پنتاگون: جنگنده بمب‌افکن‌های چینی احتمالاً خودشان را برای حمله به آمریکا آماده می‌کنند/ماجرای جزایر ساخت چین/ احتمالا چین به تایوان حمله خواهد کرد/گزارشی از نسل جدید جنگنده‌های چینی

کد خبر: 863899

بر اساس گزارشی از پنتاگون جنگنده‌های بمب‌افکن‌های چینی احتمالاً در حال تمرین و آماده‌سازی خود برای حمله به اهداف آمریکا و متحدانش در اقیانوس آرام هستند. این گزارش همچنین به تفصیل شرح می‌دهد که چگونه پکن در حال تغییر نیرو‌های زمینی خود برای «حمله و پیروزی» است.

پنتاگون: جنگنده بمب‌افکن‌های چینی احتمالاً خودشان را برای حمله به آمریکا آماده می‌کنند/ماجرای جزایر ساخت چین/ احتمالا چین به تایوان حمله خواهد کرد/گزارشی از نسل جدید جنگنده‌های چینی
پایگاه خبری تحلیلی فردا:
چین
گزارش سالانه پنتاگون به کنگره بر رشد نفوذ نظامی، اقتصادی و دیپلماتیک چین تأکید دارد و بیان می‌کند که پکن چگونه از این اهرم قدرت برای تحکیم رد پای بین‌المللی خود و استقرار غلبه‌ی منطقه‌ای استفاده می‌کند.
در مورد نیروی هوایی چین این گزارش بیان می‌کند که بمب‌افکن‌های چینی در حال توسعه‌ی توانمندی‌هایشان برای هدف قرار دادن اهداف هر چه دورتر از چین هستند. اسناد منتشر شده توسط پنتاگون اشاره می‌کنند که چگونه چین در حال گسترش عملیاتش در اقیانوس آرام است: «در طی سه سال گذشته PLA (ارتش آزادی‌بخش خلق چین) محدوده‌ی عملیاتی جنگنده‌های خود را به‌سرعت گسترش داده و در مناطق حیاتی دریا به کسب تجربه پرداخته و احتمالاً در حال تمرین و آمادگی برای حمله علیه اهداف آمریکایی و متحدان آمریکا است.»
در اوت ۲۰۱۷، ۶ جنگنده‌ی چینی H-۶K بر فراز تنگه‌ی میاکو در جنوب غربی جزایر ژاپنی به پرواز درآمدند و برای اولین بار به سمت شمال و شرق اکیناوا یعنی جایی که پایگاه ۴۷ هزار نیروی آمریکایی است حرکت کردند.
بر اساس این گزارش «ارتش چین ممکن است توانایی حمله به آمریکا و نیرو‌های متحدش را در پایگاه‌های غرب اقیانوس آرام ازجمله گوام را هم داشته باشد.»
بزرگ‌ترین نیروی زمینی جهان
چین یک دهه است که در حال بازسازی و مدرنیزاسیون نیرو‌های مسلح خود است و رهبران نظامی این کشور قرار است تا سال ۲۰۵۰ یک ارتش در کلاس جهانی بسازند.
رئیس جمهور شی جینپینگ سال گذشته به ارتش دستور داد که تلاش‌هایش را ارتقا دهد. او گفته چین به ارتشی نیاز دارد که برای جنگ‌های «جنگ و پیروزی» آمادگی داشته باشد.
این دعوت همسایگان چین را نگران کرده است، بسیاری از آن‌ها درگیر اختلافات مرزی با این ابرقدرت هستند.بر اساس گزارش پنتاگون، ارتش آزادی‌بخش خلق در آوریل ۲۰۱۷ به‌عنوان اصلاحات ساختاری خود یک تحول اساسی در واحد‌های عملیاتی و تاکتیکی خود ایجاد کرده است.ارتش آزادی‌بخش خلق چین با حدود یک‌میلیون نیرو بزرگ‌ترین نیروی زمینی حال حاضر دنیاست.
گزارش پنتاگون هدف از این اصلاحات ساختاری را ایجاد نیرو‌هایی چابک‌تر، کاربردی‌تر و مهلک‌تر می‌داند که بتوانند هسته‌ی عملیات‌های ترکیبی باشند و قادر باشند رهنمود جیپینگ مبنی بر جنگ‌های مدل جنگ و پیروزی را عملی کنند.بودجه‌ی نظامی چین در سال ۲۰۱۷ حدود ۱۹۰ میلیارد دلار بوده است، بسیار کمتر از بودجه‌ی ۷۰۰ میلیارد دلاری پنتاگون.
وقتی سال گذشته پنتاگون گزارش خود را منتشر کرد و در آن پیش‌بینی کرده بود که چین به دنبال گسترش حضور جهانی نظامی خود از طریق ساخت پایگاه‌های فرامرزی در کشور‌هایی مانند پاکستان است، چین این گزارش را «غیرمسئولانه» خوانده بود.
گزارش امسال پنتاگون هم مجدداً تصریح می‌کند که چین به دنبال ساخت پایگاه‌های جدید در کشور‌هایی مانند پاکستان است.نکته‌ی کلیدی این گسترش نفوذ چین در طرح جاده‌ی ابریشم جدید این کشور است که در آن قصد دارد پیوندهایش با سایر کشور‌ها را از طریق وام‌دهی‌ها و معاملات زیرساختی تقویت کند.
مسأله‌ی تایوان
گزارش پنتاگون بر آماده‌سازی نظامی جاری چین برای پیشامد‌های احتمالی در تنگه‌ی تایوان هم نظری افکنده است.گزارش می‌گوید با اینکه چین رسماً از اتحاد مجدد صلح‌آمیز با تایوان سخن می‌گوید، اما هرگز استفاده از نیروی نظامی را منتفی ندانسته است.«ارتش چین همچنین احتمالاً در حال آماده‌سازی خود برای الحاق تایوان به چین با استفاده از زور است در حالی که هم‌زمان از هرگونه مداخله‌ی طرف ثالث در قضیه‌ی تایوان را رد می‌کند.»«در صورت مداخله‌ی ایالات‌متحده در قضیه‌ی تایوان، چین سعی می‌کند مداخله‌ی مؤثر آمریکا را به تعویق بیندازد و خودش با یک جنگ با شدت بالا و در زمان کوتاه پیروزی را به دست بیاورد.»
چین یک سری جزایر کوچک و پایگاه نظامی در جنوب دریای چین ایجاد کرده که موجب عصبانیت همسایگانش شده است. پکن در حال حاضر ادعا‌های ارضی بزرگ را متوقف کرده است، اما بااین‌حال به ایجاد زیرساخت در سه پایگاه مرزی ادامه می‌دهد.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت