شمارش معکوس برای تسلیم آمریکا مقابل کره‌شمالی

کد خبر: 708938

کره شمالی به دلیل ادامه چالش طلبی آمریکا به کابوسی برای آن تبدیل شده است تا جایی که مجله فارین پالیسی بهترین راه حل را همزیستی با کره شمالی و خودداری از رویارویی با آن اعلام کرد.

خبرگزاری تسنیم: کره شمالی به دلیل ادامه چالش طلبی آمریکا و پاسخ عملی به تهدیدهای آن از طریق افزایش آزمایشات هسته ای و موشک های بالستیک به کابوسی برای آمریکا و تیری در پهلوی آن تبدیل شده است تا جایی که مجله فارین پالیسی در مقاله ای مفصل به ارائه راه حلی برای این وضعیت اشاره کرد. در مقاله این مجله که دو تن از محققان سرشناس دانشکده نظامی ارتش آمریکا آن را تهیه کرده اند آمده است: بهترین راه حل برای دست برداشتن کره شمالی از سلاح اتمی و موشکی خود این است که به آن اجازه داده شود این سلاح ها را در اختیار داشته باشد. تاکید وزیر خارجه کره بر دادن درس فراموش نشدنی به آمریکا در این میان ری یونگ هو وزیر خارجه کره شمالی دو روز پیش با صدور بیانیه ای از آمادگی کشورش برای دادن درسی فراموش نشدنی به آمریکا سخن گفت و تاکید کرد : برنامه اتمی کره شمالی و موشک های بالستیک موضوع گفت وگو نیستند. کره شمالی از مجازات‌های آمریکا ترسی ندارد آمریکا در پاسخ به این تهدیدها به شواری امنیت و درخواست قطعنامه جدید مبنی بر تحریم های جدید علیه کره شمالی در ارتباط با ادامه برنامه موشکی متوسل شد، اما این مجازات ها ترسی در کره شمالی ایجاد نکرده و آن را به دست برداشتن از برنامه تسلیحاتی سوق نخواهد داد زیرا این برنامه ستون فقرات راهبرد دفاعی آن به شمار می آید.

شکست سنگین و پرهزینه دولت‌های آمریکا در قبال کره شمالی

دولت های آمریکا در طول سی سال گذشته با هزینه های سنگین و تلاش های فراوان کوشیدند کره شمالی را از در اختیار داشتن سلاح اتمی بازدارند اما این تلاش ها همواره با شکست سنگین روبه رو شده است و نتایج کامل معکوس داشته است تا جایی که رهبر کره شمالی معادلات آمریکا را به هم ریخته و سلاح اتمی خود را توسعه بخشید و اکنون نیز موشک های بالستیک این کشور قادر به حمل کلاهک های هسته ای و حمله به عمق خاک آمریکا است چه برسد به توکیو و سئول. در این میان مقاله فارین پالیسی مبنی بر لزوم همزیستی با کره شمالی و کنار آمدن با برنامه موشک های بالستیک آن و نیز گفت گو با این کشور به منظور عادی سازی روابط با آن یادآور مقاله مشابهی است که پنج سال پیش در مجله فارین افیرز منتشر شده و به این نتیجه رسیده بود که در برابر ایران به عنوان یک قدرت باید با آن همزیستی داشت نه رویارویی. به هر حال چه بسا کیم جونگ اون رهبر کره شمالی در چند ماه و یا چند سال آینده میزبان دونالد ترامپ باشد همانطور که رئیس جمهور چین در سال ۱۹۷۲ در پکن از ریچارد نیکسون استقبال کرد و عادی سازی روابط بین دو طرف کلید خورد. با این توضیحات بهترین راه تعامل با زورگویی آمریکا زبان زور است نه اطاعات؛ روزهای آینده در این مورد قضاوت خواهد کرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت