نقشه سازمان سیا برای جلوگیری از آزادی حلب چیست؟

کد خبر: 582847

«طرح ب» مدافعانی چون «جان برنان» رئیس سازمان سیا و «اشتون کارتر» وزیردفاع آمریکا در دولت آمریکا دارد اما درعین حال جان کری وزیر امورخارجه که از مدافعان سرسخت این طرح بود اکنون دچار شک و تردید شده است چون احتمال دارد ارسال این سلاح های جدید موجب کشتار نیروهای نظامی روسیه در سوریه شود که این امر موجب رویارویی نظامی با دولت روسیه خواهد شد.

خبرگزاری میزان: با تنگ‌تر شدن هرچه‌بیشتر حلقه محاصره تروریستها در حلب توسط ارتش سوریه و جنگنده‌های روسیه، روزنامه «واشنگتن‌پست» آمریکا در گزارشی تحلیلی به راهکار دولت آمریکا در چگونگی جلوگیری از سقوط حلب از چنگ تروریستها و نحوه ارسال تجهیزات نظامی به تروریستهای به اطلاح میانه‌رو می‌پردازد که نشان می دهد در این خصوص اختلاف‌نظرهای جدی در بین دولتمردان آمریکایی در نحوه برخورد آمریکا با تحولات سوریه و به خصوص حلب وجود دارد.
روزنامه «واشنگتن‌پست» در مطلبی با انتقاد از سیاست دولت اوباما در نحوه برخورد با مسأله حلب مدعی می‌شود: زمانی که جنگنده‌های روسیه و ارتش سوریه حلب را هدف قرار می دادند دولت اوباما درباره طرح ارسال سلاح سنگین به معارضان سوری مردد بود. این طرح پیشنهادی که پس از جلسه اوباما با کمیته امنیت ملی درباره برخورد با پیشروی های ارتش سوریه و بمباران جنگنده‌های روسیه در حلب ارائه شده بود شامل ارسال جنگ‌افزارهایی به گروه‌های دست‌ساز سازمان سیا است تا بتوانند در برابر حملات هوایی و توپخانه ای جنگنده‌های روسیه و ارتش سوریه از خود دفاع کنند. نویسنده این مطلب درادامه می‌افزاید مقامات دولتی آمریکا بدون اینکه این طرح را رد یا تصویب کنند، شک و تردید آنها درخصوص معارضان میانه رو بیشتر شده ، معارضانی که سازمان سیا طی سه سال گذشته برای سرنگونی دولت در سوریه آموزش داده و سازماندهی و مسلح کرده است. مخالفان ارسال تجهیزات نظامی پیشرفته به آنچه معارضان خوانده می شود استدلال می کنند که ارسال سلاح به این گروه‌های مخالف بشار اسد بدون اینکه تغییری در تحولات میدانی سوریه ایجاد کند، تنها منجر به بدتر شدن اوضاع سوریه و احتمال رویارویی نظامی با روسیه می‌شود، اما در عین حال از انفعال دولت آمریکا در حلب نیز ابراز نگرانی می‌کنند. این مطلب در این‌باره تصریح می‌کند نگرانی مقامات آمریکا در این است که با سقوط حلب، هزازان تن از معارضانِ آموزش‌دیده سازمان سیا به دنبال متحدان مطمئن‌تری از آمریکا خواهند رفت و همچنین آمریکا نفوذش را بر متحدان خود در منطقه از دست خواهد داد که تاکنون از ارسال تجهیزات نظامی خطرناک به مخالفان دولت سوریه خودداری کرده‌اند. این طرح پیشنهادی ارسال تجهیزات پیشرفته به «طرح ب» مشهور است، چون به عنوان راهکاری نگریسته می شود که در صورت شکست تلاش های دیپلماتیک دولت آمریکا بتواند آن را عملی کند. «طرح ب» مدافعانی چون «جان برنان» رئیس سازمان سیا و «اشتون کارتر» وزیردفاع آمریکا در دولت آمریکا دارد اما درعین حال جان کری وزیر امورخارجه که از مدافعان سرسخت این طرح بود اکنون دچار شک و تردید شده است چون احتمال دارد ارسال این سلاح های جدید موجب کشتار نیروهای نظامی روسیه در سوریه شود که این امر موجب رویارویی نظامی با دولت روسیه خواهد شد.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد