بیانیه ۲۰ اقتصاددان در حمایت از حسن سبحانی

کد خبر: 494864

٢٠ اقتصاددان برجسته و عضو هیات علمی دانشگاه‌های تهران، ضمن اعلام حمایت از حضور دکتر حسن سبحانی در انتخابات مجلس، ابراز داشتند که کشور برای رهایی از مصائب اقتصادی و اجتماعی که دهه‌هاست بدان‌ها گرفتار است، نیازمند حضور چنین شخصیت‌هایی در عرصه‌ی قانونگذاری و نظارت می‌باشد.

سرویس سیاسی فردا: ٢٠ اقتصاددان برجسته و عضو هیات علمی دانشگاه‌های تهران، ضمن اعلام حمایت از حضور دکتر حسن سبحانی در انتخابات مجلس، ابراز داشتند که کشور برای رهایی از مصائب اقتصادی و اجتماعی که دهه‌هاست بدان‌ها گرفتار است، نیازمند حضور چنین شخصیت‌هایی در عرصه‌ی قانونگذاری و نظارت می‌باشد.
لازم به ذکر است دکتر حسن سبحانی استاد تمام اقتصاد دانشگاه تهران و نماینده‌ی دوره‌های پنجم، ششم و هفتم مجلس شورای اسلامی از حوزه‌ی دامغان، در انتخابات مجلس دهم از حوزه‌ی تهران کاندیدا شده است.
متن کامل نامه و اسامی اقتصاددانان به‌شرح ذیل می‌باشد:
آنچه امروز بر جامعه‌ی ایران می‌گذرد چیزی نیست که با اهدافِ اراده شده‌ در طلیعه‌ی جمهوری اسلامی مطابق باشد. به‌طور خاص در حوزه‌ی اقتصادی و اخلاقی، نابسامانی به مرزهای هشداردهنده‌ای رسیده است. معتقدیم ریشه‌ی عمده‌ی مشکلات مزمن کنونی به شیوه‌ی اداره‌ی اقتصاد و اجتماع باز می‌گردد؛ فقدان راهبرد توسعه‌ی بومی، ضعف نهاد تولید و نااطمینانی و بی‌پشتوانگی صاحبان کسب‌وکارهای مولد، مساله‌ی بحران بانکی، موقعیت خطیر اشتغال، استمرار و بازتولید فقر، از حد گذراندن فساد و رانت‌جویی، تمرکزگرایی و دوری از مردم‌سالاری و اهتمام اندک به بنیان‌های اخلاقی جامعه، نمونه‌ای از مصائب پایدار دهه‌های اخیر به شمار می‌رود. به نظر می‌رسد بخش زیادی از این مسائل، به حاکم نبودن تفکر عمیق در برنامه‌ها و سیاست‌ها، عدم نگاه اجتماعی به اقتصاد و نگرش سیستمی نسبت به مسائل و فقدان منش عاری از منفعت‌طلبی در عملکردها باز می‌گردد و آنچه امروز به آن نیازمندیم، اصالت تفکر و نگاه عالمانه در تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌ریزی‌های کشور است. بدون چنین نگاهی، کشور در سطح روزمرگی‌ها، عمل‌زدگی‌ها و سیاست‌زدگی‌ها درجا خواهد زد و عملکرد سیستم برای خودش معضل‌تراشی خواهد کرد.
پیشبرد اهداف عالیه‌‌ای که پس از وقوع انقلاب اسلامی به دنبال آن بودیم با چنین روندی قابل انجام نیست. روشن است که زمان، معطل نقصان‌ها نمی‌ماند و ضربات ناشی از این اشکالات، مستقیماً بر گرده‌ی جامعه و مردم فرود خواهد آمد. مردم‌مداری در جمهوری اسلامی بدون توجه به جریان داشتن تفکر در امورات کشور میسر نیست، مردمی که غرق در مشکلات و مصائب خویش، با چشم امید به بهبود مسائل، در انتخابات مشارکت می‌کنند.
انتخابات مجلس شورای اسلامی، تعیین تکلیف نهادی است که وظیفه‌ی ریل‌گذاری و بهبود نرم‌افزار اداره‌ی کشور را عهده‌دار می‌باشد، همان‌جا که باید مظهر تعقل ملی، دوراندیشی و آزادمنشی باشد. تحقق مجلس کارآمد و اثربخش، پیوسته با آگاهی، مساله‌شناسی و تفکرمداری نمایندگان آزاده میسر می‌شود و در مقابل، فقدان و یا کمرنگ بودن چنین خصائصی، نگرانی‌ جدی دررابطه با سرنوشت کشور ایجاد می‌کند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها