.»

ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل درباره ایران چه گفت؟

هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل؛ السیسی: زمان پایان بحران یمن فرا رسیده است

رئیس جمهور مصر در سخنرانی خود در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل درباره موضوعات مختلفی به ایراد سخن پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر در سخنرانی خود در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل گفت: ما طرح گسترده و فراگیری ضد تروریسم شروع کردیم. ما مرکز آفریقایی در قاهره را دایر کردیم.

وی افزود: ما خواهان حذف سودان از فهرست کشورهای حامی تروریسم هستیم. ما مجددا بر ضرورت تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شرقی تاکید داریم.

السیسی تاکید کرد: اعراب مایل به صلح عادلانه و فراگیر هستند و فرصت برای شروع مرحله جدید در خاورمیانه مهیاست. زمان حل بحران لیبی بر اساس طرح سازمان ملل فرا رسیده است. حکومت شبه نظامیان در لیبی و حمایت خارجی که از آنها می شود، باید پایان داده شود.

رئیس جمهور مصر بیان کرد: راهکار سیاسی فراگیر در سوریه بر اساس قطعنامه ۲۲۵۴ ضروری است.

درباره یمن هم گفت: زمان پایان بحران یمن از طریق سیاسی و طبق طرحهای عربی و قطعنامه های بین المللی و ممانعت از دخالت خارجی فرا رسیده است.

السیسی در خصوص حمله به تاسیسات نفتی عربستان هم مدعی شد: مصر حمله تروریستی به تاسیسات نفتی در کشور برادر عربستان را محکوم می کند.

وی درباره رسیدن به توافقی درباره سد النهضه هم ابراز امیدواری کرد.

رئیس جمهور مصر رود نیل را برای این کشور به منزله مرگ و زندگی دانست.

ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل درباره ایران چه گفت؟

امیر قطر خواستار لغو محاصره کشورش شد

امیر قطر در نشست مجمع عمومی سازمان ملل گفت که «اهمیت راهبردی منطقه خلیج فارس ایجاب می‌کند، ثبات و امنیت آن یک نیاز منطقه‌ای و بین‌المللی باشد».

شیخ «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر شامگاه سه‌شنبه در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک گفت که «اهمیت راهبردی منطقه خلیج فارس باعث می‌شود که ثبات و امنیت آن یک نیاز منطقه‌ای و بین‌المللی باشد».

شیخ تمیم با اشاره به تشدید تنش‌های منطقه گفت که «موضع همیشگی ما این است که منطقه از طریق حل اختلافات بر اساس مصالح مشترک و احترام به حاکمیت، به دور از هرگونه خطر و درگیری باشد».

امیر قطر در ادامه به بحران شورای همکاری خلیج فارس اشاره کرد و گفت که «برای حل بحران قطر باید گفت‌وگوی بدون قید و شرط صورت بگیرد و محاصره ظالمانه لغو شود».

وی اعلام کرد که «شورای همکاری خلیج [فارس] (بعد از قطر) دومین قربانی محاصره غیر قانونی و ظالمانه (چهار کشور عربی مصر، عربستان، ‌بحرین و امارات) است».

امیر قطر افزود: «قوانین بین‌المللی تا چه زمانی می‌خواهد در برابر مسایل منطقه به خصوص فلسطین و حقوق ملت آن ناتوان عمل کند».

وی تاکید کرد که «ادامه اشغالگری‌ها در اراضی فلسطینی و عربی و محاصره غزه، باعث می‌شود که قوانین بین‌المللی به صورت علنی به چالش کشیده شود».

امیر قطر ضمن انتقاد از دخالت خارجی در لیبی گفت که حمله به طرابلس باعث شد که تلاش‌های سازمان ملل، نتیجه‌ای در پی نداشته باشد.

ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل درباره ایران چه گفت؟

ماکرون: افزایش فشار علیه ایران تنها به تشدید تنش‌ها منجر می‌شود رئیس‌جمهور فرانسه اعلام کرد افزایش فشار علیه ایران تنها باعث شدت گرفتن تنش‌ها در منطقه خلیج فارس می‌شود.

امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه بعد از ظهر روز سه‌شنبه به وقت نیویورک در سخنرانی خود در هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد تأکید کرد که افزایش فشار علیه ایران بر سر مسائل هسته‌ای حاصلی جز افزایش تنش‌ها در منطقه خلیج فارس ندارد.

امانوئل ماکرون خطاب به حاضران در هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت:«پس از آن‌که آمریکا از توافق هسته‌ای وین [برجام] خارج شد، من یک چارچوب جامع را ارائه کردم که می‌تواند به حفظ و تکامل برجام و اجرای آن با رویکردی گسترده‌تر کمک کند. بدین ترتیب برجام می‌تواند فعالیت‌های منطقه‌ای ایران و برنامه موشکی این کشور را نیز در بر گیرد.»

رئیس‌جمور فرانسه که روز گذشته طی بیانیه‌ای مشترک با سران انگلیس و فرانسه، ایران را به دست داشتن در حمله به تأسیسات نفتی عربستان سعودی متهم کرد، در ادامه گفت: «در ماههای اخیر شاهد تشدید مستمر تنش‌ها در منطقه بوده‌ایم و حملات 14 سپتامبر [23 شهریور] علیه عربستان نیز وضعیت را به وضوح تغییر داده است. ما اکنون با خطر درگیری بر اثر اشتباهات محاسباتی یا واکنش‌های نامتناسب مواجه هستیم.»

وی هشدار داد: «صلح می‌تواند قربانی یک اشتباه محاسباتی یا واکنش نامتناسب شود. پیامدهای درگیری در منطقه بسیار سنگین است و شرایط به‌گونه‌ای شده که گویی در لبه پرتگاه هستیم.»

ماکرون در خصوص راهکار خود برای عبور از این شرایط گفت: «من عمیقاً بر این باورم که زمان آن رسیده که مذکرات بین آمریکا،‌ ایران، امضاکنندگان برجام و کشورهای منطقه که بیش از همه نیازمند امنیت و ثبات هستند، آغاز شود.»

وی در مورد شرایط و اهداف مذاکرات مد نظر خود اظهار داشت: «اول از همه باید اطمینان حاصل شود که ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت. دوم اینکه بحران یمن باید حل و فصل شود. سوم اینکه یک طرح امنیت منطقه‌ای که بحران‌های دیگر منطقه و همچنین امنیت دریانوردی را در بر گیرد، تدوین شود و بالاخره اینکه همه تحریم‌های اقتصادی علیه ایران برداشته شود.»

رئیس‌جمهور فرانسه در ادامه خاطرنشان کرد: «من به هیچ وجه ساده‌لوح نیستم و به معجزه هم اعتقادی ندارم، اما معتقدم برای دستیابی به صلح باید شجاعت داشت. آمریکا،‌ ایران و امضاکنندگان برجام باید این شجاعت را از خود نشان دهند.»

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت