پامپئو: به همکاری با اردن برای مقابله با ایران ادامه میدهیم
وزیر خارجه آمریکا گفت که کشورش به همکاری خود با اردن برای مقابله با سیاستهای ایران در منطقه ادامه خواهد داد.
![پامپئو: به همکاری با اردن برای مقابله با ایران ادامه میدهیم](https://static2.fardanews.com/thumbnail/2QzNDVlMmY2N/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LULhti2Y04Ay0qdMnLMwY_TQ,,/2QzNDVlMmY2N.jpg)
خبرگزاری تسنیم: به نقل از اسکای نیوز، مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا که به اردن سفر کرده است در نشست خبری مشترک با ایمن الصفدی وزیر خارجه این کشور گفت: ما با اردن در مقابله با فعالیتهای مخرب ایران در منطقه و دور زدن تحریمها توسط این کشور همکاری میکنیم.
وزیر خارجه آمریکا در ادامه گفت: توسعه نفوذ ایران خطری برای منطقه است و خروج ما از سوریه هرگز بر مقابله ما با ایران یا داعش یا هر طرفی که امنیت منطقه را تهدید میکند، تاثیری نمیگذارد.
وی افزود: اگر ایران مانند یک کشور عادی رفتار کرده و به دنبال توسعه نفوذ خود نباشد هیچ مشکلی با این کشور نداریم.
دیدگاه تان را بنویسید