خبر خوش دولت برای همه سالمندان | طرح رایگان شدن درمان سالمندان استارت خورد

کد خبر: 1323122

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت از پیشنهاد طرح رایگان شدن درمان سالمندان در شورای عالی بیمه سلامت خبر داد و گفت: این طرح در دست بررسی است و در صورت تصویب این طرح، تامین اعتبار آن به سازمان برنامه ارسال خواهد شد.

خبر خوش دولت برای همه سالمندان | طرح رایگان شدن درمان سالمندان استارت خورد

محمدمهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت عصر امروز در نشست خبری با خبرنگاران رسانه‌ها اظهار کرد: توجه به قشر جوان جامعه و کودکان ضروری است و در این راستا، درمان کودکان زیر 7 سال به طور رایگان ارائه می‌شود. وی افزود: بیمه سلامت در نظر دارد درمان سالمندان بالای 65 سال در بخش دولتی را رایگان کند و این پیشنهاد را به شورای‌عالی بیمه سلامت ارسال کرده است. اما در حال حاضر، این طیف در بخش بستری 10 درصد و در بخش سرپایی 30 درصد هزینه‌ها را پرداخت می‌کنند.مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ادامه داد: باید به این قشر توجه ویژه‌ای شود و طرح رایگان شدن درمان سالمندان در شورای‌عالی بیمه سلامت در دست بررسی است. در صورت تصویب این طرح، تامین اعتبار آن به سازمان برنامه ارسال خواهد شد.ناصحی همچنین از اختصاص هزینه برای مراقبت در منزل خبر داد و گفت: همچنین این طرح در دستور کار قرار دارد.مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ابراز کرد: ۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای هزینه‌های درمان ناباروری تخصیص‌یافته بود و سازمان بیمه سلامت نیز ۲۰۰ میلیارد تومان نیز پرداخت کرده است.

وی به تخفیف حق بیمه در دهک‌های ۶ تا ۹ جامعه اشاره کرد و گفت: تلاش‌هایی در این باره صورت‌گرفته و امیدواریم با تداوم آن پوشش بیمه همگانی را داشته باشیم. وی گفت: اجرای نسخه‌نویسی الکترونیک به‌عنوان مصوبه‌ای که ۱۸ سال بر زمین‌مانده بود، با هماهنگی و همکاری سازمان تأمین اجتماعی اجرا شد و امروز بیش از ۹۸ درصد اسناد به‌صورت الکترونیک رسیدگی می‌شود.ناصحی تأکید کرد: حتماً باید هر ایرانی یک پرونده الکترونیک سلامت داشته باشد.وی به خدمات حوزه ناباروری نبز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۹۰ درصد هزینه این خدمات در بخش دولتی و ۷۰ درصد آن در بخش خصوصی پرداخت می‌شود.مدیرعامل سازمان بیمه سلامت عنوان کرد: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج حمایت می‌کند و هم اکنون ۱۰۷ گروه بیماری پوشش داده می‌شوند که از جمله آنها سرطان‌ها، پیوندها، بیماران اعصاب و روان و غیره هستند. در مجموع ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار نفر در سامانه به‌عنوان صعب‌العلاج نشان‌دار شده‌اند و خدمات لازم را دریافت می‌کنند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت از ارائه خدمات در حوزه پیشگیری نیز سخن گفت و ابراز کرد: معاونت پیشگیری در سازمان تشکیل شده و از سال گذشته در سطح نخستین و سطح ۴ پیشگیری خدمات در حال انجام است.وی اضافه کرد: میانگین تجویز دارو در هر نسخه در کشور به طور متوسط ۴.۲ قلم دارو است؛ این در حالی است در دنیا این میزان زیر قلم دارو است، یا به طور مثال آزمایشات در هر نسخه در تهران حدود ۱۵ قلم است که با میانگین کشوری و نرم جهانی بسیار تفاوت دارد و در این باره نیز است که در آنان پیشگیرانه انجام شود.
فرشید عابدی معاون پیشگیری و خدمات پایه بیمه سلامت نیز گفت: حوزه پیشگیری تقسیم‌بندی خودش را دارد، در اولین حوزه ما پیشگیری آغازین است، هزار روز طلایی برای کودکان بسیار مهم است، زمانی که کودک در رحم مادر است و تا دوسالگی توجه به این مسأله مهم است که کودکی دچار تهدیدی نشود. یکی از عوامل خطر این است که کودکان تلویزیون و تلفن همراه نبیند. اصول پیشگیری همین است و چرا بیمه ورود کرده است، وقتی این اتفاق افتاد مطالعات نشان می‌دهد که میزان اضطراب و افسردگی بیش از ۳ برابر شده است.وی به دومین بخش پیشگیری اشاره و اظهار کرد: دومین بخش پیشگیری تا ۸ سالگی است که کودک به آسیب مغزی مبتلا نشود و حتی تغذیه و روان کودک نیز مهم است، در روستا‌ها ما هزینه کارشناس تغذیه را تأمین کردیم تا تغذیه مناسبی داشته باشند.معاون پیشگیری و خدمات پایه بیمه سلامت ادامه داد: مطالعات سال ۱۴۰۰ نشان می‌دهد که آمار کم‌تحرکی در کشور به ۶۱درصد رسیده است، همچنینروز گذشته بر اساس مطالعات وزارت ورزش نیز نشان می‌دهد که در جدیدترین آمار، نرخ کم‌تحرکی در کشور به ۷۱درصد رسیده است.وی همچنین به آمار میزان چاقی در کشور اشاره و عنوان کرد: میزان چاقی در کشور ۲۴. ۷ درصد است و میزان اضافه‌وزن حدود ۳۸ درصد است./فارس
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت