عجله انتخاباتی دولت ترامپ در تائید واکسن کرونا

کد خبر: 1011228

دانشمندان اداره غذا و داروی آمریکا نگران هستند دولت این کشور به دلیل نزدیک بودن انتخابات ریاست‌جمهوری، بدون طی کردن روندهای لازم برای تایید یک داروی جدید، واکسن کرونا را تایید کند.

عجله انتخاباتی دولت ترامپ در تائید واکسن کرونا

خبرگزاری فارس: دانشمندان اداره غذا و داروی آمریکا (اف‌دی‌ای) نگران هستند که دولت ترامپ در روند تایید واکسن «کووید-۱۹» به دلیل انتخابات ماه نوامبر تعجیل کند.

روزنامه «نیویورک تایمز» گزارش داد چندین کارشناس بهداشت و درمان که در تلاش‌های دولت آمریکا برای کشف واکسن کرونا مشارکت دارند می‌ترسند سیاست در عملکرد آن‌ها دخالت داده شود و به فشار کاخ سفید برای مهلت اکتبر هم از همین منظر نگاه می‌کنند.

دکتر «پاول آفیت» عضو هیئت مشاوره این نهاد در خصوص واکسن به این روزنامه گفت بسیاری از کسانی که در روند یافتن واکسن مشارکت دارند، «بسیار نگران» کنار گذاشته شدن روندهای استاندارد برای تایید داروهای جدید هستند با این هدف که واکسن کرونا در زودترین زمان ممکن به تولید انبوه برسد. وی افزود: آن‌ها واقعاً نگرانند و باید هم باشند.

مقامات دولتی آمریکا حاضر به پاسخگویی به این سوال نیویورک تایمز نشدند که آیا کمیته مشاوره اف‌دی‌ای اجازه خواهد داشت تصویب اضطراری احتمالی واکسن را بررسی کند یا خیر.

«جود دیر» سخنگوی کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد: تحقیقات، توسعه، آزمایشات و توزیع نهایی سریع واکسن کووید-۱۹ نشان‌دهنده اولویت اصلی ترامپ یعنی سلامت و ایمنی مردم آمریکاست.

کارشناسان ارشد دولت آمریکا هم در پی شیوع گسترده کرونا در مناطق روستایی درباره ورود همه‌گیری به فازی جدید در این کشور هشدار داده‌اند.

دکتر «دبورا برکس» هماهنگ‌کننده برنامه مبارزه با کروناویروس در کاخ سفید گفت: چیزی که امروز می‌بینیم با آنچه در مارس و آوریل (دیدیم) متفاوت است. (ویروس) به طرز خارق‌العاده‌ای شایع است. در مناطق روستایی به اندازه مناطق شهری وجود دارد.

برکس حتی پیشنهاد کرد برخی آمریکایی‌ها که در خانواده‌های چند نسلی (افراد خانواده با سنین مختلف) زندگی می‌کنند در خانه هم ماسک بزنند و فرض کنند که به این بیماری مبتلا شده‌اند.

او در ادامه هشدار «اسکات گوتلیب» کمیسیونر سابق اداره داروی فدرال را که گفته بود تا پایان سال میلادی جاری تلفات به ۳۰۰ هزار نفر خواهد رسید، رد نکرد و گفت هر چیزی ممکن است.

برکس خطاب به ساکنان مناطق روستایی گفت که آن‌ها هم در برابر بیماری مصون یا محافظت‌شده نیستند. دکتر «آنتونی فائوچی»، مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا روز جمعه به یکی از کمیته‌های مجلس نمایندگان آمریکا گفته بود که مشخص نیست این بحران تا چه زمانی طول خواهد کشید. مرکز کنترل و پیشگیری بیماری در آمریکا هم به مردم هشدار داده خود را برای میانگین ۱۰۰۰ فوتی روزانه در ۳۰ روز آینده آماده کنند.

اظهارات ترامپ درباره ساخت واکنس در آینده نزدیک از سوی کارشناسان رد شده و آن‌ها همچنان می‌گویند تا این دستاورد ماه‎ها فاصله وجود دارد. به نوشته سی‌ان‌ان، عملکرد دولت آمریکا در مقابله با این بیماری همانطور که از ابتدا هم این گونه بوده، بسیار ضعیف‌تر از آن چیزی است که برای از بین بردن بدترین بحران سلامتی ۱۰۰ سال اخیر لازم است.

دانشگاه «جانز هاپکینز»، امروز (دوشنبه) اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ ۴۸۱ نفر جدید، مجموع قربانیان کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به ۱۵۴ هزار و ۸۴۱ نفر رسید. از طرف دیگر، بنا بر اعلام این مرکز، در شبانه روز گذشته، ۴۵ هزار و ۷۸۸ مورد جدید به مبتلایان به «کووید-۱۹» در آمریکا افزوده شد تا آمار کلی مبتلایان به این ویروس ناشناخته در این کشور به چهار میلیون و ۶۶۶ هزار و ۲۷ نفر برسد.

آمریکا همچنان در صدر کشورهای جهان با بیشترین آمار مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس قرار دارد و پس از آن برزیل با دو میلیون و ۷۳۳ هزار و ۶۷۷ مورد ابتلا و ۹۴ هزار و ۱۰۴ مورد فوتی و هند با یک میلیون و ۷۵۰ هزار و ۷۲۳ مورد ابتلا و ۳۷ هزار و ۳۶۴ مورد فوتی در رده‌های دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین آمار مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت