گشت و گذار علیرضا خمسه در شهر کرونایی/ ماجرای ازدواج اول و دوم علیرضا خمسه

کد خبر: 1054498

پخش مجموعه تلویزیونی «چوب‌خط» به کارگردانی حمید بهرامیان و تهیه‌کنندگی منصور سهراب‌پور از پنجشنبه هفته گذشته از شبکه سوم سیما آغاز شده است.

گشت و گذار علیرضا خمسه در شهر کرونایی/  ماجرای ازدواج اول و دوم علیرضا خمسه

علیرضا خمسه‌ بازیگری در سینما را در سال ۱۳۶۰ با فیلم مرگ یزدگرد آغاز کرد. علیرضا خمسه  (زادهٔ ۹ بهمن ۱۳۳۱ در تهران) هنرپیشه، فیلم‌نامه‌نویس، کارگردان و مجری تلویزیونی ایرانی است. علیرضا خمسه برنده جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد مکمل از بیست و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۸۷ برای بازی در فیلم بیست است. علیرضا خمسه در سال ۱۳۵۷ به فرانسه رفت و یک سال و نیم در مدرسه ون سن، آتلیه اگوستوبوال و آتلیه سیته یونیورسیته پاریس، دوره‌های مربوط به پانتومیم، حرکات بدنی و بازیگری را فراگرفت. علیرضا خمسه در سال ۱۳۵۹ به ایران بازگشت و در سال ۱۳۶۰ برای اولین بار مقابل دوربین سینما رفت. 

علیرضا خمسه با ژست متفاوت

علیرضا خمسه

علیرضا خمسه (زادهٔ ۹ بهمن ۱۳۳۱) بازیگر تئاتر، سینما، تلویزیون ایرانی و فارغ التحصیل رشته روانشناسی از دانشگاه شهید بهشتی است. او همچنین برنده جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد مکمل از بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۸۷ برای بازی در فیلم بیست است.

بیوگرافی علیرضا خمسه

علیرضا خمسه در ۹ بهمن ماه سال ۱۳۳۱ در تهران به دنیا آمد. علیرضا خمسه از هنرجویان مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما بود. خمسه در سال ۱۳۵۷ به فرانسه رفت و یک سال و نیم در مدرسه ون سن، آتلیه اگوستوبوال و آتلیه سیته یونیور سیته پاریس، دوره‌های مربوط به پانتومیم، حرکات بدنی و بازیگری را فرا گرفت .

علیرضا خمسه

علیرضا خمسه در سال ۱۳۵۹ به ایران بازگشت و در سال ۱۳۶۰ برای اولین بار مقابل دوربین سینما رفت و در فیلم « مرگ یزدگرد » بازی کرد. نوع خطوط چهره خمسه و تسلط او بر حرکات صورت ( میمیک ) و نرمی ای که در حرکات بدن او وجود دارد، از همان ابتدای ورود او به حیطه بازیگری، توجه کارگردان‌های کمدی ساز را به خود جلب کرد و بعد از فیلم جدی « مرگ یزدگرد » برنامه سازان تلویزیون سراغ او رفتند و در برنامه‌هایی مانند « نوروزنامه » ، « هوشی و موشی » ، « بورزید و بخندید » ، « حواستو جمع کن » و « نگاه سوم » با اجرای قطعات نمایشی طنز در بین مخاطبان تلویزیون جایگاه ویژه‌ای پیدا کرد.

ماجرای جدایی همسر اول علیرضا خمسه

این بازیگر در سال ۱۳۶۲ زمانی که ۳۱ سال سن داشت ازدواج کرد درباره ازدواج همسر اولش اطلاعاتی در رسانه های کشور منتشر نشده است.

او از همسر سابقش یک فرزند پسر به نام احمدرضا داشته که در حال حاضر در زمینه بازیگری و موسیقی فعالیت دارد.

 

ازدواج دوم علیرضا خمسه

اما بعد از جدایی از همسر سابقش مجدداً در سال ۱۳۷۲ و زمانی که ۴۱ سال سن داشت ازدواج کرد این بار با خانم مروارید پورشفیقی زندگی زناشویی خود را از سر گرفت و حاصل این ازدواج دو فرزند دختر به نام درسا و گلسا میباشد.

او درباره اینکه چرا همسر اولش را طلاق داده و جدا شده می گوید که در سن پایین ازدواج کردم و در این سن بسیار احساساتی برخورد کردم و به همین دلیل نتوانستیم مشکلاتمان را حل کنیم.

اما برای دومین بار که ازدواج کردن سعی داشتم که با توجه به عقل و عشقی که داشتم همسرم را انتخاب کنم و خوشبختانه ۲۲ سال است که زندگی بسیار خوبی در کنار یکدیگر داریم.

علیرضا خمسه

علیرضا خمسه

بیوگرافی همسر علیرضا خمسه

علیرضا خمسه درباره مهریه همسرش می‌گوید که مهریه بالا ضامن خوشبختی نیست اما در بعضی مواقع مهریه پایین می تواند زندگی را از هم بپاشد و در این عصبانیت حرفی زده شود که منجر به جدایی و پرداخت مهریه شود و به همین راحتی زن و مردی از یکدیگر جدا شوند.

او می‌گوید اگر مردی ثروتمند است نباید سه شاخه گل مهدی فرخ اگر دختر و پسری که به یکدیگر علاقه مند هستند و وزن مالی خوبی ندارند نباید مهدی شان زیاد از حد باشد در هر دو صورت کم یا زیاد دردسرساز خواهد بود.

تجربه هنری علیرضا خمسه

در سال ۱۳۶۷، علیرضا خمسه در فیلم پرفروش « روز باشکوه » ساخته کیانوش عیاری در کنار « علی نصیریان » « ایرج طهماسب » و « گوهر خیراندیش » بازی کرد . هر چند این فیلم از سوی تماشاگران با اقبال خوبی روبه رو شد اما بازی در مجموعه تلویزیونی « هوشیار و بیدار » که سال ۱۳۶۷ از تلویزیون پخش شد، خمسه را بین مخاطبان عام و خاص کوچک و بزرگ به شهرت خاصی رساند و او را محبوب همه کرد . درهمان سال که کیومرث پوراحمد فیلم خوب « لنگرگاه » را ساخت، خمسه در نقشی کاملا متفاوت در آن ظاهر شد . او در این فیلم، نقش « حمزه » را بازی می‌کرد که در یک مسافرخانه در شهربندرعباس کار می‌کرد و پناهگاه دونوجوانی شده بود که از تهران گریخته و به بندرعباس رفته بودند . نوع بازی و بیان لهجه خمسه، او را به یکی از دوست داشتنی‌ترین شخصیت‌های فیلم تبدیل کرد .

علیرضا خمسه

در سال ۱۳۶۹ با بازی در فیلم « آپارتمان شماره ۱۳ » به کارگردانی یدالله صمدی در کنار زنده یاد « جمشید اسماعیل خانی » صفحه جدیدی در بازی کمدی علیرضا خمسه گشوده شد . در این فیلم، خمسه صاحب آپارتمانی در تهران بود که برای فروش آن از کرمان به تهران آمد . او با بیان خوب لهجه کرمانی و بازی روان خود توانست جایزه بهترین بازی ار از جشنواره پیونگ یانگ کره شمالی در سال ۱۹۹۲ از آن خود کند . این فیلم جشنواره نامزد ۷ سیمرغ بود و برنده ۲ سیمرغ نیز شد .

در سال ۱۳۷۲ ابوالحسن داوودی فیلم متفاوت و کمدی « من زمین را دوست دارم » را ساخت . در این فیلم، علیرضا خمسه نقش مردی فضایی را با گریمی کاملا متفاوت بازی کرد . بازی خوب خمسه و تروکاژهای تصویری این فیلم « من زمین را دوست دارم » را با اقبال خوبی از سوی تماشاگران روبرو کرد. در همین سال حسن هدایت فیلم « چشم شیطان » را با ژانری حادثه‌ای و کاملا متفاوت از دیگری کارهای خمسه مقابل دوربین برد و نقش اول آن را به خمسه داد . در این فیلم، بازی پرتنش و فعال او را کاندیدای بهترین بازیگر نقش اول مرد در سال ۱۳۷۲ و دوازدهمین فیلم فجر کرد . « چشم شیطان » از این دوره جشنواره نامزد دریافت ۵ سیمرغ و برنده ۳ سیمرغ شد .

در همان سال، خمسه مجموعه بشین، پاشو، بخند را برای گروه کودک و نوجوان شبکه اول ساخت . در این مجموعه، مورد استقبال خانواده‌ها و کودکان قرار گرفت . سالهای بعد، خمسه بدون حضور در سینما، در مجموعه تلویزیونی « میگی نه نگاه کن » بازی کرد و در بخشهای مختلف، توانایی‌های خود را به نمایش گذاشت . در سال ۱۳۸۷ خمسه در فیلم بیست به ایفای نقش پرداخت و به خاطر بازی در این فیلم موفق به دریافت جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد مکمل از بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر شد.

علیرضا خمسه و فرزندش

علیرضا خمسه

عکس های علیرضا خمسه

علیرضا خمسه

علیرضا خمسه

علیرضا خمسه

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت