جلوگیری ایران از ورود آب به عراق صحت دارد؟

کد خبر: 881214

وزارت جهاد کشاورزی آن چه در برخی رسانه‌ها از قول معاون آب و خاک در خصوص جلوگیری از ورود آب به کشور عراق مطرح شده است، را تکذیب کرد.

جلوگیری ایران از ورود آب به عراق صحت دارد؟

خبرگزاری فارس: وزارت جهاد کشاورزی آن چه در برخی رسانه‌ها از قول معاون آب و خاک در خصوص جلوگیری از ورود آب به کشور عراق مطرح شده است، را تکذیب کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، در پی انتشار خبری به نقل از معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی در یکی از خبرگزاری‌ها در خصوص «جلوگیری ا. ز. ورود آب به کشور عراق»، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی توضیحاتی ارائه کرد. متن این توضیحات به شرح زیر است:

مدیریت بهینه و بهره وری آب از سیاست‌های راهبردی وزارت جهاد کشاورزی است و به این منظور طرح‌های مختلف آب و خاک توسط این وزارت برای افزایش راندمان آبیاری از منابع آب داخلی صورت می‌گیرد.

این گزارش با اشاره به این که اجرای سه طرح بزرگ احیای دشت‌های خوزستان و ایلام به وسعت ۵۵۰ هزار هکتار، انتقال آب با لوله به ۴۶ هزار هکتار از اراضی دشت سیستان و طرح احداث شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی در استان‌های غرب و شمال غرب کشور با وسعت ۲۳۷ هزار هکتار از جمله طرح‌های شاخص وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش راندمان و بهره وری آب بوده است، خاطرنشان می‌کند:نظر به گستردگی طرح‌ها و حجم بالای اعتبار مورد نیاز، به پیشنهاد دولت، مقام معظم رهبری با تامین هزینه اجرایی این طرح‌ها از محل منابع صندوق توسعه ملی، موافقت نمودند و در قالب بودجه سالانه تامین اعتبار شده است.

در ادامه این گزارش یادآوری می‌کند: معاون آب و خاک در حاشیه همایش نقش فرهنگ دینی در اصلاح الگوی مصرف آب، عملیات اجرایی، اعتبارت و فرایند تامین آن و نتایج و اثربخشی این طرح‌ها را در ارتقا و بهره وری آب تشریح کرده و نیز به دیگر طرح‌های ناظر بر مدیریت بهینه مصرف آب اشاره داشته است که از جمله این طرح ها، احیای آب بندان‌ها با هدف بهره برداری از آب‌های سطحی و روان آب‌ها در شمال کشور می‌باشد.

این گزارش با اشاره به این که آب بندان‌ها به عنوان تمهید و سازه‌ای که در گذشته‌ها شالیکاران برای مدیریت آب‌های روان و سطحی در شمال بکار می‌گرفتند و در سال‌های اخیر مغفول بوده است، می‌افزاید:بر اساس تفاهم نامه‌ای که بین وزارت جهاد کشاورزی، سازمان برنامه بودجه و استانداران مازندران، گیلان و گلستان به امضا رسیده، مقرر است با احیا و مرمت آب بندان‌ها در سطح ۲۴ هزار هکتار نسبت به جمع آوری و بهره برداری مناسب از یک میلیارد متر مکعب آب اقدام شود.

این گزارش تصریح می‌کند:بر این اساس آن چه در برخی رسانه‌ها از قول معاون آب و خاک در خصوص جلوگیری از ورود آب به کشور عراق مطرح شده است، قویا تکذیب می‌شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد