خالد قدومی: طوفان‌الاقصی ‌دنیای بدون اسرائیل را طراحی کرد‌

کد خبر: 1327182

نماینده جنبش حماس در ایران گفت: بعد از عملیات طوفان‌الاقصی، تاریخ جدیدی طراحی شد و شعار دنیای آینده، دنیای فلسطین است.

خالد قدومی: طوفان‌الاقصی ‌دنیای بدون اسرائیل را طراحی کرد‌

خالد قدومی در دومین یادواره ملی شهدای دانشجوی، مدافع امنیت و جبهه مقاومت که با حضور دانشجویان و خانواده معظم شهدا در سالن شهدای 22 بهمن دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد اظهارداشت:در حقیقت مقام شهدا و جایگاه شهدا در فرهنگ ما چه در شرق نشین و چه توسط آزادگان جهان جایگاه بزرگ و الهام بخشی دارد ما امروزه به دلیل فرهنگ و میراث شهدای امت اسلام در سایه پاسداشت شهادت امام حسین(ع)و حضرت علی(ع) روحیه گرفتیم.

وی ادامه داد: باید بدانیم تاریخ معاصر و تاریخ قدیمی بدون قربانی تحقق پیدا نمی‌کند حتی که خارج از چارچوب فرهنگ اسلامی باشد همانطور که ویتنامی‌ها یا آمریکای لاتین علیه استعمار و نیروهای اشغالی قربانی داد، مردم هند قربانی دادند در جنگ علیه نیروهای استعمار انگلستان؛ به دلیل مقاومت و یا عقب‌نشینی حکام منطقه وضعیت کنونی رسمی دولت‌ها و حکام عرب قبل از طوفان‌الاقصی مسئله فلسطین را فراموش می‌کنند و به جنایتکارانی مانند نتانیاهو جایگاه می‌دهند اما طوفان‌الاقصی آمد و همه چیز را خراب کرد و تاریخ جدیدی طراحی شد و شعار دنیای آینده، دنیای فلسطین است نه دنیای رژیم صهیونیست را طراحی کردند.

قدومی تاکید کرد: شما دانشجویان و نخبگان باید بدانید وضعیت کنونی در نظام جهانی چیست؟ از سال 1948 میلادی تا به امروز می‌بینید که بین دموکراسی‌خواهان یا جمهوری‌خواهان نسبت به مسائل خاورمیانه یا مسائل کشورهای اسلامی نظیر فلسطین در منطقه فرقی ندارد و با همه وجود علیه ما هستند.

نماینده جنبش حماس در ایران اضافه کرد: از قدیم حمله اسرائیل وابسته به آمریکا بود چرا که سلاح‌های هسته‌ای اسرائیل توسط آمریکا تامین می‌شد و 70 درصد بودجه نظامی رژیم صهیونیستی در دوران یک سال و نیم طوفان‌الاقصی توسط آمریکا تعیین شده است؛ ترامپ اعلام کرده که قدس پایتخت دائمی اسرائیل است بنابراین اولین کسی که جرات چنین ادعایی را داشت ترامپ بود، در طراحی تفاهمات ابراهیمی نیز ترامپ نقش داشت لذا ما منتظریم ببینیم ترامپ  که در انتخابات ادعا کرد جنگ متوقف می‌کنم آیا به ادعایش عمل می‌کند؟

وی تصریح کرد : این را باید بدانیم که آیا ترامپ به نفع ما کار می‌کند یا به ضرر ما ، برای ما در فلسطین و مقاومت میدان امتحان بزرگ است؛ میدان سیاسی؛ میدان دیپلماسی غمیدان نظامی، ترامپ باید بداند مردم ما امروز با ایستادگی و فرهنگ مقاومت و ایثار و شهادت آماده هستند تا پس گرفتن حقوق حقیقیشان؛ ما اهل جنگ هستیم اگر کسی با ما بجنگد و اهل صلح هستیم اگر کسی با ما صلح کند.

قدومی اضافه کرد: بعد از شهادت‌های رهبران مقاومت چه سید حسن نصرالله و چه اسماعیل هنیه در حزب الله، مقاومت اسلامی فلسطین و حماس این شهدا همانند اسطوره و قهرمان برای نیروهای مقاومت و حماس هستند و به برکت خون این شهدا، مقاومت مجاهدین بیشتر شده است حتی از لحاظ کیفی نوع مقاومت و عملیات چه در لبنان و چه در غزه علیه رژیم صهیونیستی با کیفیت شدو این به برکت خون شهدای مقاومت بوده است.

نماینده جنبش حماس در ایران گفت: در صحنه سیاست ما حکمت را انتخاب می‌کنیم حکمت به معنای اینکه از یک طرف مقاومت حق همه ماست و دفاع از حقوق ما است، راه مقاومت ثابت شد که تنها راه برای عزت اسلام و برای آزادی فلسطین است و راه دیگر راه ذلت است.از 91 میلادی عده ای رفتند به راه سازش با رژیم صهیونیستی چه فایده ای داشت؟جوانان باید از وضعیت جهانی آگاه باشند و بدانند که تغییرات بزرگی در راه است. فرقی بین کامالا هریس و دونالد ترامپ نیست و این در حالی است که ترامپ در شعارهای تبلیغی خود اعلام کرده بود به دنبال پایان این جنگ است و پایان جنگ را در از بین رفتن حماس و حزب الله به نفع اسرائیل می‌داند زیرا او در گذشته سفارت آمریکا را از "تل آویو" به "اورشلیم" برده بود.

وی عنوان کرد: بعد از طوفان الاقصی صدها کودک را به شهادت رساندند، مادران می‌گویند پسرمان شهید شده و این به معنای زندگی جدید است به معنای عزت و سربلندی است لذا حکمت به معنای مقاومت حکیمانه است؛ می‌دانیم این دشمن ترسو فقط زبان مقاومت را می‌فهمد و باید چون شهدا زندگی کرد.

حسین قاسمی،رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور نیز در ادامه تصریح کرد: باید همچون شهدا زندگی کنیم تا شهید شویم از این رو اگر شهدا تصویری از آینده نداشتند، هرگز این‌ گونه جاودانه نمی‌شدند لذا شهدای جبهه مقاومت و حرم، با نگاه معنوی و فرامادی خود، راه جاودانگی را برگزیدند و این انتخاب، آنان را از نگاه مادی متمایز می‌سازد.

قاسمی با بیان اینکه باوجود شکل‌های مختلف سبک زندگی، دو دیدگاه یکسان مادی و معنوی در زندگی انسان‌ها وجود دارد، اظهار کرد: در دیدگاه مادی، افراد با محوریت دنیای خود، متمرکز بر کیفیت زندگی هستند و همه‌چیز را وقف همین خوشبختی دنیایی می‌دانند، اما در دیدگاه معنوی، افراد ابتدا موقعیت و جایگاه خود در آخرت را هدف قرار می‌دهند و سپس براساس آن تصویر، برای زندگی خود برنامه‌ریزی می‌کنند.

  وی افزود: مفهوم کمک‌کردن به دیگران اینجاست که معنا پیدا می‌کند. کسی که با نگاه مادی زندگی می‌کند، همه‌چیز را وقف خود می‌داند، اما کسی که معنوی زندگی می‌کند، با کمک به دیگران به دنبال سعادت است. مرگ نیز در این موقعیت قابل معناست به طوری که افراد در سبک مادی آن را پایان همه‌چیز می‌دانند، اما سبک زندگی معنوی، آن را ابزاری برای دستیابی به رستگاری به حساب می‌آورد.

گفتنی است؛ در حاشیه دومین یادواره شهدای دانشجوی مدافع امنیت و جبهه مقاومت از خانواده پدر صنعت موشکی ایران شهید طهرانی مقدم،خانواده شهید نیل فروشان و سردار شهید زاهدی،دانشجویان شهید مدافع امنیت شهیدان دانیال رضازاده و حسین زینال زاده، شهید سیدروح الله عجمیان و شهید حسین پور، دانشجوی شهید حسین حریری شهید مدافع حرم تجلیل و از تمثال این شهدا نیز رونمایی شد./تسنیم

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت