وزیر صنعت: ‌امنیت سرمایه‌گذاری مردم را تضمین می‌کنیم

کد خبر: 1350004

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: باید سرمایه‌های مردمی را به سمت صنایع مولد هدایت کرد بنایراین دولت در تلاش است که بسترهای لازم را برای تضمین امنیت سرمایه‌گذاری مردم فراهم کند.

وزیر صنعت: ‌امنیت سرمایه‌گذاری مردم را تضمین می‌کنیم

محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان بر لزوم توسعه سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف استان تأکید کرد و با اشاره به موقعیت استراتژیک هرمزگان در اقتصاد کشور، خواستار تقویت نقش این استان در تجارت، انرژی‌های تجدیدپذیر و توسعه صنعتی شد و سرمایه‌گذاری را گره‌گشای مشکلات تولید و اشتغال دانست.

وی به اهمیت جایگاه اقتصادی هرمزگان بویژه فرصت حمل و نقل چندگانه در توسعه تجارت کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، ارزش افزوده اقتصادی این استان حدود 2.5 درصد از کل اقتصاد کشور است که با بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌ها، می‌توان این سهم را افزایش داد.

وی افزود: استان هرمزگان 22 درصد از حجم واردات کشور و بیش از 30 درصد از حجم صادرات کشور را به خود اختصاص داده است، اما متأسفانه میزان خدمات بازرگانی متناسب با این ظرفیت رشد نکرده است بنابراین یکی از حوزه‌هایی که باید بیش از پیش به آن پرداخته شود، توسعه تجارت و بازرگانی در استان است.

وی همچنین به مسئله اشتغال در استان اشاره کرد و گفت: هرمزگان از نظر شاخص اشتغال از میانگین کشوری بالاتر است، اما همچنان نیازمند توسعه فرصت‌های شغلی جدید است این نشان می‌دهد که ظرفیت تربیت نیروی انسانی ماهر در هرمزگان ارتقاء یافته و می‌توان از این توانمندی برای توسعه صنایع داخلی استان بهره برد.

اتابک در ادامه از تشکیل کمیته‌ای برای مدیریت سرمایه‌گذاری و توسعه صنعتی در استان خبر داد و گفت: بر اساس تصمیمات اخیر، کمیته‌ای با مشارکت نمایندگان مجلس، استاندار و مدیران شرکت‌های صنعتی شکل خواهد گرفت تا مسیر سرمایه‌گذاری در استان تسهیل شود همچنین دولت در آخرین نشست خود، تقسیم‌بندی مسئولیت‌ها در این حوزه را با هماهنگی استانداران و نمایندگان استان‌ها انجام داده است تا روند اجرای برنامه‌های توسعه‌ای تسریع شود.

وزیر صمت در پایان با اشاره به نام‌گذاری سال جدید به‌عنوان سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»، اظهار داشت: تولید ملی، تنها راهکار پایدار برای رشد اقتصادی و بهبود معیشت مردم است و برای تحقق این هدف، باید سرمایه‌های مردمی را به سمت صنایع مولد هدایت کرد بنایراین دولت در تلاش است که بسترهای لازم را برای تضمین امنیت سرمایه‌گذاری مردم فراهم کند.

وی همچنین از برنامه‌های دولت برای تقویت صندوق‌های سرمایه‌گذاری و ایجاد شرکت‌هایی با سهام مردمی خبر داد و گفت: افزایش سرمایه‌گذاری در صنایع داخلی، علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، به کاهش تأثیرات منفی تورم بر اقتصاد کشور نیز کمک خواهد کرد.

وعده وزیر صنعت برای تأمین منابع مالی انتقال پساب به صنایع

وزیر صنعت، معدن و تجارت، در بازدید از پروژه بزرگ تصفیه‌خانه فاضلاب بندرعباس، با اشاره به اهمیت این پروژه در حفظ محیط زیست و تقویت زیرساخت‌های صنعتی هرمزگان، بر لزوم تسریع تخصیص منابع ارزی و ریالی برای تکمیل هرچه سریع‌تر آن تأکید کرد.

محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت در بازدید از پروژه بزرگ تصفیه‌خانه فاضلاب شهر بندرعباس با همراهی محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان، احمد مرادی و فاطمه جراره نمایندگان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، به اهمیت این پروژه در توسعه پایدار استان هرمزگان و همچنین حفظ محیط زیست اشاره کرد. 

وی با تأکید بر نقش حیاتی این پروژه در جلوگیری از آلودگی محیط زیست و ارتقاء شرایط زیست‌محیطی در منطقه، اظهار داشت: این پروژه نمونه‌ای از اقدامات اقتصادی است که می‌تواند شرایط معیشتی مردم را بهبود بخشد و در عین حال به حفظ منابع طبیعی و محیط زیست کمک کند.

وزیر صنعت با اشاره به اهمیت صنایع در استان هرمزگان و نیاز به تکمیل زیرساخت‌های آن، افزود: پروژه‌های صنعتی باید به‌گونه‌ای طراحی شوند که هم توسعه اقتصادی را به همراه داشته باشند و هم به‌عنوان یک عامل زیست‌محیطی پایدار عمل کنند.

وی همچنین در پاسخ به درخواست مدیرعامل شرکت زیرساخت خلیج فارس، مجری طرح انتقال پساب به صنایع، برای تسریع در تخصیص منابع ارزی و ریالی، گفت: این پروژه نیازمند تخصیص منابع مالی سریع و مؤثر است در این راستا، باید هرچه سریع‌تر برنامه زمان‌بندی تأمین منابع مالی در بخش ارز و ریال به بانک مرکزی ارائه شود تا بتوانیم پروژه را در سال جاری تکمیل کنیم.

وی در پایان از پیگیری‌های مسئولان استانی از جمله استاندار و نمایندگان استان برای تسریع در روند تکمیل این پروژه ماندگار و سودآور در منطقه استراتژیک خلیج‌فارس و دریای عمان، تقدیر و بر همکاری‌های بیشتر، در راستای تکمیل موفقیت‌آمیز این پروژه بزرگ در سال جاری تأکید کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه برنامه‌های سفر خود با حضور در مجتمع بنکداران از این واحد نیز بازدید کرد، وی سپس از پروژه ساخت مسکن 62 واحدی ویژه کارکنان سازمان صمت استان نیز بازدید بعمل آورد./تسنیم

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت