ماکرون استعفای نخستوزیر فرانسه را پذیرفت
«امانوئل ماکرون» رئیسجمهور فرانسه با استعفای «گابریل اتل» نخستوزیر این کشور پس از شکست انتخاباتی حزب سیاسی رئیسجمهور موافقت کرده است.
![ماکرون استعفای نخستوزیر فرانسه را پذیرفت](https://static3.fardanews.com/thumbnail/wGBZ9HyS7j4t/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LUGzgUfl5NLj-AtDzp3uFSIQ,,/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B9%D9%81%D8%A7%DB%8C+%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA%E2%80%8C%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1+%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87.jpg)
نتظار میرود که کابینه که همچنان به فعالیت خود به شکل گذشته ادامه دهد.
پس از برگزاری دور دوم انتخابات زودهنگام فرانسه در تاریخ ۷ ژوئیه (۱۷ تیر)، رایدهندگان فرانسوی شکست بزرگی را به حزب راستافراطی «اجتماع ملی» متعلق به «مارین لوپن» تحمیل کردند؛ شکستی که با توجه به نتایج نظرسنجیها و همچنین دور اول انتخابات در ۳۰ ژوئن غافلگیرکننده بود.
در دور دوم انتخابات ائتلاف چپها با ۱۹۸ کرسی اول، میانهروهای ماکرون با ۱۶۹ کرسی دوم و راستافراطی و متحدانش با ۱۴۳ کرسی سوم شدند و هر سه آنها فاصله زیادی را با کسب اکثریت ۲۸۹ کرسی در پارلمان دارند.
دیدگاه تان را بنویسید