گزارش شورای امنیت درباره وضعیت داعش در افغانستان/واکنش طالبان

کد خبر: 1274653

شورای امنیت سازمان ملل در آستانه نشست دوحه دور تازه‌ای از تلاش‌ها برای بزرگنمایی داعش در افغانستان را آغاز کرده است.

 گزارش شورای امنیت درباره وضعیت داعش در افغانستان/واکنش طالبان

شورای امنیت سازمان ملل در آستانه نشست دوحه دور تازه‌ای از تلاش‌ها برای بزرگنمایی داعش در افغانستان را آغاز کرده است.

شورای امنیت سازمان ملل متحد در گزارشی تازه مدعی شد جذب نیروهای افغان به صفوف شاخه خوراسان گروه تروریستی داعش قابل توجه است.

در این گزارش آمده است، داعش خوراسان بزرگترین تهدید برای افغانستان است و این گروه تروریستی منطقه و جهان را نیز با تهدید مواجه می‌کند.

شورای امنیت سازمان ملل در حالی این گزارش را در آستانه نشست دوحه برای افغانستان منتشر کرده است که برخی کارشناسان افغان آن را اقدامی در راستای اعمال فشار بر طالبان می‌دانند.

کارشناسان همچنین این گزارش را در راستای تلاش برای ترسیم فضایی ناامن از افغانستان می‌خوانند تا ضمن ناتوان نشان دادن کابل در برقراری امنیت، زمینه مداخله احتمالی آینده در این کشور توجیه شود.

پیش از این نیز بارها مقامات طالبان تاکید کرده بودند گروه تروریستی داعش بین مردم افغانستان هیچ جایگاهی ندارد و جامعه جهانی باید از بزرگنمایی این پدیده خودداری کند./تسنیم

 واکنش طالبان به گزارش شورای امنیت سازمان ملل: برخی نهادهای بین‌المللی به نفع داعش تبلیغ می‌کنند

سخنگوی طالبان در واکنش به گزارش تازه شورای امنیت سازمان ملل درباره وضعیت داعش در افغانستان گفت: برخی نهادهای بین‌المللی به نفع داعش تبلیغ می‌کنند.

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی حکومت طالبان در واکنش به گزارش شورای امنیت سازمان ملل در مورد گسترش فعالیت داعش در افغانستان تصریح کرد: داعش در افغانستان کاملاً سرکوب شده و توان سربازگیری نیز ندارد.

وی با رد این گزارش تصریح کرد: بعضی از نهادهای بین المللی مشغول تبلیغ به نفع داعش و بزرگنمایی این پدیده هستند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد در گزارش تازه خود مدعی شده است که جذب نیروهای افغان به صفوف شاخه خوراسان گروه تروریستی داعش قابل توجه است.

پیش از این نیز برخی کارشناسان گفته بودند گزارش شورای امنیت سازمان ملل اقدامی در راستای اعمال فشار بر طالبان است.

کارشناسان همچنین این گزارش را در راستای تلاش برای ترسیم فضایی ناامن از افغانستان خوانده بودند تا ضمن ناتوان نشان دادن کابل در برقراری امنیت، زمینه مداخله احتمالی آینده در این کشور توجیه شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت