افزایش نگرانی از فشار سیاسی ترامپ برای انتشار واکسن کرونا

کد خبر: 1001937

با نزدیک شدن زمان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برخی نگرانند رئیس‌جمهور این کشور برای انتخاب مجدد به نهادهای مسئول تولید واکسن کرونا برای انتشار زودهنگام آن اعمال فشار کند.

افزایش نگرانی از فشار سیاسی ترامپ برای انتشار واکسن کرونا

خبرگزاری فارس: احتمال فشار «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و نزدیکانش به مقامات سازمان غذا و دارو درخصوص سرعت بخشیدن به انتشار واکسن ویروس کرونا در بازار تا پیش از انتخابات سال جاری، موجب افزایش نگرانی‌ها شده است.

به نوشته روزنامه «گاردین»، منتقدان می‌گویند تصمیم چند ماه پیش این سازمان در تأیید داروی «هیدروکسی کلروکین» به‌عنوان داروی کرونا که هفته گذشته لغو شد می‌تواند بر آسیب‌پذیری آن در برابر فشارهای سیاسی ترامپ باشد.

«ایزیکیال امانوئل» مشاور بهداشت و سلامت رئیس‌جمهور سابق آمریکا در این باره گفت: «نگرانی اینجا است که آن‌ها از استاندارد صدور مجوز اضطراری» برای تأیید ورود واکسن به بازار استفاده کنند.

از سوی دیگر «وین کاف» رئیس پروژه واکسن انسانی می‌گوید گمان نمی‌کند «فشاری سیاسی» برای تسریع مورد تأیید قرار گرفتن واکسن وجود داشته باشد «زیرا داده‌ها باید شفافیت داسته باشند».

دولت ترامپ در نظر دارد فشار شدیدی برای ورود «چند صد میلیون دوز واکسن [کرونا] تا پایان سال ۲۰۲۰» اعمال کند و عملیاتی را در این زمینه به راه انداخته است و تحت نظارت «جرد کوشنر» داماد ترامپ قرار دارد.

در این عملیات هیچ استاندارد و توضیحی در این خصوص که چه شرکت‌هایی در اولویت ساخت و انتشار واکسن هستند و علت آن چیست، وجود ندارد.

یک منبع که نمی‌خواست نامش فاش شود درباره این عملیات گفت «[این پروژه] بسیار بی‌نظم بوده و حتی برای خود افرادی که در حال پیش بردن آن هستند واجد شفافیت نیست».

ماه گذشته پنج کاندید توسط دولت ترامپ انتخاب شدند تا اولویت میلیون‌ها دلار بودجه و ده‌ها هزار بیمار برای انجام آزمایش را دریافت کنند.

پیش از این نیز دکتر «ازکیل امانوئل» و دکتر «پُل اوفیت» اساتید دانشگاه پنسیلوانیا که کارشناس مسائل پزشکی هستند در روزنامه «نیویورک تایمز» یادداشتی منتشر کرده و درباره توسل عجولانه و با اهداف انتخاباتی دونالد ترامپ به واکسن کرونا هشدار دادند (جزئیات بیشتر).

ترامپ در ماه‌های اخیر در نظرسنجی‌های مربوط به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که آذر ماه امسال برگزار می‌شود، با کاهش شدید محبوبیت مواجه شده است.

تبدیل شدن آمریکا به بزرگ‌ترین مرکز شیوع ویروس کرونا و حمایت او از سرکوب اعتراضات ضد نژادپرستی در این کشور از جمله مهم‌ترین عوامل کاهش محبوبیت آمریکایی‌ها نسبت به او هستند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت