اطلاعیه تعطیلی مدارس امروز 27 اسفند | تعطیلی مدارس و ادارات این استان درپی آتش سوزی

کد خبر: 1349102

دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان از تعطیلی ادارات و مراکز آموزشی هویزه و دشت آزادگان و مراکز آموزشی اهواز، کارون، باوی و حمیدیه خبر داد.

اطلاعیه تعطیلی مدارس امروز 27 اسفند | تعطیلی مدارس و ادارات این استان درپی آتش سوزی

محمدجواد اشرفی، اظهار کرد: با توجه به آتش‌سوزی نیزارها در بخش عراقی تالاب هورالعظیم و انتشار دود و بوی ناشی از آن، کارگروه اضطرار آلودگی هوا استان خوزستان تشکیل و تصمیماتی اتخاذ شده است. 

وی افزود: در این خصوص همه مراکز آموزشی و ادارات شهرستان‌های هویزه  و دشت آزادگان امروز 27 اسفندماه تعطیل است. 

دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان بیان کرد: همچنین همه مراکز آموزشی و دانشگاهی در اهواز، کارون، باوی و حمیدیه امروز تعطیل است. 

اشرفی عنوان کرد: ادارات، بانک‌ها، مراکز درمانی، خدماتی و صنعتی در شهرستان‌های اهواز، کارون، باوی و حمیدیه دایر و فعال خواهند بود. / تسنیم

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت