واکنش ژنرال هندی به تهدید‌های آمریکا

کد خبر: 879632

فرمانده ارتش هند در بازگشت از روسیه و دیدار با مقام‌های ارشد نظامی این کشور گفت که کشورش سیاست‌های مستقل خود را تعقیب می‌کند.

واکنش ژنرال هندی به تهدید‌های آمریکا

خبرگزاری فارس: در حالی‌که هند و روسیه جمعه گذشته با وجود نگرانی‌های آمریکا قرارداد نظامی چند میلیارد دلاری را برای خرید سامانه قدرتمند موشکی «اس- ۴۰۰ ترایمف» و دیگر تجهیزات نظامی، چون بالگرد‌های ساخت روسیه منعقد کردند، فرمانده ارتش هند روز یکشنبه تاکید کرد که دهلی نو سیاست مستقل خود را تعقیب می‌کند.

به نوشته وبگاه «ردیف» ژنرال «بی پین روات» فرمانده نیرو‌های مسلح هند که بعد از دیدار شش روزه از روسیه شنبه شب به کشورش بازگشت، در سخنرانی در دهلی نو، پایتخت این کشور گفت که هند در پی به‌دست آوردن بالگرد‌های «کاموف» و دیگر تسلیحات از مسکو است.

وی گفت که روس‌ها بسیار مشتاق به همکاری با ارتش هند و نیرو‌های دفاعی ما هستند. این در حالی است که اقدام جدید هند در عقد قرارداد نظامی با روسیه خطر تحریم‌های آمریکا را در پی دارد.

ژنرال بی پین روات در ادامه گفت: «آن‌ها متوجه هستند که ما ارتشی قوی هستیم و قادریم برای احقاق حق خود و بر اساس تفکر راهبردی ایستادگی کنیم.»

مودی و پوتین

فرمانده ارشد هند در باره تحریم‌های آمریکا علیه کشوش نیز گفت: «درک می‌کنیم که ممکن است ما را تحریم کنند، اما ما سیاست مستقلی داریم.»

وی در روسیه به مقام‌های این کشور درباره نگرانی از افزایش روابط دهلی نو با واشنگتن گفته بود: «شما (روسیه) مطمئن باشید در حالی که ما در تلاش برای کسب برخی فنآوری‌ها با آمریکا همکاری داریم، ولی سیاست مستقل خود را پیگیری می‌کنیم.»

ژنرال روات همچنین به تلاش‌های دهلی نو برای دستیابی به فنآوری‌های فضایی از روسیه اشاره کرد.

روسیه جمعه گذشته رسمی قرارداد فروش سامانه‌های پدافند موشکی S-۴۰۰ به کشور هند را امضا کرد.

این قرارداد به ارزش ۵.۴ میلیارد دلار، در جریان سفر «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه به هند و دیدار با «نارندا مودی» نخست‌وزیر این کشور امضا شد.

سامانه موشکی اس-۴۰۰

بر اساس این قرارداد که با وجود تهدید‌های شدید آمریکا به اعمال تحریم‌های اقتصادی منعقد شد، اولین محموله شامل پنج فروند از سامانه‌های اس-۴۰۰ ماه اکتبر (مهر) سال ۲۰۲۰ به هند تحویل داده خواهد شد.

اس-۴۰۰، یکی از پیشرفته‌ترین سامانه‌های پدافند هوایی است که با توجه به مشکلاتی که سامانه رقیب آمریکایی آن، «پاتریوت» در میادین نبرد از خود نشان داده، این روز‌ها طرفداران زیادی پیدا کرده است.

در نیمه جولای (تیر) امسال بود که در پی مذاکرات فشرده وزارت دفاع هند با همتای روسی، مسکو با فروش این سامانه پدافند موشکی به دهلی‌نو موافقت کرد. به جز روسیه، تنها کشوری که این سامانه‌ها را خریداری کرده و به‌طور رسمی کنترل آن را در اختیار دارد، چین است.

ساعتی پس از اعلام توافق هند با روسیه برای خرید سامانه اس -۴۰۰، سفارت آمریکا در دهلی نو اعلام کرد با وجود آن‌که قانون تحریم‌های «کاتسا» علیه کشور‌های متخاصم با واشنگتن را بکار خواهد برد، اما نمی‌تواند تضمین و پیش بینی کند که هند تحت تاثیر این قانون قرار نگیرد.

سفارت آمریکا در هند در بیانیه رسمی خود افزوده که واشنگتن با اجرای قانون کاتسا تصمیم ندارد که به توانایی نظامی متحدان خود آسیب وارد کند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها