حدادعادل: حاج‌قاسم پیوند‌ دهنده دیپلما‌سی و میدان بود

کد خبر: 1330528

مشاور رهبری در امور فرهنگی در گرامیداشت نیروی دریایی:مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال‌های اخیر موفق شد سیاست کلی توسعه دریا محور کشور را به تصویب برساند که در این سیاستها نیروی دریایی ارتش و سپاه پاسداران جایگاه مهمی دارند. تاریخ دریانوردی مسلمانان و ایرانیان تاریخی بسیار طولانی است.

حدادعادل: حاج‌قاسم پیوند‌ دهنده دیپلما‌سی و میدان بود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه دیپلماسی و میدان مکمل یکدیگرند، گفت: شهید بزرگوار ما حاج قاسم سلیمانی نماد سرافراز آن حقیقت بود.

به گزارش فارس، غلامعلی حدادعادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز (یکشنبه، ۱۱ آذر ماه) در آیین گرامی‌داشت روز نیروی دریایی ارتش که در جزیره کیش برگزار شد، ضمن یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و مقاومت، بیان کرد: حضور وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، دکتر سید عباس عراقچی را در این جمع گرامی می‌دارم و حضور ایشان را در این جمع حاوی پیام پیوستگی دیپلماسی و میدان می‌دانم که مکمل یکدیگرند، همان مفهوم ارزشمندی که شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی نماد سرافراز آن حقیقت بود. 

وی با اشاره به سابقه دریانوردی در میان مسلمانان و ایرانیان، گفت: تاریخ دریانوردی مسلمانان و ایرانیان، تاریخی بسیار طولانی است یعنی از روزی که ایرانی‌ها در این کشور مستقر شدند، دریانوردی داشته‌اند. 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مسلمانان هم از آغاز اسلام نیروی دریایی داشته‌اند، بیان کرد: درباره این تاریخ، کتب مختلفی توسط ایرانیان و برادران عرب زبان نوشته‌ شده، علاوه بر این اسلام شناسان و ایران شناسان اروپایی و خارجی هم کتاب‌های مفصل و تحقیقات گوناگون داشته‌اند.

حداد عادل گفت: ایرانیان و مسلمانان در منطقه غرب آسیا همواره با دریا سر کار داشته‌اند، کشور عربستان که مهد پیدایش اسلام بوده محاط در دریا و شبه جزیره است و مسلمانان در همان آغاز اسلام وقتی به شامات و فلسطین رسیدند با دریای مدیترانه هم مرز شدند و با امپراطور روم شرقی مواجه شدند.

وی ادامه داد: دریا میدان ارتباط مسلمانان با دیگران بود چه ارتباطات صلح‌آمیز و چه در میدان‌های نبرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ایرانیان هم از عهد هخامنشی در دریاهای دوردست حضور داشتند، در زمان داریوش ایرانیان برای گسترش تجارت و همچنین امور دفاعی و نظامی آبراهه و کانالی راه حفر کردند که رود نیل را به دریای سرخ متصل می‌کرد، این قصه مربوط به بیش از ۲۵۰۰ سال پیش است.

حدادعادل مطرح کرد: این دریانوردی در دوران اشکانیان و ساسانیان هم ادامه پیدا کرد و ایرانیان از سوی شرق به چین و جنوب شرقی آسیا و از جانب غرب به آفریقا و سایر نقاط این منطقه از طریق دریا سفر می‌کردند و کشتیرانی می‌کردند.

فارس

 

حجم ویدیو: 12.88M | مدت زمان ویدیو: 00:02:49 دانلود ویدیو
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها