اشاره «اون» به نقش آمریکا در بی ثباتی شبه جزیره کُره
رهبر کره شمالی امروز سه شنبه با اشاره به نقش آمریکا در بی ثباتی شبه جزیره کره، گفت: دیدار با ترامپ موجب برقراری ثبات در منطقه شد.
خبرگزاری مهر: به نقل از رویترز، «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی که میزبان «مون جائه این» رئیس جمهور کره جنوبی است در اظهاراتی گفت: دیدار تاریخی با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سنگاپور موجب باثباتی امنیتی منطقه شد و انتظار دارم که در مذاکرات دو کره پیشرفتهایی حاصل شود.
رئیس جمهور کره جنوبی امروز سه شنبه برای دیدار با کیم جونگ اون وارد کره شمالی شد. اجلاس سران دو کره در پیونگ یانگ با هدف اجرای معاهده پانمونجوم، تقویت صلح، رفاه و وحدت شبه جزیره کره، فرصت مهمی برای تسریع بیشتر در توسعه روابط بین کرهای را فراهم میکند.
مون جائه این رئیس جمهوری کره جنوبی به منظور سفری سه روزه و دیدار با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی، صبح امروز سه شنبه به وقت محلی وارد پیونگ یانگ شد. رئیس جمهوری کره جنوبی در راس هیات ۱۱۰ نفره سیاسی و اقتصادی در فرودگاه بین المللی سانا پیونگ یانگ مورد استقبال صدها تن از شخصیتهای کره شمالی از جمله «یو جونگ» خواهر رهبر این کشور قرار گرفت.
آنطور که تصاویر زنده مراسم استقبال از رییس جمهوری کره جنوبی نشان میدهد، «این» در بدو ورود به پیونگ یانگ مورد استقبال کیم جونگ اون رهبر کره شمالی قرار گرفته است.
مون جائه این امروز پیش از ترک سئول به سمت کره شمالی ابراز امیدواری کرد که غیر از بهبود روابط دو کره و پیشبرد فرایند خلع سلاح هستهای شبه جزیره، دیدارش از کره شمالی باعث شروع گفتگوهای این کشور و آمریکا شود.
در همین رابطه روز گذشته دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی با صدور بیانیهای اعلام کرده بود: در دیدار سران دو کره مسئله خلع سلاح اتمی در اولویت گفتگوها خواهد بود. این دیدار متمرکز بر سه موضوع خواهد بود که شامل بهبود روابط میان کرهای، میانجیگری و تشویق سئول برای گفتگوهای خلع سلاح اتمی آمریکا و کره شمالی و کاهش تنش نظامی و پایان دادن به تهدید جنگ در شبه جزیره کره خواهد بود.
مون و کیم برای اولین بار اواخر ماه آوریل و سپس در ماه میبا یکدیگر دیدار کرده بودند. همچنین کیم جونگ اون با «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در ماه ژوئن دیدار کرده بود و پس از آن مقرر شد دیدارها در سطوح پایینتر ادامه یابد، اما طی هفتههای اخیر سفر «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا به کره شمالی به بهانه عدم همکاری پیونگ یانگ برای خلع سلاح اتمی لغو شده بود.
دیدگاه تان را بنویسید