۶۰ روز زندان برای فرستادن صلوات!

کد خبر: 637895

تازه‌ترین خبرها حاکی از آن است که فرستادن صلوات بر محمد و آل‌محمد(ص)، نیز در آذربایجان که 85 درصد جمعیت آن را شیعیان تشکیل می‌دهند ممنوع شده است و دو روز قبل پلیس جمهوری آذربایجان یکی از افراد مومن را به جرم فرستادن صلوات در مراسم خاکسپاری یک جان‌باخته جنگ قره‌باغ بازداشت و به 60 روز زندان محکوم کرده است.

سرویس بین‌الملل فردا؛ کیهان نوشت: بعد از ممنوعیت حجاب دختران دانش‌آموز در جمهوری آذربایجان، بازداشت و زندانی کردن عالمان دینی، تخریب مساجد و حسینیه‌ها، به شهادت رساندن جمعی از مردم مومن به جرم انجام مراسم دینی و دهها اقدام دین‌ستیزانه دولت جمهوری آذربایجان که طی 10 سال اخیر همه روزه شتاب و شدت بیشتری گرفته است، تازه‌ترین خبرها حاکی از آن است که فرستادن صلوات بر محمد و آل‌محمد(ص)، نیز در این کشور که 85 درصد جمعیت آن را شیعیان تشکیل می‌دهند ممنوع شده است و دو روز قبل پلیس جمهوری آذربایجان یکی از افراد مومن را به جرم فرستادن صلوات در مراسم خاکسپاری یک جان‌باخته جنگ قره‌باغ بازداشت و به 60 روز زندان محکوم کرده است.
گفتنی است بعد از فروپاشی شوروی سابق در سال 1991 و استقلال جمهوری آذربایجان و تشکیل دولت مستقل در آن سرزمین که با همت مسلمانان غیور و مخصوصا شیعیان که 85 درصد جمعیت آذربایجان را تشکیل می‌دهند، انتظار آن بود که دولت تازه پدید آمده قدرشناسی از مردم را اصلی‌ترین وظیفه خود بداند و دوران سرکوب‌های دینی که در حاکمیت شوروی سابق بر مردم آذربایجان تحمیل شده است پایان بپذیرد. اما، دیر‌زمانی نگذشت که مردم جمهوری آذربایجان دریافتند دولت لائیک حاکم بر کشورشان، دوام حاکمیت خود را در سرکوب مردم و جلوگیری از فعالیت‌های مذهبی جست‌وجو می‌کند و به همین منظور، دست رژیم صهیونیستی را در ساختار حکومتی جمهوری آذربایجان باز گذاشته و عوامل این رژیم هر روز، طرح ضداسلامی جدیدی برای سرکوب شیعیان به صحنه آورده و به اجرا می‌گذارند.
اقدامات اسلام‌ستیزانه دولت باکو در حالی صورت می‌گیرد که از جمعیت حدودا 10 میلیون نفری جمهوری آذربایجان، 99/2 درصد مسلمان و 85 درصد یعنی حدود هفت میلیون نفر مسلمانان هم شیعه هستند.
از جمله اقدامات ضد اسلامی دولت جمهوری آذربایجان، می‌توان به مبارزه با حجاب اسلامی و تخریب مساجد اشاره کرد که طی ماه‌های گذشته با شدت بیشتری صورت می‌گیرد. طبق آخرین خبرهایی که پایگاه اینترنتی «فاکت خبر» این کشور گزارش کرده، مقامات باکو، خانم «گونل صادق‌اف» معلم مدرسه شماره شش شهرستان «بیلقان» را به خاطر داشتن حجاب، از کار و مدرسه اخراج کرده‌اند. خانم «گونل صادق‌اف» در این ارتباط گفته: «حسین عباسقلی‌اف» مدیر مدرسه دستور داد بدون حجاب در مدرسه حاضر شوم، ولی من از برداشتن حجاب خودداری کردم و او نیز مرا از مدرسه اخراج کرد. این مدیر مدرسه این خانم معلم متعهد را به بهانه «انجام ندادن وظیفه شغلی و عمل نکردن به مقررات تعیین شده در قرارداد کاری» از کار اخراج کرده است!
تداوم حبس حاج‌محسن صمداف
حاج محسن صمداف رهبر حزب «اسلام» جمهوری آذربایجان که دی ماه 1389 به خاطر حمایت از حجاب اسلامی، دستگیر شده بود، بیش از 6 سال است که همچنان در زندان‌های امنیتی جمهوری آذربایجان به سر می‌برد.
مقامات قضایی جمهوری آذربایجان نتوانستند اتهامی را متوجه صمداف کنند و به همین خاطر، از عنوان کلی «تحریک مردم به جهاد» به عنوان اتهام وی یاد کرده‌اند.به گفته «زرتشت علیزاده» تحلیلگر برجسته سیاسی جمهوری آذربایجان، بیش از 90 درصد مردم آذربایجان، اتهامات و برچسب‌هایی که دولت باکو به مخالفان خود می‌زند، را باور ندارند و این اتهامات را دروغ و بهتان می‌دانند.علیزاده افزود، با رشد اسلامگرایی در جمهوری آذربایجان، ماشین سرکوب دولت نیز روی گروه‌های اسلامی و مردمی متمرکز شده است.
صمداف قبل از دستگیری، در گفت‌وگو با شبکه «سحر» ایران، شخص «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور آذربایجان را مسئول مشکلات ایجاد شده در خصوص حجاب معرفی کرده بود.
در حال حاضر انجمن‌های مسیحی، یهودی و حتی یک انجمن بهایی در جمهوری آذربایجان فعالیت دارد. این در حالی است که نهادها و انجمن‌های اسلامی، برای فعالیت در این کشور با مشکل مواجه هستند و حزب اسلام به رهبری صمداف، مجوز فعالیت نگرفته است.
سال گذشته در عاشورای حسینی(ع) و در حالی که دولت آذربایجان دستجات عزاداری را ممنوع اعلام کرده بود، مردم آذربایجان با اجتماع انبوه خود در شهرهای مختلف که به گفته صاحبنظران بی‌سابقه و باور نکردنی بود و مردم و عالمان دینی جمهوری آذربایجان از آن با عنوان «معجزه حسینی(ع)» یاد کرده‌اند، به عزاداری برای سالار شهیدان پرداختند و گوشه‌ای از باورهای دینی خود را به نمایش گذاشتند. حرکتی که می‌توانست برای دولت آذربایجان‌ درس‌آموز باشد و چنانچه خواهان حفظ قدرت خود می‌باشد، دست از مخالفت و ضدیت با باورهای دینی و شور حسینی(ع) مردم بردارد.
اشاره به این نکته نیز ضروری است که چند سال قبل جمهوری آذربایجان‌ با تدوین یک راهبرد که استراتژی «آتلانتیس» نام گرفته است، خطوط ارتباطی خود را به سمت کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی تغییر داده است و به همین منظور از «نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم جعلی اسرائیل برای دیدار از جمهوری آذربایجان‌ دعوت کرد که این دعوت علی‌رغم مخالفت مردم مسلمان این کشور صورت پذیرفت!
ظاهرا دولت آذربایجان هنوز به این واقعیت پی نبرده است که در سرکوب شیعیان یعنی جمعیت 85 درصدی این کشور و آزار و شکنجه و بازداشت آنان فقط سست شدن پایه‌های حکومت لائیک خود را سرعت می‌بخشد.
در این خصوص گفتنی‌های دیگری نیز هست که در آینده به آن خواهیم پرداخت.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت