مقامات ۴۵ ایالت آمریکا ادعای ترامپ درباره تقلب را رد کردند
روزنامه آمریکایی در مصاحبه با مقامات 45 ایالت مختلف از جمله ایالتهای کلیدی که ستاد ترامپ در آنها شکایت وجود تقلب گسترده انتخاباتی را مطرح کرده، اعلام کردند هیچ موردی از چنین اقداماتی مشاهده نشده است.
خبرگزاری فارس: مقامات انتخاباتی در ایالتهای سرتاسر آمریکا ادعاها درباره تقلب گسترده در انتخابات امسال این کشور را رد کردند. این در حالی است که بعد از اعلام پیروزی از سوی «جو بایدن» رقیب دموکرات «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا مدعی شده انتخابات با انجام کارهای غیرقانونی از او ربوده شده است.
روزنامه «نیویورک تایمز» گزارش داد در روزهای گذشته با مقامات ارشد انتخاباتی در سراسر آمریکا تماس داشته و از آنها درباره وجود شواهد و مدارکی در تایید ادعای تقلب گسترده پرسیده است. به نوشته نیویورک تایمز، مقامات ۴۵ ایالت گفتند در هیچ یک از این ایالتها گزارشی درباره وجود تقلب گسترده یا مسائلی از این دست مشاهده نشده است.
دبیرکل ایالت مینهسوتا گفت: حتی یک مورد سراغ ندارم که کسی گفته باشد آرایی شمرده شده وقتی که نباید میشده یا آرایی شمرده نشده که باید میشده. هیچ تقلبی صورت نگرفته است.
«اسکات شواب» دبیرکل ایالت کانزاس هم گفت: ایالت هیچ نوع تقلب گسترده و سازمانیافته، ارعاب، بینظمی یا مشکلات رایگیری را شاهد نبوده است. از نحوه برگزاری انتخابات تا این لحظه بسیار خرسندیم.
دفتر «جوسلین بنسون» دبیرکل میشیگان، جایی که ترامپ شکایت کرد تا مانع شمارش آرای غیابی شود هم به نیویورک تایمز گفت هیچ موردی از تقلب را در اجرای انتخابات شاهد نبوده است. این دفتر افزود: شاهد (انتخاباتی) روان، شفاف، ایمن و دقیق بودیم.
میشیگان یکی از چند ایالتی است که کارزار انتخاباتی ترامپ بعد از جلو افتادن جو بایدن در شمارش آرا، شکایتهای انتخاباتی در آنها مطرح کرد. این شکایت در میشیگان رد شد و بعد از آن در ایالتهای جورجیا و نوادا هم مورد قبول قرار نگرفت.
پنسلیوانیا هم که ستاد ترامپ شکایتی را علیه دبیرکل و هفت شهرستان آن مطرح کرد به این دلیل که مانع دسترسی این ستاد به آرا شدند، ادعای تقلب گسترده در انتخابات را رد کرد.
دفتر دبیرکل این ایالت اعلام کرد: در هیچ پرونده قضایی فعالی چنین ادعایی مطرح نشده و هیچ مدرکی تاکنون ارائه نشده که مشکلات گسترده را ثابت کند.
دبیرکل جورجیا هم در این خصوص با روزنامه نیورک تایمز گفتوگو کرد. پیشتر «دیوید پردو» و «کلی لوفلر» سناتورهای جمهوریخواه این ایالت از او خواسته بودند به دلیل عملکردش در انتخابات امسال استعفا دهد. در این ایالت که بایدن پیروز آن بوده از سال ۱۹۹۲ هیچ دموکراتی نتوانسته بود پیروز شود.
انتخابات ریاستجمهوری آمریکا روز سوم نوامبر برگزار شد و دونالد ترامپ با مطرح کردن ادعای تقلب در انتخابات، تاکنون نتایج آن را به رسمیت نشناخته است.
علیرغم ارزیابی رسانههای آمریکا مبنی بر پیروزی بایدن در انتخابات ریاستجمهوری (۲۷۹ رأی الکترال از نظر سیانان و ۲۹۰ رأی الکترال از نظر فاکسنیوز)، به دلیل مخالفت ترامپ با پذیرش شکست و تاکید وی به شکایت به دیوان عالی، اداره دولتی خدمات عمومی نیز هنوز پیروزی بایدن را به رسمیت نشناخته تا روند رسمی انتقال قدرت آغاز شود.
دیدگاه تان را بنویسید