رسانههای عبری: حملات حزبالله ۴ برابر شده است
رسانههای عبری گزارش دادند که کابینه ضعیف و شکست خورده رژیم صهیونیستی شمال سرزمینهای اشغالی را فراموش کرده است و تنها از محور فیلادلفیا حرف میزند!
کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد: سیاست اسرائیل در شمال سیاست مهار نیست. کابینه اسرائیل از طریق این سیاست به حزبالله لبنان اجازه میدهد تا هر کاری را که میخواهد بکند.
ایتان دافیدی، رئیس شهرک مرگلیوت گفت: این شهرک از ۱۱ ماه پیش به طور کامل تخلیه و متروک شده است. نخست وزیر از ۱۱ ماه پیش ما را فراموش کرده است و هیچ کاری برای تغییر معادله یا وضعیت نمیکند. در حالی که ساکنان هنوز نمیتوانند به مرگلیوت و کریات شمونا بازگردند. کابینه شکست خورده و ضعیف اسرائیل شمال را فراموش کرده است.
هدار گیتسیس، خبرنگار شبکه ۱۲ در شمال سرزمینهای اشغالی گفت: ارتش اسرائیل حمله میکند اما نمیتواند وضعیت را قطعی کند. چیزی که ما میبینیم این است که حملات از لبنان متوقف نمیشود. صدها هزار شهرک نشین این سوال را دارند که چگونه در سایه حملات از لبنان به زندگیشان ادامه بدهند. آنها هر روز وارد اماکن محافظت شده میشوند. در دوره اخیر به ویژه در روزهای اخیر بسیار احساس ناامیدی میکنند.
این کانال همچنین گزارش داد، حملات حزبالله لبنان به شمال سرزمینهای اشغالی نسبت به اوایل سال میلادی چهار برابر شده است. در ماه ژانویه ۳۴۴ عملیات از سوی حزبالله لبنان صورت گرفت در حالی که در ماه اوت به ۱۳۰۷ عملیات رسید.
سایت عبری واللا نیز گزارش داد: همه درباره محور فیلادلفیا صحبت میکنند اما هیچ کسی درباره کریات شمونا صحبت نمیکند. در حالی که صحبت کلی درباره حضور ارتش اسرائیل در نوار غزه است، منطقه الجلیل علیا همچنان در معرض حملات حزبالله لبنان قرار دارد و شهرک نشینان کریات شمونا نگران آینده خود هستند.
رسانههای عبری بارها نسبت به شکست رژیم صهیونیستی در مقابل حزبالله لبنان در جبهه شمالی اذعان کردهاند.
از زمان جنگ غزه مرزهای لبنان و شمال سرزمینهای اشغالی شاهد تبادل آتش میان حزبالله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی است.
سازمان ملل: وضعیت غزه از فاجعه گذشته است
سازمان ملل نسبت به وضعیت انسانی در نوار غزه هشدار داد و اعلام کرد که این وضعیت از مرز فاجعه عبور کرده است و سازمان ملل نمیتواند تمام نیازهای نوار غزه را برآورده کند.
استفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در کنفرانس مطبوعاتی به نقل از دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) اعلام کرد: در دوره بین ۱۹ اوت تا پایان آن ۴۵۰ هزار وعده غذایی در میان خانوادههای سرتاسر نوار غزه توزیع شد اما در مقایسه با ماه ژوئیه به دلیل دستورات مکرر تخلیه مناطق نوار غزه از سوی ارتش اسرائیل حدود ۳۵ درصد کاهش داشته است. بیش از یک میلیون نفر طی ماه اوت در جنوب و مرکز نوار غزه به هیچ سهمیه غذایی دست نیافتند.
طبق گزارش المیادین، وی گفت: انبارهای مواد غذایی برای برآورده کردن نیازهای شهروندان غزه کافی نیست. حملات مکرر، ناامنی، جادههای تخریب شده و محدودیتهای اعمال شده منجر به کاهش شدید کمکهای لازم برای ادامه عملیات کمک رسانی شده است و به دلیل گرم بودن هوا امکان فاسد شدن برخی مواد غذایی نیز وجود دارد.
دوجاریک همچنین درباره اوضاع کرانه باختری گفت: اسرائیل به استفاده از تاکتیکهای جنگی کشنده از جمله حملات هوایی در جنین، طوباس و طولکرم ادامه میدهد و این مسئله منجر به شهادت و زخمی شدن تعدادی از فلسطینیها و تخریب تعداد زیادی از جادهها و زیرساخت یا خسارت دیدن آن شده است. بیش از یک هفته است که مراکز پزشکی محاصره شده و محدودیتهای شدیدی برای ورود آمبولانسها و کادرهای پزشکی وجود دارد.
دوجاریک گفت: دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل هشدار داده که اوضاع کرانه باختری منجر به وخامت نیازهای انسانی مردم و ناامنی خواهد شد و نگرانیهایی درباره استفاده مفرط از زور وجود دارد.
رژیم صهیونیستی از هفت اکتبر جنگی خونین و ویرانگر را علیه نوار غزه به دنبال عملیات طوفان الاقصی به راه انداخت که تاکنون دهها هزار شهید و مجروح بر جای گذاشته است. قطعنامههای شورای امنیت درباره لزوم آتش بس و احکام دیوان بینالمللی دادگستری درباره لزوم ممانعت از نسل کشی در غزه این رژیم را از ادامه جنایتهای خود باز نداشته است.
دیدگاه تان را بنویسید