ترامپ از زمان ریاست جمهوری چند ادعای دروغ مطرح کرد؟

کد خبر: 933472

حدود ۸۰۱ روز از ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» می‌گذرد و یک روزنامه آمریکایی گزارش کرده است که وی در این مدت حدود ۹ هزار و ۴۵۱ ادعای دروغین مطرح کرده است.

ترامپ از زمان ریاست جمهوری چند ادعای دروغ مطرح کرد؟

خبرگزاری فارس: بیش از دو سال از انتصاب «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا می‌گذرد و روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» در تحلیلی به قلم «گلن کسلر» به ادعا‌های دروغینی پرداخته که این رئیس‌جمهور جنجالی آمریکا در طول دوران ریاست‌جمهوری خود مطرح کرده است.

در این گزارش به ۲۰۰ روز گذشته اشاره و اینطور بیان می‌شود: «تا همین ۲۰۰ روز پیش، در ۶۰۱ امین روز از ریاست، رئیس‌جمهور ترامپ بیش از پنج هزار ادعای دروغین و گمراه‌کننده مطرح کرده بود».

این روزنامه آمریکایی سپس بر اساس اطلاعات پایگاه داده «The Fact Checker» (حقیقت‌سنج) که تمامی اظهارات مشکوک رئیس‌جمهور آمریکا را تحلیل و دسته‌بندی می‌کند، ادامه می‌دهد: «هم‌اکنون، در ۸۰۱ امین روز ریاست، تعداد (این ادعا‌های دروغین) معادل ۹ هزار و ۴۵۱ است».

طبق این گزارش، محاسبات نشان می‌دهد که در ۲۰۰ روز گذشته، به طور میانگین، رئیس‌جمهور آمریکا به صورت روزانه ۲۲ ادعای دروغین مطرح کرده است که این آمار در مقایسه با اولین سال صدارت ترامپ که به طور میانگین روزانه ۵.۹ ادعای دروغین مطرح می‌کرده است، صعود چشمگیری داشته است.

در این گزارش سپس مثال‌هایی مطرح شده است و آمده که ترامپ در راهپیمایی‌های تبلیغاتی خود ادعا‌هایی همچون تصویب بزرگترین کاهش مالیاتی تاریخ، ساخته شدن دیوار مرزی مکزیک و اینکه اقتصاد امروز آمریکا جزء بهترین اقتصاد‌های تاریخ است را مطرح کرده است که تمامی این سه ادعا در لیست بایگانی حرف‌های بی سر و ته پایگاه داده حقیقت‌سنج قرار گرفته است.

طبق این گزارش، تنها در تاریخ ۲۸ ماه مارس، در یک راهپیمایی تبلیغاتی، ترامپ ۶۴ ادعا مطرح کرد.

یکی از ادعا‌هایی که ترامپ در این سخنرانی مطرح کرد، مربوط به «هیلاری کلینتون» وزیر امور خارجه اسبق آمریکا و رقیب انتخاباتی وی در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ می‌شود.

وی در این سخنرانی درباره جمعیتی که در یکی از راهپیمایی‌های تبلیغاتی وی و کلینتون حضور داشتند مدعی شد: «آن‌ها (هیلاری کلینتون)، جمعیت کوچک و اندکی داشتند و دوست داشتم بیشتر بگویم، اما نمی‌توانم بیشتر از این بگویم، زیرا تمام صندلی‌ها پر شده است و بیرون نیز ۲۵ هزار نفر حضور دارند... و می‌گویم که ۵۰۰ نفر برای وی حضور داشتند و برای من ۳۲ هزار نفر حضور داشتند که شامل افرادی که بیرون بودند نیز می‌شود. او (کلینتون) ساعت ۷:۳۰ اینجا حضور داشته است و من از ساعت ۰۱:۰۰ صبح اینجا هستم. ۵۰۰ یا ۶۰۰ نفر برای وی حاضر شده‌اند و برای من ۳۲ هزار نفر حاضر شده‌اند».

واشنگتن‌پست سپس در خصوص این ادعا‌های جعلی ترامپ نوشت که رئیس‌جمهور آمریکا طبق معمول درباره تعداد افرادی که در راهپیمایی وی حضور داشتند، غلو کرد و پایگاه خبری «دیترویت فری پرس» گزارش کرد که در همان شب حدود چهار هزار و ۲۰۰ نفر در راهپیمایی ترامپ حضور داشتند که این تعداد بسیار کمتر از ۳۲ هزار نفری است که رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شده است. در مقابل، کلینتون نیز در همان روز یک راهپیمایی تبلیغاتی در نزدیکی دانشگاه دولتی «گرند والی» برگزار کرد که ظاهراً حدود ۴ هزار و ۱۰۰ نفر در آن حضور پیدا کردند.

در نوامبر سال ۲۰۱۶، «دونالد ترامپ» برخلاف انتظار بسیاری، رقیب خود یعنی هیلاری کلینتون را شکست داد و به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا برگزیده شد و از آن زمان تاکنون، اظهارات وی در عرصه داخلی و خارجی جنجال‌های زیادی را برپا کرده است و بسیاری از مقامات خود این کشور نیز انتقاداتی را درباره ترامپ مطرح کرده‌اند.

دریادار «مایکل مولن» رئیس پیشین ستاد مشترک نیرو‌های مسلح ایالات متحده به تازگی با بیان اینکه ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» به شدت برای این کشور مخرب بوده، اذعان کرد آمریکا مانند یک شرکت ورشکسته، به سمت سقوط پیش می‌رود.

وی در مصاحبه با «والتر آیزاکسون» خبرنگار شبکه «سی. ان. ان» هشدار داد که اگر رهبران آمریکا در مقابل اقدامات ترامپ اقدامی نکنند، این کشور به فروپاشی می‌رسد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت