کاخ سفید در فکر رفع محدودیت‌های سفر اروپایی

کد خبر: 1035013

منابع مطلع به خبرگزاری رویترز گفتند، کاخ سفید در حال بررسی لغو ممنوعیت‌های ورود برای اکثر شهروندان غیر آمریکایی است که اخیر در برزیل، بریتانیا و ۲۶ کشور اروپایی دیگر حضور داشتند.

کاخ سفید در فکر رفع محدودیت‌های سفر اروپایی

ایسنا: این مقام‌ها گفتند، دولت ترامپ این محدودیت‌ها را به منظور کنترل پاندمی کرونا اعمال کرد. این دولت لغو ممنوعیت ورود جداگانه‌ای که علیه اکثر شهروندان غیر آمریکایی هست و شامل کسانی می شود که به تازگی در چین یا ایران بودند، بررسی نمی‌کند.

این طرح مورد حمایت اعضای کارگروه کروناویروس در کاخ سفید، مقام‌های حوزه سلامت و دیگر آژانس‌های فدرال قرار گرفته اما دونالد ترامپ هنوز تصمیم نهایی را نگرفته و زمان اجرای آن هنوز مشخص نیست.

کاخ سفید، وزارت امنیت داخلی و مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در این رابطه اظهارنظری نکردند.

بسیاری از مقام های دولت آمریکا استدلال می کنند که این محدودیت‌ها دیگر منطقی نیستند چون اکثر کشورهای سراسر جهان هدف این ممنوعیت ورود قرار ندارند. آنها لغو این محدودیت را مایه تقویت خطوط هوایی آمریکا می‌دانند که شاهد ۷۰ درصد افت سفر بین‌المللی بوده‌اند.

اعضای تیم انتقالی بایدن با مقامات آژانس‌های فدرال دولت ترامپ دیدار می‌کنند

بعد از اعطای مجوز رسمی انتقال قدرت در آمریکا از سوی «سازمان خدمات عمومی آمریکا» ، اعضای تیم‌های بررسی «جو بایدن»، حدود 20 جلسه را برای ملاقات با مقامات آژانس‌های فدرال دولت ترامپ برنامه‌ریزی کرده‌اند.

به گزارش گروه بین‌المل خبرگزاری فارس، بعد از اعطای مجوز رسمی انتقال قدرت در آمریکا از سوی «سازمان خدمات عمومی آمریکا»، تیم انتقالی «جو بایدن» نامزد دموکرات انتخابات آمریکا که از سوی رسانه‌ها پیروز انتخابات اعلام شده، حدود ۲۰ جلسه را برای ملاقات با مقامات آژانس‌های فدرال برنامه‌ریزی کرده‌اند.

یک مقام تیم انتقالی بایدن به وبگاه خبری «هیل» آمریکا گفت مسئولان تیم‌های بررسی بایدن برای ۴۰ آژانس فدرال که وظیفه‌شان سر زدن به این آژانس‌ها و بررسی نحوه کار آن‌ها برای تسهیل انتقال قدرت است، با آن‌ها تماس برقرار کرده‌اند.

بنابر این گزارش، حدود نیمی از این آژانس‌ها پیشتر با اعضای تیم‌‌های بایدن جلساتی را مشخص کرده‌اند. انتظار می‌رود باقی مانده آن‌ها هم در روزهای آتی جلساتی را با کارکنان تیم‌های تسهیل انتقال قدرت بایدن برنامه‌ریزی کنند.

این مقام تیم انتقالی بایدن گفت کارمندان آژانس‌های فدرال تاکنون «پاسخگو، پذیرا و یاری‌دهنده» بوده‌اند. اغلب تماس‌های دو طرف به دلیل نگرانی از شیوع کرونا از راه دور بوده است.

طبق قوانین فدرال، آژانس‌ها باید حتی از قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری برای انتقال قدرت آماده شوند. بنابر گزارش‌ها، اما ترامپ که به پیروزی خود در دور دوم اطمینان داشت، آمادگی‌های کمتری را برای یک انتقال قدرت موفق ایجاد کرده است.

رسانه‌های آمریکا بامداد سه‌شنبه گزارش دادند «سازمان خدمات عمومی آمریکا» به جو بایدن اطلاع داده که آماده پیشبرد روند انتقال قدرت است.

در پی این بیانیه تیم انتقال قدرت جو بایدن اعلام کرد اکنون که سازمان خدمات عمومی آمریکا پیروزی بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری را تأیید کرده‌، اعضای این تیم طی روزهای آتی با مقام‌های دولت فدرال دیدار خواهند کرد.

ترامپ اما روز سه‌شنبه با شبهه‌افکنی دوباره درباره قصدش برای خروج از قدرت در توئیتر نوشت: «به یاد داشته باشد، سازمان خدمات عمومی فوق‌العاده بوده و امیلی مورفی، وظیفه‌اش را عالی انجام داده ولی سازمان خدمات عمومی تعیین نمی‌کند چه کسی رئیس‌جمهور بعدی ایالات متحده خواهد بود.»

ترامپ ساعاتی قبل‌تر از آن هم بار دیگر انتخابات اخیر ریاست جمهوری این کشور را فاسد خواند و اعلام کرد، هرگز نتایج برآمده از «آرای تقلبی و نرم افزار دومینیون» را تایید نخواهد کرد.

مقام‌ها می‌گویند، با توجه به شمار بالای مبتلایان به کرونا در اروپا، ترامپ ممکن است همچنان عدم لغو این محدودیت‌ها را انتخاب کند. یکی از موانع بالقوه این حقیقت است که کشورهای اروپایی احتمالا به این زودی اجازه نخواهند داد اکثر آمریکایی‌ها سفرهایشان را از سر بگیرند.

کشورهای اروپایی که هدف محدودیت‌های ورود به آمریکا قرار گرفته‌اند، شامل ۲۶ عضو منطقه شنگن می شوند که اجازه دارند در سراسر مرزهای باز سفر کنند.

محدودیت های آمریکایی که مانع از حضور مسافران از اروپا می شود، از اواسط مارس برقرار شد و ممنوعیت ورود برزیلی ها هم ماه مه اجرایی شد. ترامپ اولین ممنوعیت روی اکثر مسافران غیر آمریکایی از چین را ۳۱ ژانویه اعلام کرد و بعد ایران را در ماه فوریه به آن افزود.

این محدودیت های ورود برای سکنه غیر آمریکایی است که در ۱۴ روز گذشته در آن کشورها بوده‌اند اما وزارت خارجه آمریکا برخی استثناهای امنیت ملی داشته و به مسافرانی از اروپا که "سفر بشردوستانه، واکنش به سلامت عمومی و امنیت ملی" داشتند اجازه ورود می‌دهد.

ایالات متحده همچنین موارد استثنایی برای برخی از مسافران بیزنس اروپایی، سرمایه گذاران، چهره های آکادمیک، دانشجویان و خبرنگاران دارد. تقریبا تمام اروپا همچنان اکثر مسافران آمریکایی را از سفر منع می کند، در حالیکه بریتانیا و ایرلند به مسافران آمریکایی اجازه ورود می‌دهند اما به محض ورود قرنطینه دو هفته‌ای اجرا می کنند. برزیل هم به مسافران آمریکایی اجازه ورود می دهد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت