رئیس مجلس در راهپیمایی ۲۲ بهمن در ارومیه:
منتظران واقعی در مسیر عدالت گام برمیدارند / بصیرت ملت، عامل احیای اسلام است / به دنبال تحول اقتصادی هستیم
رئیس مجلس در راهپیمایی ۲۲ بهمن در ارومیه: برای تحقق عدالت و بسترسازی حکومت جهانی و مبارزه با ظلم و ستم و برای اینکه یک منتظر واقعی باشیم در این مسیر گام برداشتهایم.

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امام خمینی (ره) همواره در مسیر خدا قدم برداشت و در همین مسیر نیز زمینه پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی را فراهم کرد، گفت: ملت ایران با رهبری امام راحل عزت اسلام را احیا کرد.
به گزارش ایرنا، محمدباقر قالیباف روز دوشنبه در آیین پایانی راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال و گرامیداشت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی افزود: ملت ایران در راستای عمل به فرمایشات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، همواره در راه دفاع از کیان نظام مقدس اسلامی حضور داشته اند که همین راهپیمایی هم یکی از مظاهر آن است.
وی اضافه کرد: مردم عزتمند ایران اسلامی با ایثار جان خود و فرزندان خود و با گذشت، بصیرت، مردانگی و شجاعت، صفا و صمیمیت خود باعث احیای مجدد اسلام و عزت امت اسلامی شده اند.
وی اظهار کرد: امروز ۴۶ سال از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به رهبری امام راحل می گذرد و امروز هم علاوه بر جشن سالگرد انقلاب اسلامی، جشن پیروزی ملت ایران را برگزار می کنیم.
رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از اقدامات انقلاب شکوهمند اسلامی، ایجاد اتحاد بین آحاد مختلف ملت و احیای امر ملی در کشور بود.
مجلس برای رفع مشکلات مردم، کمک کار دولت است
وی بیان کرد: مجلس شورای اسلامی در راستای رفع مشکلات مردم همه به دولت کمک خواهد کرد و هم برای اجرای برنامه های مختلف از دولت مطالبه می کند.
قالیباف همچنین با اشاره به تلاش همه بخش های تصمیم گیر، برنامه ریزی و مجریان برای رفع مشکلات مردم، گفت: ما در مجلس یازدهم در راستای رفع مشکلات مردم به ویژه مشکلات معیشتی، گام هایی برداشتیم که مهمترین گام آن، تصویب برنامه هفتم توسعه و ایجاد برنامه ای پنجساله برای توسعه کشور بود.
هر اقدامی منهای مردم به دور از مکتب شهداست
وی همچنین افزود: باید به سمتی حرکت کنیم که ایران را قوی تر کنیم و این مهم نیز تنها با حضور مردم در صحنه محقق می شود.
وی اضافه کرد: باید تلاش کنیم فرصت حضور را در صحنه های مختلف برای مردم فراهم کنیم زیرا هر کجا فرصت برای مردم فراهم نشده، موفق نبوده ایم.
رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بدون شک انقلاب اسلامی در مسیر بعثت نبی اکرم (ص) و عاشورا و برای زمینه سازی حکومت مهدی گام برداشته است و ملت ایران در حقیقت برای تحقق عدالت و بسترسازی حکومت جهانی و مبارزه با ظلم وستم در این مسیر گام برداشتهاند.
قالیباف با اشاره به نقش آذربایجان غربی دردفاع مقدس و وجود ۱۲ هزار شهید در استان اظهار کرد: این استان شهدای بی شماری چون شهیدان باکری ، امینی و مجاهد نستوه حجت الاسلام حسنی را تقدیم کرده است.
وی با بیان اینکه امنیت همچنان در آذربایجان غربی برقرار است، گفت: این استان از ظرفیت های بالایی چون معادن، ترانزیت، توریست، دریاچه و مبادلات مرزی برخوردار است که وجود امنیت دراستان فرصتی فراهم می کند تا این ظرفیت ها محقق شده و برروی آنها سیرمایه گذاری شود.
۱۲ هزار قانون در کشور داریم که دو سوم آنها ضرورت ندارد
رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۲ هزار قانون داریم که دوسوم این قوانین ضرورت ندارد، افزود: امروزه مردم در انبوهی از قوانینی گرفتارند که اقدام برای اصلاح این قوانین دست و پا گیر آغاز شده و در کمتر از ۲ سال آینده رفع خواهد شد.
قالیباف با بیان اینکه مردم ارومیه دارای تاریخ کهن است و شاهد رویدادهای مهم تاریخی بوده و در هر عرصهای خوش درخشیدند، گفت: این دیار، سرزمین مجاهدتهاست و اقوام مختلف با فرهنگهای گوناگون با هدفی معین در کنار هم برای پیشرفت نظام تلاش کردند.
وی با اشاره بر ضرورت حفظ وحدت گفت: هر کسی بخواهد وحدت و یکپارگی ملت را مخدوش کند، حرام سیاسی انجام داده و باید با وحدت و انسجام در مسیر پیشرفت کشور حرکت کنیم.
وی افزود: ما مسوولین موظف و مکلف هستیم شرافت و مردانگی و در صحنه بودن مردم را جبران کنیم و بر مشکلات اقتصادی آنها باید فائق آییم.
رییس مجلس شورای اسلامی همچنین از حضور پرشور مردم آذربایجان غربی در راهپیمایی ۲۲ بهمن قدردانی کرد.
بصیرت ملت، عامل احیای اسلام است
ما مدیون امام و شهدا هستیم. امام خمینی (ره) کسی بود که جز برای خدا سخن نگفت و گامی جز در راه حق برنداشت.
شما مردم با فداکاری، بصیرت و تقدیم فرزندان خود، زمینهساز احیای مجدد اسلام و امت اسلامی شدید.
امروز، پیروزی ملت ایران و انقلاب اسلامی، مفهوم واقعی یک ملت متحد را نمایان ساخته است. این انقلاب، ارزشهای ملی را احیا کرد و هویت جمعی ما را تقویت نمود.
پس از ۴۶ سال، همچنان شاهد انسجام، رشادت و حضور مردم در صحنه هستیم. هر اقدامی که وحدت ملی را خدشهدار کند، خیانتی آشکار و حرام سیاسی است.
به دنبال تحول اقتصادی هستیم
ما امروز این مشکلاتی که در حوزه اقتصادی داریم مکلفیم که آنها را به سمتی ببریم که بر این حل مشکلات فائق بیاییم.
ما در مجلس یازدهم تلاش کردیم که بتوانیم قوانینی را اصلاح کنیم و قوانین جدیدی را تصویب کنیم که در طول ۴ سال که به دنبال یک تحول اقتصادی باشیم.
امیدوارم دولت اقدامات معیشتی را از همین ماه مبارک رمضان اجرا کند | مجلس نیز هم به دولت کمک خواهد کرد و هم مطالبهگر خواهد بود تا به فضل الهی در تهیه کالاهای اساسی مردم به ثبات برسیم
دیدگاه تان را بنویسید