جدیدترین خبر از واریز سود سهام عدالت | واریز 2 میلیونی سود سهام عدالت متوفیان به حساب وراث
رئیس سازمان بورس گفت: سامانه واگذاری سهام عدالت متوفیان هفته آینده رونمایی میشود و سهام ۳.۵میلیون متوفی تعیین تکلیف خواهد شد.
رئیس سازمان بورس گفت: سامانه واگذاری سهام عدالت متوفیان هفته آینده رونمایی میشود و سهام ۳.۵میلیون متوفی تعیین تکلیف خواهد شد.
نماینده مردم سپیدان در مجلس با یادآوری اینکه پیگیری تغییر ساختار مدیریت سهام عدالت توسط دولت به وقوع یک فاجعه در کشور منتهی می شود، از رئیس مجلس خواست تا با پیگیری از وزیر اقتصاد مانع این کار شود.
محسن علیزاده در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در تذکری با استناد به ماده ۲۱۶ آیین نامه داخلی خطاب به رئیس مجلس ضمن درخواست ورود وی به نحوه انتخاب نمایندگان در هیات ها گفت: اخبار نگران کننده ای درخصوص پیگیری وزیر امور اقتصادی و دارایی در ارتباط با نحوه تغییر ساختار مدیریت سهام عدالت در کشور شنیده می شود که در صورت صحت بسیار نگران کننده است و گمان می رود که دولت به دنبال این است که سهام عدالت را به طور کامل به دست بگیرد.
رئیس سازمان بورس گفت: سامانه واگذاری سهام عدالت متوفیان هفته آینده رونمایی میشود و سهام ۳.۵میلیون متوفی تعیین تکلیف خواهد شد.
مجید عشقی در نشست خبری با اشاره به برنامههای سازمان بورس برای نیمه دوم سال گفت: توسعه صندوق بازنشستگیهای تکمیلی و همینطور واگذاری سهام متوفیان سهام عدالت را انجام خواهیم داد که هفته بعد سامانه آن رونمایی خواهد شد و سهام ۳.۵ میلیون نفر متوفی به ۱۶ میلیون وراث آنها واگذار خواهد شد.
او افزود: بر اساس ماده ۲ قانون، وظیفه سازمان بورس حمایت از حقوق سهامداران و توسعه بازار شفاف است. بر اساس این وظیفه در اولین روزهای خود در سازمان بورس برنامه راهبردی تدوین شد که با توجه به شرایط بازار به روز شد و بعد از تصویب در شورای عالی بورس رونمایی خواهد شد. چند هدف اصلی داشتیم حمایت از حقوق سرمایهگذاران، تشکیل سرمایه و مدیریت ریسک و سعی کردیم برنامههای سازمان حول این اهداف باشد.
عشقی تصریح کرد: در حوزه اقداماتی که برای حمایت از حقوق سهامداران انجام دادیم مهمترین بحث تنوع بخشی به زمینههای سرمایه گذاری بود که سعی شده در این دو سال سرعت بیشتری داشته باشد. انواع صندوقهایی که ایجاد شده با این هدف بوده و در پی این هستیم که عمق بیشتری به آنها بدهیم.
رئیس سازمان بورس گفت: با توجه به شرایطی که صندوقها داشتند، تا کنون بالای ۳۰ هزار میلیارد تومان جذب سرمایه داشته اند که نشان میدهد بازار از آنها استقبال میکند.
او ادامه داد: توجه ویژه به ابزارهای سرمایه گذاری در مسکن شده که به موجب آن صندوق املاک و مستغلات تشکیل شد. تا هفته آینده بررسی را خواهیم داشت و بورس کالا در حال بررسی گزینهها و بررسی طرحهایی است که میتوانند عرضه شوند و ابزار مالی مناسبی برای تامین مالی مسکن باشند.
او افزود: بخش بعدی در حوزه افزایش کیفیت خدمات به سرمایهگذاران و رقابتی شدن سرمایههای مالی است. ۲۶۰ مجوز نهاد مالی تقدیم متقاضیان شد. نهادهای مالی فعال ما به بیش از هزار مورد رسیده و تعداد صندوقها نیز به ۴۰۰ مورد رسیده و چندین درخواست هم داریم که روند صدور صندوقهای سرمایه گذاری همچنان ادامه دارد.
عشقی تصریح کرد: اتصال به درگاه صدور مجوز را داشتیم که از سازمانهای پیشرو بودیم که با وجود مشکلات روی روال افتاده و روند عادی دارد. بحث مالیاتی وجود داشت که با پیگیریهای لازم برداشته شد و روند درخواست به حالت طبیعی بازگشت.
رئیس سازمان بورس گفت: در جهت حمایت از حقوق سرمایهگذاران، از سال۱۴۰۱ تمام سودها از طریق سجام پرداخت میشود و کسی لازم نیست به بانک مراجعه کند. بحث واریزهای سود رسوبی انجام شد که امسال در ۶ ماهه بالغ بر ۱۲ میلیون نفر سود رسوبی خود را دریافت کرده اند. در خصوص سود نقدی کاهش مدت زمان واریز بود که از ۸ ماه باید به ۴ماه کاهش پیدا کند. بخش عمدهای از شرکتها اصلاح کرده اند.
او بیان کرد: یکی از مهمترین بحثها بحثهای نظارتی بوده که الگوریتمهای نظارتی را طراحی کردیم و طرحی به عنوان بورس بان اجرا شد که اطلاعات تمامی معامله گران به صورت برخط رصد میشود. اکنون میتوانیم ادعا کنیم که تمامی تحرکات معامله گران را رصد و تخلفات را شناسایی می کنیم.
رئیس سازمان بورس گفت: سعی شده بحث انتشار اوراق توسط شرکتهای کوچک نیز انجام شود. نزدیک به ۱۲۵ همت که اوراق منتشر شده ۴۰ همت هم موافقت سود هم صادر شده و شرکتها در حال انجام کارهای لازم هستند.
او افزود: برنامههایی که در نیمه دوم سال داریم تشدید طرح مبارزه با ناهنجاریهای کلان است و احراز صلاحیت مدیران ناشران که یک مرحله از آن را انجام دادیم. قدم اول این بود که بازرس قانونی باید در گزارش خود اعلام کند حایز شرایط شرکت در هیئت مدیره بودهاند یا خیر. در صورتی که حایز شرایط نباشند حتما باید جایگزین شوند.
او در خصوص سود سهام عدالت گفت: با توجه به اینکه شرکت های سرمایه پذیر به صورت تدریجی سودشان را پرداخت میکنند و مجامع شرکت ها یکزمان نبوده، یک اختلاف چند ماهه وجود دارد. لذا ناچار هستیم این اقدام دو مرحله ای انجام شود اما هنوز نهایی نشده است و احتمالا با تاریخ های سال گذشته باشد.
عشقی در پاسخ به سوالی در خصوص آغاز دوباره معاملات سهام عدالت گفت: با توجه به حساسیتی که در مدل برگزاری مجامع وجود دارد، تغییراتی در نحوه برگزاری پیشنهاد شد، اگر این تغییرات به جمع بندی نهایی برسد میتوانیم مجامع را برگزار کنیم. قطعا بازگشایی نماد بعد از برگزاری مجامع خواهند بود./اندیشه معاصر
دیدگاه تان را بنویسید