وام ۳۵۰ میلیونی با کارمزد ۵ درصد | مستاجرها این وام را از دست ندهید
معاون امور بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن البرز با بیان اینکه مبلغ تسهیلات مسکن روستایی ۳۵۰ میلیون تومان است، گفت: کارمزد این وام پنج درصد و مدت بازپرداخت آن هم ۲۰ سال تعیین شده است. همچنین پرداخت اقساط این وام سه سال بعد از دریافت شروع میشود.
معاون امور بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن البرز با بیان اینکه مبلغ تسهیلات مسکن روستایی ۳۵۰ میلیون تومان است، گفت: کارمزد این وام پنج درصد و مدت بازپرداخت آن هم ۲۰ سال تعیین شده است. همچنین پرداخت اقساط این وام سه سال بعد از دریافت شروع میشود.
میثم سالاری در گفت و گو با ایسنا درباره روند توسعه مسکن روستایی در استان البرز اظهار کرد: برای ساخت مسکن روستایی تسهیلاتی با سود پنج درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله فراهم شده است. علت افزایش زمان باز پرداخت به ۲۰ سال هم این بوده که متقاضیان بتوانند مبلغ کمتری را به عنوان قسط ماهیانه پرداخت کنند و به نفع آنها باشد.
وی افزود: این تسهیلات یک دوره ۳۶ ماهه مشترک دارد که قابل تبدیل بوده و چند مزیت دارد، یعنی متقاضی هم تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی را با سود پنج درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله و دوران مشارکت ۳۶ ماهه اخذ کرده است و هم در این مدت که از تسهیلات ساخت استفاده میکند، قسطی پرداخت نمیکند. این تسهیلات را به صورت عام به تمام کسانی که در روستاها مسکن فرسوده و یا زمین داشته باشند و تمایل به ساخت مسکن دارند، اختصاص میدهیم.
سالاری ادامه داد: برای اینکه در این زمینه انگیزه و رغبت بیشتری ایجاد کنیم، برای کسانی که توانایی مالی کمتری دارند با همکاری ارگانهایی مثل کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد مستضعفان، سازمان برنامه و بودجه و سپاه پاسداران خدماتی را در نظر گرفته و به افرادی که دارای بضاعت کمتری بوده و یا تحت پوشش ارگانهای حمایتی هستند، بسته به نوع تفاهم نامه و شرایط متقاضی مبلغ بلاعوض از پنج میلیون تا ۵۰ میلیون تومان اختصاص پیدا میکند. یعنی ۳۵۰ میلیون تومان وام میدهیم و در حالتی که متقاضی بضاعت مالی ضعیفی داشته باشد ۵۰ میلیون تومان هم بلاعوض به او داده میشود.
وی بیان کرد: از این طرف هم با توجه به تفاهم نامهای که با بنیاد مستضعفان منعقد شده، میلگرد و سیمان رایگان را هم در اختیار خانوادههای هدف قرار میدهیم. به عنوان مثال روستای گلدره که یک روستای محروم عشایری در شهرستان نظرآباد است با اخذ این تسهیلات حدود ۲۳ واحد مسکونی در حال ساخت دارد. خانوادههای متقاضی و واجد شرایط این روستا هم تسهیلات را گرفتهاند، هم از کمیته امداد و بنیاد مسکن به آنها ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض تعلق گرفته و هم معادل ۲.۵ تن سیمان و ۲.۵ میلیون تن میلگرد رایگان دریافت کردهاند. در حال حاضر ساخت خانهها به مرحله نازک کاری رسیده و تاسیسات آن در حال اجرا است. این یک دستاورد خوبی در حوزه توسعه مسکن روستایی است که در ایام هفته دولت میتوانیم افتتاح کنیم.
معاون امور بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن در ادامه گفت: در خصوص بافتهای فرسوده، بنیاد مسکن در آواربرداری برای خانوادههای ضعیف کمک کرده و یا ماشین آلات مورد نیاز را در اختیارشان قرار میدهد و یا اینکه رقم بلاعوض را طوری در نظر میگیریم که در آواربرداری واحد فرسوده به آنها کمک شود. علاوه بر این در روستاها سهمیه را به صورت شناور قرار دادهایم و به صورت کلی و فراگیر ۱۷۵۰ سهمیه تسهیلات داریم که روستاییان از هر نقطه از استان البرز که مراجعه کنند و بنابر شرایط و دارا بودن پروانه ساختمانی دهیاری، این تسهیلات را در اختیارشان میگذاریم.
سالاری در مورد مقایسه عملکرد پیشرفت ساخت مسکن روستایی در استان افزود: سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۳۵۲ درصد در بخش پرداخت تسهیلات مسکن روستایی رشد داشتهایم. سال ۱۴۰۳ هم تاکنون ۷۶۴ نفر را به بانک معرفی کردهایم. در روستاهای شهرستان اشتهارد ۵۳ نفر، در روستاهای شهرستان چهارباغ ۶۶ نفر، در روستاهای شهرستان ساوجبلاغ ۱۷۰ نفر، در روستاهای شهرستان طالقان ۱۴۸ نفر، در فردیس ۳۲ نفر، در روستاهای شهرستان کرج ۱۴۳ نفر و در روستاهای شهرستان نظرآباد ۱۵۲ نفر به بانکهای عامل معرفی شدهاند. از این تعداد تاکنون ۵۲۳ نفر موفق شدهاند با بانکهای عامل انعقاد قرارداد ببندند و در مراحل ساخت هستند.
سالاری در ادامه مطرح کرد: علاوه بر این افرادی هستند که در روستاها تمکن مالی دارند و تمایلی به استفاده از تسهیلات ندارند. برای این افراد هم بنیاد مسکن بسته خدمات فنی شامل مشاوره فنی در خصوص چگونگی ساخت ارائه کرده و در این زمینه برای آنها ناظر نظام فنی روستایی مشخص میکنیم که از ابتدا تا انتهای کار در تمام مراحل ساخت در کنار متقاضی قرار میگیرد، البته این برای واحدهای وامی هم پابرجاست. همچنین دفاتری در سطح استان و شهرستان داریم که نقشههای سازهای و معماری را تهیه میکنند و در کنار مشاور فنی ناظر در اختیار مالک قرار میدهند تا بتواند واحد مسکونی را مقاوم سازی کند.
دیدگاه تان را بنویسید