واکنش های بین الملل درباره حمله به رفح

کد خبر: 1289664

وزارت امور خارجه فرانسه بار دیگر مخالفت خود را با حمله اشغالگران به رفح اعلام کرد.

واکنش های بین الملل درباره حمله به رفح

 این وزارتخانه تاکید کرد: ما همچنین درخواست خود را برای آزادی اسیران اسرائیلی که نزد حماس هستند و نیز آتش‌بس دائمی تکرار می‌کنیم.

براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، وزارت خارجه فرانسه گفت: هرگونه کوچ اجباری غیرنظامیان جنایت جنگی است.

این بیانیه در حالی است که امروز -دوشنبه- دولت آلمان نیز از «همه طرف‌ها» خواست تا مذاکرات درباره آتش‌بس احتمالی در نوار غزه را به خطر نیندازند، در حالیکه هم اسرائیل و هم حماس به شروط خود پایبند هستند.

کاترین دشاور، سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان گفت: مذاکرات نباید به خطر بیفتد و همه طرف‌ها باید تمام تلاش خود را برای رسیدن به وضعیتی به کار گیرند که امکان ارائه کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه و آزادی اسیران را فراهم کند.

این مواضع بعد از آن است که کابینه رژیم صهیونیستی امروز به اتفاق آرا آغاز حمله به رفح را تصویب کرد. رادیو ارتش اشغالگر گزارش داد که ارتش پیش از حمله زمینی، تخلیه ساکنان مناطق شرقی شهر رفح در جنوب نوار غزه را آغاز کرده است.

اردن: حمله به رفح لکه ننگی برای جامعه جهانی است که هرگز پاک نخواهد شد

اردن از جامعه جهانی خواست با اتخاذ موضعی بازدارنده، مانع از انجام کشتار دیگری در شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه شود. او تاکید کرد شکست جامعه جهانی در ممانعت از کشتار در رفح لکه ننگی خواهد بود که هرگز پاک نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن امروز دوشنبه در حساب کاربری خود در پلتفرم «ایکس»، موضعگیری بازدارنده‌ای را در قبال کابینه رژیم صهیونیستی خواستار شد و تاکید کرد: با تهدید نیروهای اشغالگر به ارتکاب کشتار دیگری در شهر رفح، فلسطینی‌ها با خطر کشتار دیگری روبه‌رو هستند، بر این اساس جامعه جهانی موظف است اقدام فوری را برای جلوگیری از هرگونه عملیات نظامی اسرائیل در رفح در پیش بگیرد.

الصفدی در ادامه نیز شکست جامعه جهانی در ممانعت از کشتار در رفح را لکه ننگی دانست که هرگز پاک نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» ترکیه، وزیر خارجه اردن همچنین گفت: مایه شرم ساختار جهانی است که کابینه اسرائیل بدون هیچگونه موضعگیری بین‌المللی بازدارنده‌ای که بتواند اقدامات وحشیانه آن را مهار کند، همچنان به کشتارها ادامه می‌دهد.

پیش از این ارتش رژیم صهیونیستی بر اساس موافقت مسوولان سیاسی آن، آغاز تخلیه فلسطینی‌ها از محله‌های شرقی رفح به منطقه «المواصی» واقع در جنوب غرب نوار غزه را جهت آغاز عملیات نظامی علیه رفح اعلام کرد.

به گزارش آناتولی، منطقه‌ای که ارتش اشغالگر خواستار تخلیه آن شده، شامل گذرگاه زمینی رفح در مرزها با مصر است که به منزله گذرگاه اصلی است که کمک‌های بشردوستانه از طریق آن به نوار غزه منتقل می‌شود و تنها مسیری است که فلسطینی‌های مستقر در غزه از آن برای سفر به خارج استفاده می‌کنند، همچنین از گذرگاه رفح به صورت روزانه برای انتقال زخمی‌ها به خارج جهت درمان استفاده می‌شود./ایسنا

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت