آمریکا هیچ اطمینانی از رادارگریز بودن «اف-۳۵» برابر «اس-۳۰۰» ندارد
رسانه هندی در مطلبی ضمن عدم اطمینان به نامرئی بودن جنکنده «اف-35» مقابل «اس-300 » از تلاش تل آویو برای کسب اطلاعات لازم برای مقابله با سامانه دفاع موشکی ایران از یک کشور اروپایی خبر داد.
خبرگزاری فارس: یک روزنامه هندی مدعی شده است که تصمیم پنتاگون برای انجام آزمایشهای بیشتر بر جنگندههای «اف-35» به معنای عدم اطمینان لازم نسبت به خاصیت ردارگریزی آنها برابر سامانههای موشکی «اس-300» ساخت روسیه است.
وبگاه روسی «راشا اوییشن» چهارشنبه بعداظهر به وقت تهران به نقل از «یوراسین تایمز» نوشت: واقعیت این است که تلاش آمریکا برای نامرئی ساختن این جنگنده به معنای واقعی کلمه نیست و به همین دلیل پنتاگون به ناگهان اعلام کرده که قصد آزمایش بیشتری بر این جنگندهها را دارد.
این نشریه هندی در ادامه نوشت : این واقعیت آشکار نشان میدهد که آمریکاییها به برتری جنگنده اف-35 بر سامانه اس- 300 اعتقاد ندارند.
به نوشته یوراسین تایمز، اف-35 لایتنینگ بی، مجهز به چشم الکترونیکی برای غلبه بر اس-300 است.
بنابرگزارشها، به دنبال آغاز رایزنیهای ایران برای خرید این سامانه موشکی از روسها، تل آویو با پرداخت مبالغی هنگفت به یونان سعی کرد تا برای مطالعه بر نقاط ضعف و قوت این سامانهها به اس-300 دست یابد.
علاوه بر این، آمریکاییها نیز چنین سامانهای را برای انجام تحقیق بر قطعات آن از بلاروس خریداری کردند. اما سامانهای اس-300 خریداری شده از سوی آمریکا متعلق به سال 1978 بوده و تفاوت بسیاری بین آن مدل و نوع امروزی آن با فنآوری جدید وجود دارد.
این رسانه هندی درباره سامانه اس-300 ارسالی روسها به سوریه نیز نوشت: این سامانهها به طور فزایندهای قدرت دفاع هوایی سوریه در منطقه را افزایش دادهاند.
این در حالی است که «ایگور اشوربلی» یک مقام روس در شرکت نظامی «آلماز آنتی» از دزدیده شدن بخشی از فنآوری موجود در سامانه اس-300 از سوی آمریکا خبر داد.
پنتاگون نیز به دنبال ماجرای استقرار اس-300 در سوریه، از انجام آزمایش بیشتر بر این جنگنده نسل پنجم خود در ماه نوامبر (آبان) خبر داد.
این نشریه هندی در خاتمه نوشت: نیروی هوایی (رژیم) اسرائیل نیز قرار است 50 فروند جنگنده اف-35 لایتنینگ را به دست آورد که بعد از ارتقاء نام آنها به «اف-35 عدیر» تغییر مییابد. نیروی هوایی این رژیم اینک هشت فروند از این نوع جنگنده را در اختیار دارد.
دیدگاه تان را بنویسید