واکنش حماس به مصوبه «کنست»
جنبش حماس امروز (چهارشنبه) اقدام پارلمان رژیم صهیونیستی را در رد به رسمیت شناختن یکجانبه کشور مستقل فلسطین محکوم کرد.
جنبش حماس امروز (چهارشنبه) اقدام پارلمان رژیم صهیونیستی را در رد به رسمیت شناختن یکجانبه کشور مستقل فلسطین محکوم کرد.
به نقل از پایگاه القدس العربی، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با انتشار بیانیه ای در صفحه رسمی خود در تلگرام، اعلام کرد: مصوبه عدم پذیرش رسمیت کشور مستقل فلسطین، به مثابه ادامه سیاست های رژیم نازی و منکر حقوق ملت فلسطین در زمینه آزادی، استقلال و همچنین نادیده گرفتن جامعه جهانی و قطعنامه های بین المللی است.
جنبش حماس همچنین تاکید کرد: تصویب این مصوبه در کنست رژیم اشغالگر صهیونیستی، جامعه جهانی و سازمان ملل را در مقابل یک آزمون واقعی قرار می دهد تا القاها و تصمیمات از اساس باطل این رژیم را رد کند؛ القائاتی که با هدف پاک کردن صورت مساله در قضیه فلسطین از طریق نسل کشی تحت حمایت دولت آمریکا انجام می گیرد.
جنبش حماس خاطرنشان کرد: از جامعه جهانی انتظار می رود از حق ملت فلسطین در زمینه تعیین حق سرنوشت و به رسمیت شناختن کشور مستقل و نیز حاکمیت کامل فلسطین به پایتختی قدس شریف حمایت کند.
امروز (چهارشنبه) رسانههای رژیم صهیونیستی اعلام کردند که کنست (پارلمان رژیم اشغالگر) با طرح پیشنهادی کابینه این رژیم مبنی بر مخالفت با هرگونه به رسمیت شناخته شدن یک طرفه کشور مستقل فلسطین موافقت کرد.
بر پایه این گزارش، ۹۹ عضو کنست به این طرح پیشنهادی بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی رای مثبت دادند.
در همین راستا، وزیر تندرو امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در ادامه مواضع جنجالی خود گفت تا زمانی که او در کابینه این رژیم باشد اجازه تشکیل کشور مستقل فلسطین و به رسمیت شناخته شدن آن را نخواهد داد.
تصویب مصوبه کابینه نتانیاهو در کنست اعتراض «یائیر لاپید» رهبر جناح اپوزیسیون و نخستوزیر پیشین رژیم صهیونیستی را به همراه داشت.
لاپید در انتقاد از نتانیاهو گفت که نخستوزیر رژیم صهیونیستی با این مصوبه یک تهدید جدید را برای اسرائیل خلق کرده است.
کابینه رژیم صهیونیستی یکشنبه ۲۹ بهمن با طرح پیشنهادی بنیامین نتانیاهو برای مخالفت با هر گونه به رسمیت شناخته شدن یکجانبه کشور مستقل فلسطین موافقت کرد.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است./ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید